Psyco Circus Misfit Magic By Ed Alonzo

DSC_0208 


 Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Berbalik kepada entry yang lepas Buffet Lunch Coffee Terrace. Yeay ku dapat menonton kembali persembahan magic oleh Ed Alonzo dari USA. Sebelum ini dapat menonton beliau di Genting Highland juga untuk segment Superstar of Magic 3 yang dahulunya mengumpulkan magician-magician yang hebat dan terkenal dan kali ini menampilkan Ed Alonzo sebagai persembahan utama beliau di Genting International Showroom. 


DSC_0217


DSC_0225


Almaklumlah cuti-cuti sekolah baru sahaja bermula dan ayah dan ibu mula bawa anak-anak mereka keluar bercuti dan apa kata kalian bawa anak-anak ataupun satu keluarga menonton persembahan magic komedi Ed Alonzo yang sedang berlangsung di Genting International Showroom dari sekarang sehingga 13 March 2016. Ada juga package sekali dengan hotel hehe. 

Okay baiklah, Ed Alonzo merupakan salah satu daripada ahli-ahli silap mata dari Amerika Syarikat yang terkenal dengan magic komedi , Ed Alonzo telah muncul di rancangan televisyen banyak dan sekali sekala dapat tour dengan bintang pop star terkenal Britney Spears. Bukan itu sahaja, beliau banyak muncul dalan tv seperti Modern Family, How I Meet Your Mother dan America's Next Top Model.

DSC_0254


DSC_0317


DSC_0343


DSC_0404


DSC_0426


Durasi 80 minit  persembahan beliau yang berlangsung di Genting International Showroom bertajuk "Psyco Circus of Magix & Mayhem" ditambah dengan persembahan oleh penari-penari merangkap pembantu beliau dirangkumi melakukan persembahan circus. Best tu, tak kelip mata memandang nanti hehe.

Semua ilusi komedi beliau adalah salah satu daripada jenis dan hebat dan trademark adalah beliau menonjol kan Groucho Marx kening manakala Harold Llyold adalah cermin mata, mendahului dengan gaya rambut tinggi bagai letupan ialah trademark beliau, diiktiraf sebagai Comedian Magician Extraordinaire. Pada bulan April 2013, beliau telah dianugerahkan "Magician of The Year" di Academy Magical Arts awards show di Hollywood.


DSC_0489 


DSC_0540


DSC_0562


DSC_0582


Harga Tiket :

RM 88 (PS2), RM128 (PS1), RM168(VIP) dewasa
RM48 (PS2), RM68 (PS1), RM88 (VIP) kanak-kanak

Ada juga option bagi yang tidur di Resort pakej bilik dengan tiket persembahan hanya berharga RM150 yang datang dengan satu bilik semalam penginapan di bilik standard di First World Hotel. Untuk maklumat lanjut boleh call 03-27181118 atau terjah ke webstie http://www.rwgenting.com.


Chin Swee Temple


DSC_0587

No comments: