Buffet Ramadhan Menyelerakan di Lugar De La Boda Puchong !

Lugar De La Boda Lugar De La Boda  

Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera.

Bulan Ramadhan yang semakin menghampiri kita ini pasti tercari-cari tempat yang sesuai untuk berbuka puasa bersama keluarga dan rakan-rakan. Yang paling penting tempatnya selesa, makanannya sedap dan harga berpatutan. Dan ku sempat review sajian berbuka puasa yang terletak di Puchong, Selangor di panggil Lugar De La Boda.

Lugar De La Boda yang terletak di Puchong ini senang akses dan senang dicari melalui aplikasi GPS tentunya anda tidak akan sesat apabila ke sana. Tempat event space untuk mengendalikan Majlis Perkahwinan yang sangat menarik ini bertukar konsep kepada Buffet Ramadan Selangor untuk sepanjang bulan Ramadan ini.

Lugar De La Boda Lugar De La Boda

Lugar De La Boda ini yang diuruskan oleh Hanana Group Sdn Bhd ini menyajikan pelbagai hidangan Buffet Ramadan yang sangat sedap hingga anda akan datang lagi ke sini untuk berbuka puasa. Apabila anda menjejakkan kaki ke sini pasti menyangka ini adalah majlis perkahwinan karena ruangan dalam dewan dihiasi indah bagai mahligai klasik Melayu hehe.


SAJIAN BERBUKA PELBAGAI ANEKA !

Ini adalah salah dugaan apabila diri ini melihat pelbagai hidangan yang dihidangan adalah sangat menarik dan akan membuatkan anda ingin merasa setiap satu daripadanya kalau perut anda boleh tahan lagi lah kan hehe. Antaranya yang patut diberi pujian adalah hidangan lauk pauk di meja utama Sambal Sotong, masak daging, masak lemak, ayam goreng berempah, masak kupang, nasi beriani dan bermacam-macam lagi. Anda boleh lihat gambar yang ku muat naik ini.

Bukan itu sahajan bahkan banyak lagi pelbagai jenis hidangan yang ku rasakan semuanya sedap belaka seperti gerai-gerai di keliling dewan yang menyajikan makanan layan diri seperti Gerai Laksa, Dim Sum, Masak Char Kuew Tiaw, Kambing bakar, Roti John, Keropok Lekor dan lain-lain yang ku rasakan anda patut mencuba semua dan terdapat lebih kurang 60 sajian menu .

Lugar De La Boda Lugar De La Boda Lugar De La Boda Lugar De La Boda Lugar De La Boda Lugar De La Boda Lugar De La Boda Lugar De La Boda Lugar De La Boda Lugar De La Boda Lugar De La Boda


LOKASI SELAIN LUGAR DE LA BODA

Selain Buffet Ramadan Selangor di Puchong (Lugar De La Boda), bagi mereka yang ingin atau menetap area berdekatan di Putrajaya boleh ke lokasi mereka yang terletak di Presint 15 iaitu Ambassador Putrajaya yang juga menawarkan menu sajian Melayu Asli. Kalau dah rasa sedap di Lugar De La Boda Puchong pastinya nak merasa juga di Ambassador Putrajaya bukan ? Hehe.

Yang penting apabila kita mahu berbuka puasa di luar ini mesti perlukan tempat yang ada pelbagai kemudahan seperti tandas, tempat wuduq, ruangan solat yang selesa, kawasan parking kereta yang tiada hadnya serta paling penting pengudaraan segar semuanya terdapat di sini Lugar De La Boda Puchong dan ku memang cadangankan anda untuk berbuka puasa disini.

Lugar De La Boda

Dari segi harga pula yang dinantikan-nantikan hehe boleh lihat senarai dibawah:-

Early Bird Dewasa : RM 59.00 Kanak-kanak : RM30.00

Walk-In Dewasa : Rm68.00 Kanak-kanak : RM38:00

Harga Special untuk satu meja (10-pax) RM580

Alamat Lugar De La Boda Persiaran Prima Utama, Taman Puchong, Lot 65083, Persiaran Tasik Prima 4, Lake Vista, 47100, Puchong

Ataupun anda boleh hubungi (PIC) 016-6700471 (Sarah) 016-3111074 (Zuraini) 
016-4318434 (Liana) 016-6700473 (Atul)

Lugar De La Boda

Untuk mereka yang mahu menempah berbuka puasa di Ambassador Putrajaya 
Ambassador Putrajaya No 92,
 Jalan Perak Persiaran Diplomatik, Presint 15, 62050 Putrajaya.

Tel: 016-6700471 (Sarah) 016-4318434 (Liana) 016-6700473 (Atul) 017-2435297 (Fazli)

Lugar De La Boda

Untuk maklumat lanjut boleh layari Facebook mereka : https://www.facebook.com/buffetramadhanmurah

No comments: