Kenapa Anda Patut Pilih Kaio Studio Untuk Servis Photography Anda

Kaio Studio

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. 

Shah Alam 28hb Januari yang lalu Bloggers Malaysia yang terkenal berpeluang untuk menjadi model tersendiri dan di Shoot sendiri oleh Videographer & Photographer terkenal Anwar Abdullah atau nama glamour beliau Kaio di Studio Photoshoot beliau Kaio Studio yang merupakan Studio Photoshoot Terbaik Shah Alam. Beruntung siapa tinggal berdekatan di Shah Alam boleh terus terjah Photography Studio beliau hehe. 


SEJARAH


Kaio Studio


Kaio Studio


Okay baiklah, ku bercerita serba sedikit sejarah bermulanya Kaio Studio ini. Ku sendiri mengenali pengasasnya Anwar Abdullah atau Kaio secara peribadi memang seorang Videographer dan Photographer yang sangat komited dan terperinci dengan hasil kerja beliau. Kaio Studio ini bermula menapak dari tahun 2012 lagi dimana beliau memulakan career sebagai wedding videographer. Kalau kalian lihat video beliau sangat awesome dan ada moment tersendiri. 

Alhamdulillah dengan hasil berkat usaha beliau Kaio Studio kini meluaskan lagi sayap ke pelbagai genre dan servis untuk kepuasan pelanggan seperti untuk majlis perkahwinan, event, advertising, campaign video, program tv dan lain-lain. Yang penting semua hasil dipenghujungnya akan membuatkan anda rasa sangat puas hati dengan servis Kaio Studio ini hehe. Ku suka shoot di Studio Photoshoot beliau, ada White  Studio & Black Studio hehe. 


PENCAPAIAN


Kaio Studio


Pada tahun 2017 siapa lagi yang tidak mengenali Kaio Studio ini dan rasa kalian pun dah kenal bukan ? hehe. Bukan calang-calang Kaio Studio ini, Kaio Studio pernah mendapat anugerah Pemenang Most Glam Fashion Videographer 2015 yang dianjurkan oleh Majalah Glam tau hehe. Tak percaya ? boleh click link ini untuk melihat sendiri apa yang menyebabkan beliau menang hehe.Click --> Pemenang Most Glam Fashion Videographer 2015


Kaio Studio


Kaio Studio


Kaio Studio juga pernah ke Paris bersama Anuar Zain untuk sesi pengambaran muka depan majalah Fashion & Travel okay. Semata-mata hanya ke Paris untuk shoot Cover Majalah bersama Anuar Zain pula tu kan hehe. Siapa yang tidak mahu melepaskan peluang ini. Lagi-lagi jika anda seorang yang amat meminat gambar dan edit video hehe. 

Selain ke Paris, Kaio Studio juga pernah ke Cairo, Mesir untuk sesi photoshoot bersama pereka fesyen ternama tanah air iaitu Ezuwan Ismail. Antara pereka-pereka fesyen yang pernah mendapatkan khidmat dan sentuhan karya kreatif dari Kaio Studio adalah Lynda Rahim, Wandpa, Melinda Looi dan Zawara. Mereka-mereka ini juga bukan calang-calang pereka fesyen yang mempercayai hasil kerja Kaio Studio yang semestinya bagus.

Selain dari itu, ramai para selebriti dan jenama-jenama pakaian ternama juga tidak melepaskan peluang untuk mendapatkan khidmat dari Kaio Studio seperti Creacion by Dato Siti Nurhaliza, Adriana Yariqa (Jenama dari Singapura), Miasara Couture, Lumiere Concept dan ramai lagi.Untuk tahu lebih lanjut dan melihat karya-karya fesyen dari Kaio Studio, boleh terus ke pautan http://www.kaiostudio.com/category/fashion/PENGALAMAN PHOTOSHOOT DI
 KAIO STUDIO


Kaio Studio


Alhamdulillah terima kasih karena menjemput ku bersama dengan isteri tercinta untuk photoshoot bersama dengan Kaio Studio ini. Almaklumlah bukan senang nak dapat join Studio Photoshoot Terbaik Shah Alam hehe. Hanya berbekalkan hanya 3 set persalinan pakaian yang kebanyakkan hasil wardrobe sendiri dan satu baju sponsor ku ke Kaio Studio yang terletak di Shah Alam dan agak mudah untuk anda sampai ke sini.

Dah lama tak merasa pengalaman photoshoot studio ini almaklumlah last photoshoot pun setahun yang lalu untuk pre wedding photoshoot hehe. Ku agak kekok untuk cara posing apabila gambar di ambil. Tapi jangan risau Saudara Kaio cukup membantu untuk anda posing cara bagaimana apabila bergambar. Ala-ala model superstar gitu hehe. Jangan malu dan jangan segan yang penting gambar Kaio Studio meletop hehe. 


Kaio Studio


Yang paling penting Kaio Studio sangat luas dan selesa untuk anda yang mahu bersolek dan menyalin baju untuk photoshoot yang seterusnya. Mereka juga mempunyai Set studio photoshoot yang sangat awesome seperti White Studio dan Black Studio. Di keliling Kaio Studio anda dapat melihat hasil photoshoot beliau yang sangat cantik dengan client beliau. Yang paling meletop ialah gambar perkahwinan Shaheizy Sam dan Syatilla Melzin. hehe.

Ku sertakan hasil gambar studio photoshoot ku bersama dengan isteri dan melihat hasilnya tidak perlu edit sehinggakan ku speechless melihat gambar-gambar yang di tangkap oleh beliau. Sangat Cantik dan rasa seperti Superstar Model haha. Tahniah Saudara Kaio dan Kaio Studio. Apabila kalian melihat gambar-gambar ini akan berasa teruja dan teringin mengabdikan diri gambar di Kaio Studio hehe.


Kaio Studio


Kaio Studio


Kaio Studio


Kaio Studio


Kaio Studio


Kaio Studio


Kaio Studio


Kaio StudioSERVIS YANG DITAWARKAN

1. Wedding photography and videography
2. Corporate photography and videography
3. Commercial video
4. Campaign video and photography
5. Music video

Link jenis-jenis servis yang ditawarkan ada di sini http://www.kaiostudio.com/our-services/


LOKASI

Alamat Studio
KAIO STUDIO AND PRODUCTION SDN BHD,
1-06, Mitea Residence Office,
No.5 Persiaran Sukan, Seksyen 13,
40100 Shah Alam, Selangor.

 Boleh waze sahaja ‘KAIO STUDIO’


Kaio Studio

4 comments:

I N A A I N A A said...

Smart sungguh Kaio Studio punya sentuhan...

Nisa Kay said...

BEST NYAAAA ade binii boleh posing sekali. wakakkaka

Unknown said...

wahhh! terima kasih kerana sudi datang ke studio kami!
www.kaiostudio.com

Unknown said...

terima kasih kerana sudi datang ke Kaio Studio untuk sesi studio photoshoot.
kami sangat berbesar hati mendapat kunjungan Eazy.
Harap dapat bekerjasama lagi di masa yang akan datang.

www.kaiostudio.com