Pra Tonton Filem Kawan Aku Mati Dalam Rumah Sewa

Untitled

 Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Alhamdulillah ku telah memenangi untuk menonton Pra Tonton Filem Kawan Aku Mati Dalam Rumah Sewa dari Bro Frametone. Thank u bro ! Okay baiklah kiranya rezeki juga dapat pergi menonton wayang antara yang terawal. Karena Filem Kawan Aku Mati Dalam Rumah Sewa ini akan ditayangkan pada 14 Ogos 2014 ini di seluruh Pawagam dan terima kasih kepada Mangkin Prestij.

Pra tonton yang diadakan malam Isnin lalu di e@Curve Damansara. Filem seram komedi ini mengisahkan tentang kehidupan tiga rakan baik iaitu Rudy, Akhir dan Remy yang tinggal bersama di rumah sewa mereka yang dimiliki oleh Pak Cik Osman Basah. Rudy merupakan seorang pelakon ekstra yang sentiasa memainkan watak hantu dalam filem. Akhir pula seorang pekerja di sebuah stesyen minyak dan Remy adalah seorang pengilap kasut.


Untitled


Review Ei tentang filem ini adalah sangat menarik dan penuh gelak tawa serta seram tu pun ada juga. Kumpulan Bocey berlakon memang lawak itu sentiasa ada, penuh satu panggung wayang pada malam itu dengan gelak tawa penonton. Memang menarik perhatian dan tidak membosankan. Terutama dalam babak mereka ingat housemate dorang mati, rupanya ? nonton lah sendiri hehe

Filem Kawan Aku Mati Dalam Rumah Sewa ini dibarisi oleh Kumpulan Bocey iaitu Acey, Fad dan Abam, Yassin, Epy Kodiang dan lain-lain. Memang meriah satu panggung pada malam itu, Almaklumlah mereka ini kan pelawak, memang berlakon pun kita terhibur dengan lawak mereka. Terima Kasih kepada bro karena menjemput dan beberapa blogger lain yang hadir.


Untitled

LAYANS
(>_<)

4 comments:

Luqman Zakaria said...

patutlah yang sorang asyik pakai macam hantu jer..haha.

akubiomed said...

Boncey ada pengikut. Rasanya filem pertama mereka ini mampu mendapat kutipan pecah panggung.

Kekzamanis said...

Memang lawak giler cite ni.. Awal2 intro saje dah bikin pecah panggung.. Belum lagi masuk klimaks tu.. Sampai ari bi still duk tergelak bila ingat blk babak2 seram+komedi diorang.. Kahkahkah!😆
Rosmiza Ali Official Blog™

ienaeliena said...

pon pon
eyhh iena ade la dlm gmbr kt atas :)
jemput singgah (^_~)

http://www.ienaeliena.com/2014/08/pra-tonton-filem-kawan-aku-mati-dalam.html