Nights of Fright 2

SL - NOF 2 - Official Launch - C 

 Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Nights of Fright 2 yang sedang hangat berlangsung di Sunway Lagoon! Ini juga merupakan antara 'Biggest and Scariest Festival of Fear ! Sesiapa yang berani untuk berjumpa dengan hantu-hantu tersebut silalah ke Sunway Lagoon untuk merasai pengalaman sepanjang bulan Oktober 2014 sehingga 1 November 2014 ini. 

Ku sendiri pergi ke Nights of Fright 2 ini untuk merasai pengalaman yang menakutkan walaupun diri sendiri pun agak penakut tapi tak kisah lah kan untuk merasa sendiri walaupun sepanjang hidup ini tak pernah lihat hantu yang sebenarnya haha. Tapi Alhamdulillah nasib kita boleh masuk by group dan tidak kita berasa takut tapi kena berjaga-jaga. 


SL - NOF 2 - Official Launch - K


SL - NOF 2 - Official Launch - H


SL - NOF 2 - Official Launch - E 


SL - NOF 2 - Official Launch - F


SL - NOF 2 - Official Launch - G


Antara rumah hantu yang anda boleh cuba didalam Sunway Pyramid ini adalah seperti 'Dead End - The Abandoned Theme Park, Escape from Pudu, Carnival of Freaks, Fun Fear, Cursed Cove, All Hallows Cemetery, Shanghai Street dan tidak lupa, Lynton V. Harris' Scream Park yang menampilkan Rumah, POntiak Theatre of Fear, Zombie Apocalypse dan Horrorwood Studios!

Wow ! banyak bukan yang anda boleh mencuba? Tetapi semasa dalam perjalanan untuk ke setiap rumah hantu tersebut akan ada beberapa karekter hantu akan berkeliaran dan menakutkan anda hehe. So be prepare dan nak selfie bersama hantu pun boleh tau. Ramai juga artis yang telah merasai pengalaman di rumah hantu Sunway sendiri. 

Keseluruhan ku berpuas hati masuk ke rumah hantu dan ianya tidak akan mencederakan sesiapa, cuma perlu beranikan diri sebelum kena sergah oleh hantu-hantu hehe. Okay baiklah, tiket untuk masuk ke Nights of Fright 2 adalah RM48 seorang dan boleh enjoy the unlimited rides and attractions yang ada dan hanya 12 tahun ke atas sahaja okay ?

Nights of Fright 2 ini akan berlangsung di tarik berikut iaitu pada 17, 18, 24, 25, 31 Oktober 2014 dan 1 November 2014. Masih belum terlambat lagi ya. Terima kasih Kak Mierah Nadhirah dan Sunway & GO Communication karena menjemput.


SL - NOF 2 - Official Launch - O

2 comments:

Afasz said...

menyeram kan je tgk memalam ni.

Miera Nadhirah Tan said...

pengantin berdarah.... huhuhu... creepy.... and sama2..... hehehe