Runner Runner (Justin Timberlake)



Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera 

Oh yeah update kembali, asyik-asyik Pre Screening aje ku dapat, Alhamdulillah rezeki sambil tak buat apa di rumah bujang di malam hari, bolehlah keluar di malam hari menonton wayang hehe. Ok baiklah pada minggu ni dan selasa yang lalu, ku dapat tiket wayang Filem Runner-Runner lakonan Justin Timberlake ! Wow ! best tu! thanks kepada Advertlets and 20th Century Fox Malaysia.

Baiklah pada mula ku lihat trailer Filem ini agak macam biasa2, tapi bila dah menontonnya sendiri best! Mengisahkan Student (JT) mencari duit lebih dengan berjudi, how possible is that. Richie Furst is a Princeton student who is cheated out of his tuition money by playing online poker. 

When he learns that the site is hosted from a remote island location, he goes to confront the site's corrupt owner, Ivan Block, but is lured into becoming Ivan's protégé and right-hand man. Their relationship starts to reach a boiling point all while an FBI agent, Zbysko, tries to use Richie to bring Ivan down. 

Nak tahu cerita selebihnya jangan lupa ke pawagam berdekatan anda untuk menonton okay. Dalam masa itu secara kebetulan dan tak sengaja ku bertemu dengan blogger terkenal ni hehe iaitu Adam Haiqal. Pada mulanya ku tak perasan beliau kat situ, tetiba satu sms masuk dan dia perasan, wow ! hebat mata memandang hehe. Nice meet u bro !



p/s: hari yang ditunggu hampir tiba hehe
(>_<)
LAYANS


5 comments:

suezen said...

ok x citer tu???

Mysara Ab Rahman said...

tq bg kte tiket!:)

Eazy Izzuddin said...

SUEZEN :
ok la hehe
xD
best !

Eazy Izzuddin said...

MYSARA :
eh sama2
hehe

Chenta Ummi said...

lama sangat rasanya tak menyinggah ke sini.. udah lain ler rupe blognyeee.. :)