'Makan" Session With NANDO's

Nandos


Nandos


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera.

8 Oktober 2015, Atria Shopping Gallery Damansara Jaya. Food Review bersama Nando's. Thanks Khai Artzfar ajar jadi partner in crime katanya untuk sertai Nando's hehe. Karena ianya bukan sekadar 'makan' tapi ada juga beberapa aktiviti yang sangat menarik. Okay baiklah Nando's sebenarnya ada beberapa menu baru untuk diperkenalkan kepada peminat tegar makanan Nando's hehe.


Nandos


Nandos


"Try Something New !" kata Nando's hehe. Buat pertama kali rasanya Nando's mengeluarkan menu seperti Burger , Roti Pita dan Wraps ! Nando's yang terkenal dengan Flame Grilled Chicken dan sos Peri - Peri dari Mild sehingga Extra Hot Peri-Peri ! dicampur dengan 1/4 atau 1/2 Flame-Grilled Chicken.

Antara menu yang terbaru yang anda harus cuba ialah Chicken Breast Burger, Nandoca's Choice, Veggie Burger, Steak Burger, Chicken Pita, Roasted Veggie Wrap, Chicken Caesar Wrap, Chicken Wrap dan Black Mushroom & Halloumi Wrap. Korang harus cuba menu terbaru/ Try Something New di semua outlet Restoran Nando's hehe. Boleh lihat gambar yang sempat ku muat naik


Nandos

Steak Burger


Nandos

Chicken Wrap


Nandos

Roasted Veggie Wrap


Nandos

Chicken Caesar Wrap


Nandos

Chicken Breast Burger


Nandos


Selain dari mencuba menu terbaru Nando's. Kami juga diselitkan dengan beberapa aktiviti menarik dan semestinya setiap yang berjaya melepasi aktiviti tersebut akan mendapat ganjarannya. Tapi bukan rezeki ku untuk mendapat hadiah dari Nando's karena terlalu sengit dan ramai yang berjaya menjawab jawapan dengan betul ya hehe.

Sementara aktiviti sedang hangat dijalankan. Tetibe ku mendapat kejutan dari pihak Nando's . Nak tahu ? hehe surprise birthday wish siap sekali dengan cake lagi tu. Tak sangka karena kebetulan hari event ialah hari kelahiran ku 8 Oktober hehe. Alhamdulillah rezeki. Terima Kasih Nando's !


Nandos


Nandos


LAYANS #TrySomethingNew
(>_<)

1 comment:

Jueliza Jamani said...

dah lama tak makan nandos ni..