Hafiz ikut jejak kemenangan Siti Nurhaliza di AJL?

Untitled 

 Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


First of all ku mengucapkan Tahniah buat Hafiz menjadi Juara Lagu untuk Anugerah Juara Lagu AJL 28 dengan lagunya Bahagiamu Deritaku.

Adakah Hafiz mengikuti jejak langkah Siti Nurhaliza di Anugerah Juara lagu ? Legend juara lagu sedang tercipta selepas Dato Siti Nurhaliza yang memenangi banyak kategori dalam sesuatu juara lagu dan sekali gus dinobatkan sebagai Juara Lagu !Untitled


Seperti Hafiz pula juga pernah memenangi beberapa kategori dalam juara lagu yang sebelum ini. Dan terbukti pada malam semalam Hafiz dinobatkan Juara Lagu yang ke 28 ! Juga memenangi persembahan terbaik.Untitled 


Pada tahun 1997 Dato Siti Nurhaliza telah dinobatkan Juara Lagu kategori Balada dengan lagu Aku Cinta Padamu, lagu ciptaan LY dan lirik oleh Baiduri. Suatu kebetulan Hafiz telah memenangi Juara Lagu Bahagiamu Deritaku juga lagu dan lirik ciptaan LY dan Baiduri hehe.

P/s: AJL28 trending sekarang hehe
LAYANS
(>_<)

2 comments:

Mawardi yunus said...

tahniah hafiz

Anonymous said...

Siti menang bagi kategori balada je bukan juara lagu. Anugerah Juara Lagu milik M Nasir & Jamal Abdillah. Siap kena usik lagi Siti oleh mereka masa penutup AJL.