AirAsia Caterham Team

Air Asia Gp 

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Pada 13 Oktober 2014 lalu, Ei berpeluang ke Asian Aviation Center of Excellence di Sepang untuk program AirAsia Caterham Team Meet and Great bersama dengan pelumba-pelumba motor GP yang terkenal iaitu Zulfahmi Khairuddin dari Ongetta-AirAsia team, Johann Zarco dan Ratthapark Wilairot dari AirAsia-Caterham team.

Di sini kami berpeluang untuk menemu ramah bersama dengan pelumba-pelumba motor GP yang terkenal ini. Mereka akan melangsungkan perlumbaan Shell Advance Malaysian Motorcycle Grand Prix di Litar Sepang mulai harini iaitu 24 Oktober 2014, 25 Oktober 2014 dan hari terakhir pada 26 Oktober 2014 !


Air Asia Gp


Pada masa hari temu ramah, pelumba yang ada ialah Zulfahmi Khairuddin dan Ratthapark Wilairot disertai dengan Johan Stigefelt team manager dan Mr Gary team crew dan Johan Zarco team crew.  Berita gembira semasa sesi Meet & Great, kami berpeluang memenangi 2 paddock passes ke Shell Advance Malaysian Motorcycle Grand Prix ! dan mahu tahu siapa yang memenangi 2 paddock passes tersebut ?


Air Asia Gp 


Air Asia Gp


Alhamdulillah nak dikatakan rezeki datang dalam pelbagai bentuk, Zulfahmi telah mencabut cabutan bertuah dan ia terkena pada nama Ei sendiri. Alhamdulillah terima kasih AirAsia dan semua, Ei dapat 2 paddock passes untuk ke perlumbaan tersebut selama tiga hari berturut-turut! Thank you !


Air Asia Gp


p/s: Weekend ni nak tengok Shell Advance Malaysian Motorcycle Grand Prix di Sepang yeay !
LAYANS
(>_<)

2 comments:

Luqman Zakaria said...

wah...thorbaiklah.

Miera Nadhirah said...

layang moto gp minggu ini dan share k... nak baca.. nak tengok gambar!!!!!