Video Brosur with Blooggers

IMG_5468


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Baiklah apa itu Video Brosur? Haa kalau nak tahu, pada Sabtu 16hb November 2013 lalu ku berkesempatan ke satu event bersama blooggers dan rakan media yang lain di Khadijah's Kitchen Jalan Genting Klang. Event Video Brosur namanya, bukan brochure ea, brosur ok hehe. Terima Kasih kepada yang invite ku untuk ke event best sebegini.

Video Brosur adalah video konsep pemasaran baru yang memberikan satu penyelesaian yang inovatif untuk semua orang daripada pemilik perniagaan kepada institusi latihan. Ia adalah mudah, cepat, murah berbanding dengan alat cetak tradisional.  Video brosur adalah yang pertama pemasaran jenama video yang menjadi Trademarked di Malaysia.


IMG_5630



IMG_5631


Ia menggabungkan presenter profesional, visual gambar & video, animasi, intro & outro, kesan bunyi muzik untuk disesuaikan dengan keperluan penjenamaan anda. tidak hanya itu, anda membayar separuh daripada harga pengeluaran dan mengurangkan separuh proses menghasilkan video. Ok baiklah, Video Brosur datang dengan 3 packages, pertama VB1 30 saat, kedua VB2 3 minit dan ketiga VB3 5 minit.

Wow sangat menarikkan ? Sekarang telah tiba masanya untuk syarikat2 korporat, pusat latihan, institusi pendidikan, usahawan untuk mengubah cara gaya komunikasi dari bahan2 cetak biasa dan mula menggunakkan teknolgi terkini seperti video brosur dalam strategi pemasaran mereka. Ucapan permulaan oleh CEO of Bleu Nagas Productions Mohan Krishna tentang video brosur ini, best !


IMG_5555



IMG_5464


Selepas sahaja ucapan, diselangi dengan beberapa aktiviti yg diorganise kan untuk memeriahkan Event Video Brosur ini, tapi yang paling best ialah dapat menonton, melihat depan mata sendiri Dato Khadijah Ibrahim membuat performance di atas stage di restoran beliau sendiri. Wow ku terasa sangat bertuah dapat lihat beliau nyanyi live depan mata.


IMG_5549



IMG_5562[1]



1460991_580190012075923_903060918_n



IMG_5540


Kemudian diakhiri dengan jamuan makan, potong Kek bersama pihak Video Brosur dan BlooggersDotCom dan sesi bergambar ! Okay bagi yang berminat dan ingin tahu dengan lebih lanjut tentang video brosur ini, bolelah melalui phone call 1300-888-977 atau online di videobrosur.com.my and facebook store.


IMG_5632


Tak lupa juga buat sponsorship untuk Event Video Brosur ini bersama bloggers, Terima Kasih ! :)

1. IDEA MASTER -->admin@ideamaster.com
2. BY PUJI --> bypuji@gmail.com
3. Emerald Studio --> hello@brilliantmedia.com.my
4. CAR STICKER MALAYSIA -->admin@carstickersmalaysia.com
5. CHEEZ & CHOC -->my8176@yahoo.com
6. COKLATMANIS2U --> ifamohamad@yahoo.com
7. RILGIS PRO STICKER -->rilgiscreative@gmail.com

p/s: kek tu sedap hehe
LAYANS
(>_<)

9 comments:

Farisya Anastasyia said...

many thanks for coming eazy :)

Zulqarnain Abu Hassan said...

WowW!!!

Menariknyaa... :)

Cik Hawa said...

okay.. ramai kata kek cheese tu sedap.. xsempat makan pun :(.. sempat makan yang biru tu je.. tapi kek dia memang terbaik..

iu-hazirah said...

memang enjoy even ni

Leeza Dayasari said...

wow... happening sungguh yer kalian....
-santai leeza - salam perkenalan. tak sempat nk bertegur masa di khatijah kitchen.

Khai Artzfar said...

kek dia sedap gilos kan

Isamuddin Isa said...

Wahh ada perasan bro hari tu.. Ini blog dia rupanya..

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

cik amal said...

best sgt...tringin nk pergi :(