Photoshoot Raya Bersama KAIO STUDIO X WHITE STUDIO SHAH ALAM

Kaio Studio 

 Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera

Alhamdulillah terima kasih karena menjemput ku bersama dengan isteri tercinta untuk photoshoot bersama dengan Kaio Studio ini buat kali ke 2. Almaklumlah bukan senang nak dapat join Studio Photoshoot Terbaik Shah Alam hehe. Hanya berbekalkan hanya 2 set persalinan pakaian yang kebanyakkan hasil wardrobe sendiri dan satu baju sponsor ku ke Kaio Studio yang terletak di Shah Alam dan agak mudah untuk anda sampai ke sini.

Dah lama tak merasa pengalaman photoshoot studio ini almaklumlah last photoshoot pun setahun yang lalu untuk pre wedding photoshoot hehe. Ku agak kekok untuk cara posing apabila gambar di ambil. Tapi jangan risau Saudara Kaio  dan staff mereka cukup membantu untuk anda posing cara bagaimana apabila bergambar. Ala-ala model superstar gitu hehe. Jangan malu dan jangan segan yang penting gambar Kaio Studio meletop hehe.


Kaio Studio 

Yang paling penting Kaio Studio sangat luas dan selesa untuk anda yang mahu bersolek dan menyalin baju untuk photoshoot yang seterusnya. Mereka juga mempunyai Set studio photoshoot yang sangat awesome seperti White Studio dan Black Studio. Di keliling Kaio Studio anda dapat melihat hasil photoshoot beliau yang sangat cantik dengan client beliau. Yang paling meletop ialah gambar perkahwinan Shaheizy Sam dan Syatilla Melzin. hehe.

Ku sertakan hasil gambar studio photoshoot ku bersama dengan isteri dan melihat hasilnya tidak perlu edit sehinggakan ku speechless melihat gambar-gambar yang di tangkap oleh beliau. Sangat Cantik dan rasa seperti Superstar Model haha. Tahniah Saudara Kaio dan Kaio Studio. Apabila kalian melihat gambar-gambar ini akan berasa teruja dan teringin mengabdikan diri gambar di Kaio Studio hehe.


Kaio Studio Kaio Studio Kaio Studio

Jangan lupa raya pun semakin hampir dan bagi mereka yang masih lagi tercari-cari studio photoshoot raya boleh cuba Kaio Studio X White Studio Shah Alam dan terima kasih kerana beri peluang untuk berphotoshoot Raya bersama isteri tercinta secara terkini dengan pilihan baju yang lebih moden dan menarik juga lah hehe.

SERVIS YANG DITAWARKAN

1. Wedding photography and videography
2. Corporate photography and videography
3. Commercial video
4. Campaign video and photography
5. Music video Link jenis-jenis servis yang ditawarkan ada di sini


LOKASI Alamat Studio
KAIO STUDIO AND PRODUCTION SDN BHD,
1-06, Mitea Residence Office,
No.5 Persiaran Sukan, Seksyen 13,
40100 Shah Alam, Selangor.

 Boleh waze sahaja ‘KAIO STUDIO’

No comments: