ASIA HORIZON MAGAZINE INSTAGRAM CONTEST - KE TURKEY

Untitled 


CONTEST @AsiaHorizonMagazine kini bermula sekarang di INSTAGRAM dan korang sekarang berpeluang untuk memenangi trip 10 hari ke TURKEY bersama Eazy hehe .

Dan akan ditaja sepenuhnya oleh @AsiaHorizonMagazine ke TURKEY  itu nanti. Bestkan dapat jalan2 ke negara orang. Nak tahu caranya mudah aje .

1. Follower harus follow instagram @AsiaHorizonMagazine dan @eazyizzuddin .


2. Kemudian post/repost gambar diatas dengan hashtag WAJIB dibawah. Jangan lupa ya. Supaya senang nak kesan anda.

#AHEazy
#AsiaHorizon
#AsiaHorizonIGContest .

3. PUBLIC kan IG anda .

4. Setiap seorang hanya dibenarkan repost gambar diatas SATU kali sahaja .

5. Jangan lupa tag kawan kawan yang lain ya .

6. Dah repost tu tolong tag atau inform ya .

7. Contest ini akan berlangsung selama 3 minggu bermula 19 November 2014 sehingga 10 Disember 2014 .

8. Pemenang akan diumumkan pada 14 Disember 2014 .

9. Pemenang bukan berdasarkan BERAPA kali post. Tapi berapa ramai FOLLOWER akan post gambar di atas .

10. Itu sahaja, senang bukan ? So korang boleh juga promote di followers kalian dan .

P/s: ku adalah salah seorang follower/blogger bertuah dari 12 yang lain dapat anjurkan contest sebegini. Kalau korang mahu aku menang dan salah seorang follower yg bertuah dapat IKUT bersama ke TURKEY .

Marilah sama-sama memeriahkan Contest by @AsiaHorizonMagazine dan jangan lupa hashtag #AHEazy ya. Jom ke link Instagram Eazy --> http://instagram.com/eazyizzuddin 

No comments: