Sahabat Media di eWana.fm !

Untitled

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


Sedang ku menaip blog ini sesambil mendengar siaran ulangan ku bersama rakan-rakan Sahabat Media di eWana.fm melalui aplication TuneIn di smart gadget ku. Oh penuh dengan memori indah bersama rakan Sahabat Media di Konti Studio  eWana.fm .

Baiklah, dalam ucapan ringkas En Wan Salam,  eWana.fm  ini merupakan sebuah IP Radio yang hanya boleh di dengarkan di web, apps ataupun di website  eWana.fm . Ewana Fm ini juga salah sebuah the First Commercial Internet Radio dengan mempunya 8 orang DJ tetap dan beberapa DJ jemputan.

Untitled


eWana.fm ialah Radio Nusantara dalam Bahasa Melayu yang mengfokuskan kepada sesiapa yang masih faham Bahasa Melayu, tak gitu ? hehe. Content di dalam eWana.fm is up too 100 yang mengurangkan mengambil info negatif dan menerima lebih input yang positive dan menyampaikannya lebih positive.

Ha itulah serba sedikit mengenai eWana.fm. Kalau nak tahu lebih lanjut boleh layari website eWana.fm . Tak sangka dapat juga diinterview di Radio, nervous pun ada tapi redah dan layanskan aje. Itu semua pengalaman yang kita lalui dan tidak boleh dapat di mana-mana.


Untitled


Untitled


Banyak jugaklah soalan-soalan yang ditanyakan kepada kami semasa segmen bloggers ke udara live hehe. Masa tu agak nervous tapi bila dah jawab soalan interview terus okay hehe. Lagi2 ku kenal salah seorang DJ eWana fm DJ Lia Omey ! Lia Omey yang ku pertama kali jumpa di Homestay Haji Dorani masa program Tourism Selangor hehe.

Mari ramai-ramai kita support eWana FM. Boleh dengarkan eWana FM di telefon pintar anda dengan cara download application TuneIn dan search eWana Fm. Kalau yang berada di office atau dirumah boleh juga layari website eWana.Fm untuk mendengarkannya. Segmen wajib dengar ialah segmen bersama Bloggers. Pasti Gempak !


Untitled
Bersama AnneFarina AF


1495520_626298407407219_560348363_n

Blogger yang turut hadir Potia, DikBee, Ain, NorainYusoff dan Iffah


Layans
Ps: eWana Fm, more than just a radio 
(>_<)

2 comments:

Anonymous said...

Hello, i feel that i noticed you visited my website so i got here to go back the desire?.I am trying to in finding issues to improve my site!I
assume its adequate to make use of some of your ideas!!


my blog post คาสิโนออนไลน์

potia casadelarossa said...

Simple and "Ezy" untuk di fahami... terbaik bro.....