Ruza Nutri Drink

Ruza Malaysia 

 Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Alhamdulillah pada minggu lalu ku berpeluang nak merasa dan review satu product keluaran Ruza Malaysia iaitu Ruza Nutri Drink Cafe Latte Mix dan Choc-o-lait mix. Semua mesti tertanya-tanyakan apakah itu? ianya ialah dua perisa serbuk air Kopi Latte dan Chocolate. Selalunya korang hanya minum kopi latte ataupun Coklat panas yang biasa2 aje kan ?

Tapi Cafe Latte Mix dan Choc-o-lait mix oleh Ruza Nutri Drink Malaysia ini selain hanya anda minum tapi akan mendapat tambahan manfaat kesihatan seperti campuran Pearl & Sakura Extract yang dapat meningkatkan daya hidup, anti-inflammation dan meningkatkan daya penglihatan. Campuran Almond, Papaya dan Tomato Extract yang dapat meningkatkan metabolism, meningkatkan blood circulation dan tinggi antioxidant. 


Ruza Malaysia
Cafe Latte Mix


Ruza Malaysia
Choc-o-lait mix


Bagus bukan? selain daripada itu, ia juga mengandungi Calcium & Protein amino acids yang dapat melawan osteoporosis dan meningkatkan radical pertahanan. Minuman Kopi dan coklat ini akan dapat merawat dari dalam untuk mengurangkan serba sedikit back pimple dan parut-parut. Ini juga merupakan produk bagi mereka yang mahu menjaga kesihatan dan kecantikan kulit. 

 Ku sendiri mencuba dua - dua perisa serbuk air Ruza Nutri Drink cafe latte mix dan choc-o-lait mix, sedap dan tidak perlu tambah gula, cuma hanya perlu ada air panas dan gelas sahaja hehe. Ia juga boleh dicampur kepada sesiapa yang minat Mocca Latte antara campuran Cafe Latte Mix dan Choc-o-lait mix. Boleh diminum antara waktu pagi dan waktu malam. 

Sekotak terdapat 20 sachets dan harga sekotak hanya RM60 sahaja, Mereka juga ada produk seperti Ruza Skincare Dollface set dan Setakat ini Ruza Malaysia hanya menerima dari Instagram dan korang boleh terjah ke website official mereka. Instagram --> http://instagram.com/ruzamalaysia dan facebook --> https://www.facebook.com/ruzamalaysia 


Ruza Malaysia


Ruza Malaysia
bersama - sama dengan pengasas Ruza Malaysia


Terima kasih kepada Ruza Malaysia beri peluang untuk kami review produk kalian di Melur & Thyme Restoran KLCC. 

LAYANS
(>_<)

1 comment:

Luqman Zakaria said...

menarik2..nak satu sachet.hehe.