Diet Tanpa Perlu Berlapar Dengan C-Trimax

C-Trimax  

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Kadang kala kita leka dalam bab penjagaan berat badan sehingga sampai satu tahap kita tidak sedar berat badan semakin naik. Mungkin stress dengan kerja seharian atau tak jaga pemakananan. Ku sendiri berat badan semakin naik sejak mendirikan rumah tangga hampir 2 tahun ini hehe. Tetapi ia bukan satu alasan untuk tidak menjaga kesihatan dan lagi-lagi tentang berat badan hehe. 

Okay baiklah, ku sendiri mencari apa produk yang boleh membantu untuk mengurangkan sedikit berat badan ini supaya lebih ideal dengan ketinggian kita sekali gus dapat mengekalkan keremajaan kulit kita. Dan ku sendiri sedang mencuba satu produk C-Trimax formula ini sebagai percubaan untuk menurunkan berat badan ini. 

C-Trimax C-Trimax

Produk C-Trimax ini dapat mengurangkan  lebihan lemak di badan serta bertindak sebagai fat burner. C-Trimax ini mendapat kelulusan KKM dan dibungkus dalam bentuk serbuk diletakkan dalam pek kecil mengikut sukatan yang telah ditetapkan. Antara kebolehan C-Trimax ini ialah dapat membuang toksin di dalam badan secara natural.

Ramuan formulasi yang ada dalam C-Trimax ini seperti mix fruit powder, passion fruit powder, roselle powder, guarana extract, grape fruit extract dan fructosa serta ramuan utamanya adalah buah markisa. Cara bancuhnya pula adalah sangat mudah. Bancuh C-Trimax ini bersama-sama dengan 1/2 gelas air sejuk dan kacau hingga sebati minum serta merta.

C-Trimax C-Trimax C-Trimax

Rasanya agak masam-masam manis dan tidak muak apabila diminum. Apabila diminum seolah kita minum air buah yang bercampur asam tapi sedap hehe. C-Trimax ini juga adalah makanan tambahan dapat membuang toksin badan serta pecahkan lemak lebihan. Jadi ia tidak sesuai untuk kanak-kanak mahupun wanita mengandung. Jadi tunggu dewasa atau lepas bersalin pantang baru boleh minum hehe.

Waktu bila sesuai untuk minum C-Trimax ini ? Minum C-Trimax ini Sebelum Sarapan dan Sebelum Makan Malam ataupun ambil sebelum sarapan dan 15-30 minit sebelum bersenam petang kerana ia bertindak sebagai Fat Burner dan memudahkan lagi pembakaran lemak dan lagi berkesan kalau anda mahu cepat turunkan berat badan hehe.

Untuk keberkesanan menurunkan berat badan ianya berbeza setiap berat badan anda apabila mengamalkan C-Trimax ini bagi mereka yang berat lebih dari 100 kg, disyorkan menggunakan C-Trimax ini 3 sachet setiap kali waktu pengambilan dalam satu kotak. Bagi berat 70 kg hingga 100 kg hanya 2 sachet  C-Trimax, dan kurang 70 kg satu sachet sahaja diperlukan.

C-Trimax

Paling penting  sekali apabila anda amalkan C-Trimax ini perlu mengambil lebih banyak minuman air setiap hari sekurang-kurang 6 liter bagi membantu proses pembakaran lemak serta dapat memberi tenaga tambahan menjalani kehidupan harian . Ku sendiri tidak sabar melihat hasilnya. Tak sanggup lihat diri ini besar dan tak sihat hehe. Nantikan.

Harga sekotak C-Trimax terdapat 15 sachet 10gram setiap satu  di Semenanjung : RM120 Sabah & Sarawak: RM130. Untuk maklumat lanjut dan dimana mahu mendapatkan C-Trimax ini boleh ke Facebook C-Trimax Malaysia.

No comments: