TouristGuide.com.my Rangkaian Pelancongan Terbesar !

Tourist Guide.com.my

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera.

Kuala Lumpur, 24 November 2016. Pelancaran laman web travel TouristGuide.com.my berlangsung secara gilang gemilang dan meriahnya di The Westin Hotel Kuala Lumpur dan dilancarkan oleh Pengarah Urusan TouristGuide.com.my Mr Devan Kumar, Pengarah Tourism Malaysia Kuala Lumpur Mr Mohd Akbal Setia, President of Kuala Lumpur Tourism Association - KLTA Mr Azlan Hussain serta Selebriti Artis Penyanyi Popular Malaysia Akim Ahmad. Ku sendiri teruja dengan Majlis Pelancaran besar besaran ini dan lagi-lagi ia berkaitan dengan Travel ! Siapa tak suka travel bukan? Hehe.

Pengenalan serba sedikit mengenai TouristGuide.com.my ini Satu laman web servis yang memberikan anda peluang untuk melancong dengan harga yang berpatutan, murah dan mungkin percuma di tempat-tempat pelancongan yang kalian idamkan. TouristGuide.com.my ini sebenarnya berada di laman web sejak dari pada tahun 2011 lagi dan telah memberikan servis travel ini kepada lebih beribu pelancong dari Asia dan seluruh dunia ! Sesuai dengan misi mereka untuk membina Rangkaian Pelancongan yang TERBESAR di dunia. 


Tourist Guide.com.my


Tourist Guide.com.my


Tourist Guide.com.my


Tourist Guide.com.my


Tourist Guide.com.my

Dilancarkan oleh Pengarah Urusan TouristGuide.com.my Mr Devan Kumar, Pengarah Tourism Malaysia Kuala Lumpur Mr Mohd Akbal Setia, President of Kuala Lumpur Tourism Association - KLTA Mr Azlan Hussain serta Selebriti Artis Penyanyi Popular Malaysia Akim Ahmad


Apabila kalian membuka dan explore laman web TouristGuide.com.my ini menawarkan pelbagai pakej-pakej travel dan servis pada harga yang sangat berpatutan berbanding dengan pesaing yang sedia ada dan dapat membantu kalian yang suka melancong ini. Seperti anda bercuti dan mendapat pakej hotel dan travel yang mewah pada harga yang sangat murah. Tak ke begitu mengujakan kalau kita dapat murah dan sangat berbaloi hehe. Bukan itu sahaja, kalau rezeki kalian dapat juga travel secara percuma hehe. 

Sekarang TouristGuide.com.my ini kalian boleh mendaftar secara percuma tanpa yuran ahli dan Kini TouristGuide.com.my akan meluaskan database travellers untuk mencapai misi ahli sehingga 100,000 travellers dari Malaysia sebelum diperkembangkan lagi sebelum kepada travellers di luar negara. Kini sudah 3000++ ahli di TouristGuide.com.my dan mereka akan mencipta satu network untuk travellers ini supaya kalian dapat mengumpul mata atau points sehingga boleh digunakan dan redeem untuk melancong secara percuma ! Hehe. 


Tourist Guide.com.my


Tourist Guide.com.my


Okay baiklah, dari segi TEMPAHAN HOTEL pula kini kalian boleh menempah hotel yang lebih murah di TouristGuide.com.my dan ada hampir 75,000 hotel seluruh dunia dalam laman web tersebut telah tandatangani perjanjian bersama dan kalian boleh bandingkan hehe. Kebanyakkan harga adalah lebih murah dari pakej-pakej yang tersedia di laman web di luar sana hehe. So jadilah pelancong yang bijak dan menjimatkan duit poket anda serta dapat melancong dengan puas hati hehe. 

FLIGHT BOOKING pula merupakan salah satu perkara penting bagi seorang travellers untuk pergi ke suatu tempat pelancongan jika jauh dari tempat anda tinggal hehe dan juga boleh ditempah di TouristGuide.com.my dapat la juga kalian kumpul point kan hehe dan boleh redeem tiket penerbangan secara percuma kot ! Ku suka sangat naik flight dapat terbang jauh hehe. 

DISCOUNT TRAVEL DEALS sehingga 75% ! Apabila kalian ke TouristGuide.com.my ini memang akan rambang mata dan tidak tahu memilih mana satu pakej percutian anda sebab terlalu banyak pakej-pakejnyang sangat menarik dan murah. Diskaun bagi sehingga 75% tu hehe siapa taknak bukan? Hehe. Berbaloi dan murah. Antara pakej yang sedang ditawarkan dan tengah hangat sekarang di TouristGuide.com.my ku senarai gambar dibawah hehe. Boleh tahan hehe. Promosinini berlangsung dari sekarang sehingga 30 November 2016. Travel bermula dari 1 April 2017 sehingga 31 Mac 2017 (except for public holiday).


Tourist Guide.com.my


Tourist Guide.com.my


Tourist Guide.com.my


Tourist Guide.com.my


Tourist Guide.com.my


Selain dapat travel percuma dan murah, TouristGuide.com.my ini dapat menghubungkan semua travellers di bawah satu network dan akan mencipta satu rangkaian untuk travellers bersama dengan 3000+ travellers yang lain. So, ahli boleh menjana mata daripada seseorang itu pergi travel atau anda sendiri dan point ini boleh redeem untuk percutian percuma. Dengar macam MLM bukan? Tapi sebenarnya bukan okay hehe. Kalian boleh mendaftar menjadi ahli TouristGuide.com.my dan tiada bayaran dikenakan. 

Mesti teruja selepas membaca dan apa lagi mari beramai-ramai menyertai dan melancong pada harga yang berpatutan, berbaloi dan mungkin percuma ! Hehe. Untuk mengetahui dan maklumat lanjut boleh ke laman web www.TouristGuide.com.my. Toll Free : 1800-38-3338 &  +603-87342802 serta email : contact@touristguide.com.my 


Tourist Guide.com.my

Bersama maskot TouristGuide.com.my

1 comment:

Muhammad Faiz Mohamed Saaid said...

Cuma sekarang ni kena kumpul duit untuk melancong je, macam macam perkhidmatan ada sekarang