Miss XES Elegent 2014/2015

XES 

 Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Pada 19 September 2014 lalu ku ke XES Shoes Butik di Glenmarie Shah Alam untuk majlis menandatangi bakal duta XES dan sekaligus menjadi jurucakap terbaru untuk XES. Duta XES Shoes yang bertuah itu ialah Miss Global International Malaysia 2014 merupakan salah seorang peserta dan sekarang telah mewaikili XES sebagai Miss XES Elegent 2014/2015 iaitu Mico Pun Chiew Yoek.

Dalam majlis menandatangi tersebut, Pengarah Urusan Mr Simpson Wong turut teruja mengajak Mico untuk menjadi Duta XES dan berharap sepanjang kerjasama yang akan diberikan terus mencapai kejayaan yang lebih besar pada masa akan datang. Duta terbaru XES akan bermula dari 1 Oktober 2014 sehingga 30 September 2015 dan beliau mendapat kontrak yang bernilai RM16,000!


XES 

Sedikit Biodata Duta XES Shoes 2014/2015:-

• Stage Name: Mico Pun
• Age: 22 years old
• Date of Birth: 1st March 1992
• Place of Birth: Johor Bahru
• Ethnicity: Chinese
• Citizenship: Malaysia
• Special Talent: Belly Dance


XES 


XES


XES 


Dalam menjadi Duta XES beliau juga mendapat kelebihan seperti mendapatkan bekalan bulanan kasut dan beg bernilai RM3, 600.00 nilai produk dari XES dalam tempoh setahun. Beliau juga akan mendapat bayaran dengan RM3, 900.00 untuk kempen pelbagai iklan cetak dan RM1, 000.00 bagi setiap kempen iklan TV dan penampilan yang bertindak bahawa dia bekerja pada dengan XES. Untuk klip video, duta itu akan menerima RM1, 500.00 sepanjang tempoh kontrak.

Setiap penampilan dan fesyen khas persembahan yang dibuat oleh Miss XES Elegant dalam apa-apa peristiwa masa hadapan hendaklah juga menyumbang beliau setiap acara yang dihadiri. Wow! untungkan menjadi Duta, tahniah sekali lagi buat Mico Pun Chiew Yoek. Selepas pelancaran itu, kami diberi kesempatan memilih kasut masing-masing.



XES 


XES 


Semuanya rambang mata untuk memilih kasut yang mana satu menjadi idaman kalbu karena semuanya cantik-cantik belaka. Kejap nak pilih itu, kejap nak pilih yang ini, akhirnya keputusan telah dibuat ku memilih kasut jalan yang unik dan sesuai untukku dan sangat selesa okay. Terima kepada XES dan Pemilihan kasut yang sangat berbaloi.

Okay baiklah sementara itu memilih kasut sempatlah juga kami bergambar bersama almaklumlah kebanyakkan blogger yang datang ke event ini ku kenal dan boleh dikatakan mini reunion untuk kami bak kata KITEPUNYE hehe. Almaklumlah semua sibuk dengan urusan masing-masing. Terima Kasih tak terhingga kepada XES, Sabrina, Mr Simon dan Kitepunye karena menjemput.



XES 


XES 


Korang yang mahu mencari kasut atau handbag yang berkualit dan harga berpatutan boleh lah singgah ke XES di Glenmarie Shah Alam. Tak susah nak cari, senang aje hihi.

LAYANS
(>_<)

1 comment:

Anonymous said...

Apple launched i - Phone 4 in late June while already enjoying the success with i - Pad.
We're doing the Morgan Page tour up until then and then after that we're doing
a couple more weekend shows and then we're going to take two weeks
off in December and hit the ski slopes and just relax and hit some studio time and
then we'll be back at in January for touring and stuff.

For something more than just private chat, YABA is designed to allow you to chat with who you want, in private, either one-to-one or in a special virtual room whose entry code you can share with your friends.


my page: chat nl