Soi Twenty-Three Special Offers

Soi23 

 Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera.

Beberapa minggu lalu selepas aje bercuti balik dari Langkawi, ku berpeluang lagi untuk food review di Hotel Pacific Regency Kuala Lumpu betul-betul bersebelah di Menara Kuala Lumpur. Pacific Regency atau restoran di dalamnya Soi Twenty-Three sedang giat mengadakan pelbagai promosi untuk menarik pengunjung datang ke Soi Twenty -Three.


Soi23


Hidangan yang disediakan kesemuanya sedap belaka dan ada decoration meja khas gabungan Asian style untuk pasangan kekasih makan malam bersama sempena Valentine's Day. Makanan yang dihidangkan ialah seperti Soi Appetizer Platter, Green Curry Seafood, Tomyam Prawn Beest, Pandan Chicken  beberapa pencuci mulut. Makanannya sangat sedap yang disediakan oleh Chef Zairul.


Soi23


Soi23


Soi23


Soi23


Soi23


Soi23


Soi23


Sambil menikmati hidangan di Restoran Soi Twenty - Three melihat bandaraya Kuala Lumpur di malam hari  bersama dengan yang tersayang. Okay baiklah, maaf atas kelewatan ini,  karena tuan punya blog kena hampir demam denggi hampir seminggu. Alhamdulillah dah sihat. Tapi cuma ku mahu memaklumkan bahawa Soi Twenty-Three sentiasa ada promotion yang istimewa untuk pelanggannya hehe.

Untuk maklumat lanjut dan tempahan boleh hubungi 03-23327777 ext 6804 atau email di fnbadmin@pacific-regency.com 

No comments: