Wechat Speed All Star

Untitled

Assalamualaikum & Salam Sejahtera 

Wechat Speed ? Permainan kereta online yang sungguh menyeronokkan. Anda boleh bersaing sesama contact wechat korang. Terima kasih kepada kawan yg suggest ku bermain wechat speed ini sehingga ku hampir ketagih mahukan top score ! Siapa tak mahu kan? Baiklah, bermula 19 Mei hingga 5 Jun 2014, pertandingan akhir akan diadakan pada 15 Jun di KL. 

Pada permulaan permainan memang lah tak biasa, tapi lama kelamaan ku semakin handal! Yang paling penting kita harus sampai ke checkpoint dan jangan bagi minyak habis, kalau tak memang kurang score hehe. Pelanggaran antara kereta tu biasalah kan. So kena lah mengelak hehe. 

Untitled


Untitled
Antara screenshot permainan, nak kejar high score ! Hehe 

Ada juga dikalangan All Star seperti artis tempatan yang menyertai Wechat speed ini, ramai kot, diantara yg ku minati mestilah Diana Danielle dan Elfira Loy hehe.

Untitled


Untitled
Antara Selebriti di All Star Race Wechat Speed 

Haaa, mesti korang teruja bukan ? So apalagi, pergi dekat aplikasi download apps masing2 bagi pengguna ios dan android untuk Wechat Speed, pastikan korang sudah install wechat dan daftar akaun untuk wechat id korang. 

Kemudian barulah install wechat speed dan tunggu hingga habis dan wechat speed connect dengan wechat korang, barulah boleh mula bermain wechat speed ini dan kerja rakan korang yang dah high score tu hehe. Sedang syok main, korang juga akan dapat ganjaran seperti diamonds. Senang je nak dapat diamond dengan invite rakan korang. 

Seperti contoh : 

>=5 rakan dapat 10 diamonds
>=10 rakan dapat 30 diamonds
>=15 rakan dapat 50 diamonds
>=20 rakan dapat 70 diamonds

Untitled 

Untitled
High score ku setakat ini, boleh kejar lagi ni hehe 

Tak lupa juga korang akan mendapat Coins dan Heart untuk setiap hari bermain. Daily offer : 1000 coins, 5 heart.  Login 7 days will get 5 diamonds, serta kereta baru akan unlocked seperti Explorer dan Apollo. Tak lupa juga Daily Bonus official website untuk Wechat Speed ini seperti dibawah rajah di bawah sekali: 

Jom apa lagi, nak berlumba high score dengan ku, jom install wechat speed di telefon pintar korang hehe.

Daily Bonus

5/19:Reach 880,000 points during 21:00-22:00 to win 20 Diamonds
5/20:Get a score ended with the number "7" (e.g. 208,897) during 21:00-22:00 to win 5000 coins
5/21:Apply Gas Tank 5 times to win 5000 coins.
5/22: Spend 100 Diamonds to get 10 Diamonds for free.
5/23: Reach 1 million points in the current day to win 20 Diamonds.
5/24: Complete 3 races to win 10,000 coins
5/25:Apply Gas Tank 3 times to win 2000 coins.
5/26: Spend 200 Diamonds to get 50 Diamonds for free.
5/27: Get a score ended with the number "7" (e.g. 208,897) during 20:00-22:00 to win 3000 coins
5/28: Reach 880,000 points during 21:00-22:00 to win 20 Diamonds
5/29: Apply Gas Tank 5 times to win 5000 coins.
5/30:Complete 3 races to win 10,000 coins
5/31: Get a score ended with the number "7" (e.g. 208,897) during 21:00-22:00 to win 5000 coins.
6/1: Apply Gas Tank 5 times to win 5000 coins.
6/2: Complete 3 races to win 10,000 coins
6/3: Spend 100 Diamonds to get 10 Diamonds for free.
6/4: Reach 880,000 points during 21:00-22:00 to win 20 Diamonds
6/5: Get a score ended with the number "8" (e.g. 208,897) during 21:00-22:00 to win 5000 coins

5 comments:

akubiomed said...

Perlu kerja kuat untuk mengejar mata untuk bersaing mereka yang mengumpul mata tertinggi.

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Nak main jugaaa. Kena install balik wechat ena. Hehehehehe

Ezad Skytech said...

memang layan giler game ni...jeles pun ada dengan top2 scorer ni...hee

Sobri Yaacob said...

pernah main game ni..
layan juga tapi problem..
tgh syiok main selalu ..hp jem... adoi!!

syukur said...

Manteb nih, nanti bisa saya coba