Homestay Pada Harga Berpatutan The Hex @ Terrace Homestay Melaka

The Hex @ Terrace Homestay Melaka 

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Apabila anda ke Bandaraya Melaka bersama keluarga besar anda dan tercari-cari Homestay di saat akhir. Ku nak cadangkan satu homestay yang tersangat menarik dan murah, kalau anda bercadang untuk ke Melaka?  The Hex @ Terrace Homestay adalah jawapannya. The Hex @ Terrace Homestay yang terletak di Durian Tunggal adalah pilihan yang tepat di tambah pulak harga promo RM100/Malam.

Menarik bukan ? apa lagi boleh plan bercuti  dari sekarang sebelum berubah ke harga asal RM200/Malam. Semasa kami datang ke The Hex @ Terrace Homestay ini walaupun masih lagi dalam proses menambah bilangan  homestay yang lain, aku berkesempatan untuk meninjau keistimewaan The Hex @ Terrace Homestay yang pertama telah siap dibina.

The Hex @ Terrace Homestay Melaka The Hex @ Terrace Homestay Melaka

The Hex @ Terrace Homestay yang berkonsepkan moden dan bersahaja amat menarik perhatian ku kerana mempunyai kelengkapan kemudahan asas sebagaimana anda tinggal di hotel mahupun di rumah sendiri. Mempunyai 3 bilik iaitu 2 bilik Queen dan 1 bilik single dan tak perlu risau jika anda datang ramai kerana ada extra bed. 

The Hex @ Terrace Homestay Melaka The Hex @ Terrace Homestay Melaka The Hex @ Terrace Homestay Melaka

Sedang tengok gambar yang ku sempat muat naik ? Antaranya boleh baca kat bawah ni hehe:-

✔Ada dapur yang lengkap dan boleh masak, kat sini anda dah boleh save budget sangat.
✔Peti ais
✔Mesin basuh
✔2 tandas
✔Heater untuk mandi
✔Ruang baca buku , ruangan ni sangat menarik, ini kerana tak semua homestay menyediakan ruangan ni.
✔Sejadah
✔Tuala, selalunya khidmat tuala ni di hotel-hotel sahaja.
✔Mini garden riadah bersama keluarga mahupun kawan-kawan
✔Sesuai untuk yang ada kursus atau kerja luar di Melaka
✔Sesuai untuk family day

The Hex @ Terrace Homestay Melaka The Hex @ Terrace Homestay Melaka The Hex @ Terrace Homestay Melaka The Hex @ Terrace Homestay Melaka The Hex @ Terrace Homestay Melaka

Dan jangan risau untuk entertainment kanak-kanak diwaktu riadah kolam renang masih lagi dalam pembinaan dan pastinya akan kelihataan lebih menarik termasuk ruangan BBQ nanti. Bolehlah bersantai bersama keluarga anda. Jangan risauu The Hex @ Terrace Homestay tidak jauh daripada Bandaraya Melaka hehe. 

Best tak ? hehe. Lagi satu berita baik untuk anda diluar sana jika masih baca mengenai The Hex @ Terrace Homestay ini dalam bulan Ogos 2018 promosi satu malam hanya RM100. Jadi masih berkesempatan lagi merebut peluang ini sebelum habis bulan Ogos 2018. Jika tidak, harga asal menjadi RM200 semula untuk satu malam.


Alamat :-
Batu 8 Jalan Bonda Che Wah Gangsa
76000 Durian Tunggal Melaka

Google Maps :https://goo.gl/maps/8eAfDZY46Q22
atau whatsapp ke : www.wasap.my/60192205834

The Hex @ Terrace Homestay Melaka

3 comments:

Siti Yang Menaip said...

yes harga berpatutan. gambar semua cantik.. nice sharing =D

lullabyssz said...

jalan2 sini baca blog sambil follow

https://messarah.blogspot.com/2018/08/movie-review-game-night-uninvited-crush.html

Yanty Lee said...

Murah dan sangat cool urban homestay ni walaupun dalam perkampungan saje