Cabaran Kurus 15 Hari Dengan Bodydream Coco Slimming Drink

Coco Body Dream 


 Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. 

Sejak kahwin ini almaklumlah makan minum di jaga oleh isteri tercinta berat makin lama semakin naik daripada berat asal. Baju kerja yang setiap hari dipakai semakin lama semakin ketat haha. Ku sangat risau dengan keadaan sekarang. Berat makin bertambah dan maju semakin ketat. Alhamdulillah ada juga rakan blogger mencadangkan Blog Eazy Izzuddin untuk mencuba satu produk kurus ini hehe. 

Ku terasa semakin teruja dan terpilih dalam untuk menyertai Cabaran Kurus 15 Hari dengan Bodydream Coco Slimming Drink ini bertempat di Tous Les Jous Wolo Bukit Bintang pada 25 Januari yang lalu. Macam tahu-tahu aje ku tercari-cari suatu produk yang boleh membantu ku untuk menurunkan berat badan kepada lebih ideal dan sihat hehe. Memang ku takkan lepaskan peluang untuk menyertainya juga.

Dalam majlis ini kami diperkenalkan dengan produk Body Dream Coco Slimming Drink oleh pengasas itu sendiri Puan Sarra Shahrin dan Encik Hafiz. Dalam sesi perkenalan dengan produk Body Dream Coco Slimming Drink kami siap diberi satu sesi testing merasa Coco Slimming Drink oleh Body Dream, almaklumlah ku sendiri baru pertama kali mengetahui dan mengenali Produk Body Dream ini hehe.


Coco Body Dream


Coco Body Dream


Memang kadang-kadang aktiviti seharian kita yang sangat sibuk sehingga makan dan minum tidak terjaga apatah lagi jika tidak membuat senaman untuk stamina lebih baik menjalani kehidupan seharian. Harapan dengan mencuba minuman ini dapat menjaga serta dapat badan yang diidamkan selama ini.

Nak tahu apa kandungan yang terdapat Body Dream Coco-S Drink ini boleh rujuk gambar di bawah :-


coco1


Cara pengambilan: 1 sachet sahaja setiap hari. Selepas sarapan atau sebelum makan tengahari. Pengguna: Lelaki dan perempuan. Seawal 13 tahun (perlu bimbingan daripada ibu bapa) sehingga dewasa. Harga: 1 kotak = 15 sachet = RM95. Apabila ku mengambil Body Dream Coco-S Drink badan akan terasa seperti sedang berjogging sejauh 5km. Permulaan mereka yang mengambil satu sachet dan jantung seperti rasa berdegup dengan laju boleh ambil separuh sachet sahaja dahulu.

Ini karena Body Dream Coco-S Drink ini baru hendak menyesuaikan di dalam badan kalian. Apabila telah ambil beberapa sachet barulah ia akan sebati dan selesa dengan badan anda. Cuma perkara penting di sini. Setiap kali mengambil Body Dream Coco-S Drink ini kena terus makan ye dan tiada pantang larang langsung tapi dapat menurunkan berat badan, hebat tak hehe. Yang paling penting ialah kena cukup minum air masak.


Coco Body Dream


Coco Body Dream


Coco Body Dream


Coco Body Dream


Body Dream Coco-S Drink ini berperisa coklat, Swiss Coco dan kurang manis serta sedap dirasa. Ini dapat mengurangkan rasa  untuk minum air manis. Body Dream Coco-S Drink juga selamat untuk di ambil dan terbukti dapat menurunkan berat badan berdasarkan testimoni-testimoni yang kita boleh lihat di official body dream social media kerana merupakan rumusan ingredients dari bahan-bahan semulajadi.

Ku sendiri telah menyahut Cabaran Kurus selama 15 hari dengan satu kotak Body Dream Coco-S Drink terdapat 15 sachet yang bermula dari 26 Januari sehingga 9 Februari. Tak percaya bukan ? nantikan entry seterusnya untuk melihat hasil dan siapakah pemenangnya hehe. 


Coco Body Dream

2 comments:

Dina said...

Kakak nak S shape?
Abang nak sado?
Nak kurus tapi xnak skip meal?

Jom dapatkan Body Dream hari ini :)
https://shopee.com.my/beau.tyestore

Tantri said...

Pinginlah saya turun berat badan dengan cepat..