Puaskan Selera & Poket Anda Dengan KFC Value Treats

Kfc value treats 

 Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Kuala Lumpur 31 Mac 2017, Ku berkesempatan ke KFC Value Treats Fan Party bersama KFC, Aizat Amdan dan kawan blogger yang lain di KFC Pavilion Elite. Untuk pengetahuan kalian KFC di dalam Pavilion telah berpindah ke Pavilion Elite. Hanya bersebelahan sahaja dari Pavilion. Tak sesat pun hehe. Okay baiklah, KFC kini telah melancarkan promosi terbaharu mereka iaitu KFC Value Treats.

Kini kalian semua boleh nikmati pelbagai pilihan rasa hebat KFC pada harga berbaloi. Bermula serendah RM3.90, KFC Value Treats menawarkan para pelanggannya hidangan ringkas enak dengan rasa yang anda pasti nak lagi dan lagi hehe. KFC Value Treats ini menampilkan pilihan yang menyelerakan merangkumi hidangan ringan hingga pilihan berat. 


Kfc value treats


Bagi hidangan ringan, pelanggan boleh mencuba Zinger Slider bersama sos 'Island' terbaharu, Salsa Roller untuk sesuatu yang memberi 'Zing', mahupun Zinger Mushroom Soup yang enak dan mengenyangkan. Buat yang menginginkan sesuatu yang lebih berat, pelanggan boleh memilih Shoyuken Rice Bowl yang diinspirasikan dari hidagan Jepun mahupun Loaded Potato Bowl kegemaran ramai. 

KFC Value Treats telah mendapat sambutan hangat dari penggemar KFC dan menawarkan pelbagai rasa enak terbaharu bersama lebih pilihan di dalam bentuk burger, wrap atau bowl. Ianya memenuhi keperluan kalian yang menginginkan sesuatu yang lebih mudah dan menepati selera tanpa berbelanja lebih. Ini adalah ku rasa hidangan yang benar-benar berbaloi.


Kfc value treats


Kfc value treats


Majlis Eksklusif KFC Value Treats Fan Party diadakan dimana kami berpeluang meneliti sambil menikmati setiap ciptaan menu KFC Value Treats. Kami telah dihiburkan dengan kemunculan istimewa oleh penyanyi dan penulis lirik tempatan, Aizat Amdan di samping pelbagai aktiviti istimewa yang telah dijalankan. Menarik hehe. So kalian jangan lupa dan wajib cuba KFC Value Treats ini di KFC berdekatan kalian okkay hehe. 

1 comment:

Pisyek K said...

Sedap pulak tengok KFC ni. da lame Pisyek tak makan KFC. Huhu.