Riuh Di Brazil Anjuran Media Prima Sempena Jelajah Trofi Piala Dunia FIFA 2013/2014

DSC_2347


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

KUALA LUMPUR- Jumaat 3 Januari 2014 lalu ku mendapat jemputan dari Media Prima untuk ke event Riuh Di Brazil di Sri Pentas Bandar Utama. Oh yeah sekarang tengah free sikit ni boleh join event - event sebegini hehe. 

Sedikit mengenai event ini ialah mempamerkan Trofi Piala Dunia FIFA yang buat julung kalinya tiba di Malaysia dan ku salah seorang yang terawal dapat melihat Trofi Piala Dunia FIFA dihadapan mata ! Nak bergambar dengan trofi tak dapat, Almaklumlah kan ramai sangat yang berbaris untuk bergambar. 


Untitled 


DSC_2328 


DSC_2333Tapi tak mengapa, dapat lihat depan pun jadilah hehe. Ok baiklah, event Riuh Di Brazil di lancarkan oleh YB Encik Khairy Jamaluddin Menteri Belia & Sukan dan juga turut hadir Dato'Amrin Awaluddin, Pengarah Urusan Kumpulan Media Prima, Encik Ahmad Izham Omar, Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Rangkaian Televisyen Media Prima.

Jelajah Trofi Piala Dunia FIFA ini telah bermula pada 12 September 2013 di Rio Di Janeiro Brazil dan akan Trofi tersebut akan melawat di 88 bandaraya seluruh negara dan akan tamat pada Jun di Brazil. Wow best tu jelajah seluruh dunia.

Diakhiri dengan persembahan Black Mentor... perghhh mantap!

p/s: first time masuk Sri Pentas haha
LAYANS
(>_<)

1 comment:

akubiomed said...

Untung berpeluang melihat trofi Piala Dunia secara dekat.