Tarikan Pakej Perkahwinan di Food Tasting Day & Open Day Hanana Group Sdn Bhd

Untitled 

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Acara kemuncak yang di nanti - nantikan oleh bakal pengantin telah pun tiba di Putrajaya. Pada 12 Ogos iaitu jatuh pada hari Ahad bakal berlangsungnya Food Tasting Day & Open Day oleh Hanana Group Sdn Bhd di Ambassador Putrajaya. Kepada yang masih tercari-cari pakej hidangan makanan semasa majlis perkahwinan anda ini adalah masanya !

Semasa berlangsungnya  Food Tasting Day & Open Day oleh Hanana Group Sdn Bhd di Ambassador Putrajaya terdapat pelbagai pakej menarik bakal menanti bakal pengantin dan diskaun sehingga RM5000 akan diberikan. Semestinya kepada bakal pengantin mahukan suatu pakej yang menarik, jimat dan amat berbaloi pada majlis perkahwinan nanti.


Hanana Group Hanana Group Hanana Group

Jadi kepada anda yang bakal pengantin jangan lepaskan peluang untuk hadir di Food Tasting Day & Open Day oleh Hanana Group Sdn Bhd. Bukan itu sahaja, kali ini Hanana Group Sdn Bhd bawakan pada anda pakej RM48,000 dan RM38,000 di Ambassador Putrajaya.

Apa menariknya kali ini, mereka turut memperkenalkan dua pakej untuk dua tempat baru iaitu LUGAR DE LA BODA GARDEN WEDDING @PUCHONG dan DEWAN TAN SRI YUSOF HASHIM , MARDI. Lugar De La Boda Garden Wedding @ Puchong ini mengenengahkan konsep 'Garden' dan ia merupakan konsep yang pertama di Puchong.

Bertemakan perkahwinan ala ala garden ( open concept ) yang membawa konsept santai dan juga seperti di dalam taman. Tempat Garden ini dijangka beroperasi sekitar Oktober 2018. Diskaun sebanyak rm5000 jika anda booking pada hari Open Day nanti.

Hanana Group Hanana Group Hanana Group Hanana Group Hanana Group Hanana Group

Untuk maklumat lanjut mengenai pakej perkahwinan lengkap di Hanana Group, anda boleh layari laman web rasmi Hanana Group dan ikuti mereka di Facebook dan Instagram sekarang! Nanti kalau ada Food Tasting lagi, jangan lupa singgah ya anda semua.

 Alamat Ambassador Putrajaya
 Ambassador Putrajaya Hanana Group Sdn Bhd
92, Jalan Perak,
Persiaran Diplomatik Persint 15, 6
2050 Putrajaya

Bagi bakal pengantin masih lagi mahukan info lebih lanjut boleh menghubungi atau berurusan dengan pihak Ambassador Putrajaya, boleh hubungi :
Farah - 016 - 6700 457
Hanis - 016 - 6700 752
Rezza - 016 - 6700 473
Liana - 016-4318 434

No comments: