Followers

Friday, December 27, 2013

My Journey Through Instagram Part 2

Untitled


Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera 

Oh yeah Alhamdulillah Tahun 2013 hampir nak melabuhkan tirainya taklama lagi dan Tahun 2014 akan menjelma dan bermula lah azam baru ku. Baiklah disini ku ingin share sedikit mengenai Jorney ku melalui Instagram, haaa sekarang Instagram sangat popular selain twitter dan Facebook rasanya. Siapa yang tak suka upload gambar kan ? Semua suka hehe 

Alhamdulillah journey ku bersama Instagram hampir masuk 2 tahun  rasanya ataupun ? Ku pun tak pasti bila, nanti ku cari hehehe. Alhamdulillah follower pun amat memberangsangkan hehe. Selepas ada Instagram ini ku semakin memperbaiki cara mengambil gambar supaya gambar yang diupload itu mesti lah cantik kan hehe .


Untitled


Pada mulanya Instagram hanya boleh upload gambar, sekarang boleh upload video lagi ! Siap boleh repost lagi video yang kita lihat dengan kawan2 kita. Setiap jourmey yang dilalui oleh ku setiap hari, apa yg ku lakukan dan kadang2 upload gambar pergi event sana sini dan sangat mudah karena boleh terus link dengan twitter dan Facebook.

Adatlah jika ada followers yang unfollow, itu memang hak dia, mungkin pic kita post tu agak annoying ka, itu ka ini ka?nak buat macam mana redha kan lah hehe. Kita bukannya artis yang beratus ribu followers dan hanya manusia biasalah hehe. Kadang-kadang ikut juga keadaan nak post gambar macam mana kan, jaga hal peribadi masing2 jangan sampai expose hehe layans.



Untitled


Dan !! Gambar yang paling top dalam instagram ku ialah siapalah lagi gambar yang ku snap kereta idaman ku Suzuki Swift Kuning ! Almaklumlah bila dah pakai myvi kuning ni bila nampak aje swift kuning mesti snap gambar hehe. Agak kena dengan identiti blog ini Fan of Si Kuning! Ohyeahh merajuk pula Myvi Kuning gua alolo..... 

P/s : Cuti panjang menghabiskan cuti office yang ada hehe jom follow instagram ku ., search @eazyizzuddin hehe .... Post terdahulu ----> MY JOURNEY THROUGH INSTAGRAM 1
LAYAN 
(>_<)

Comments (1)

On December 30, 2013 at 7:40 AM , mysarea said... [Reply to comment]

fewiittt thank you for the tips :) lama tak singgah