Reception Farawahida dan Shukur

Untitled 

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Oh yeah malam tadi ku telah menghadiri Second wedding reception Kak Farawahida dan Abg Shukur di N'Dah Mahligai Shah Alam. Thanks Kak Fara karena menjemput ku personally hehe. Ku sangat berbesar hati untuk menghadiri walaupun tak hadir di Taiping. Dewan N'Dah Mahligai terletak di Shah Alam betul2 belakang Lorenzo tempat berlakunya malam berinai Rozita Che Wan dan Zain. 

Oh patutlah macam pernah nampak, ok baiklah. Malam Mahligai kedua mempelai di sambut meriah oleh keluarga terdekat, sahabat, dan rakan - rakan artis serta media. Antara yang hadir malam tu yg ku nampak Nassir Wahab, Farah Fauzana, Fazli Zainal, Black Mentor, Lan Kristal dan lain-lain yang ku tak beberapa pasti haha pun boleh. 

Untitled


Jom mari lihat hasil shoot ku yang biasa biasa aje di Malam Mahligai Wedding Reception Farawahida & Shukur. Btw selamat pengantin baru buat Kak Fara dan Abg Shukur, moga berbahagia hingga ke akhir hayat. Amin. 


Untitled


Untitled


Untitled


Untitled


Untitled


Untitled 


Untitled


Untitled


Untitled


3 comments:

Anonymous said...

I love what you guys are usually up too. Such
clever work and coverage! Keep up the great works guys I've incorporated you guys to our blogroll.Also visit my website ... read

Unknown said...

cntik depa..suwittt couple..

cntik baju eazy...

Tengkubutang said...

Haiiiii..Cakkk!!
rasanya dalam FB kita ada nyembang kan? tapi rupanya lum follow memollow lagi yea.. hu3..

done follow sini no. 1586
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/