WE'RE THE MILLERS !


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera 

Pada malam semalam ku pergi menonton Pre Screening filem We're The Millers ! lakonan Jennifer Aniston, terima kasih kepada yang sudi jemput ku menonton filem ini. Bagi ku Filem ini best ! tapi ada unsur2 18 tahun ke atas ye, so kepada sesiapa yang mahu menonton filem ini, pastikan kan anda cukup umur ya hehe. Lagi bagus kalau sesiapa yang sudah menikah hehe layans.

Baiklah sedikit preview tentang filem We're The Milliers ini, Filem ini mengisahkan seorang Drug Dealer yang mahu seludup dadah dari negara luar. Kerna terpaksa dan mahu membayar hutang dia sanggup lakukan apa sahaja untuk melangsaikan hutang tersebut. David Clark memikirkan satu idea yang menarik untuk dia melakukan penyeludupan dadah .

Idea mewujudkan FAKE Family dengan menaiki RV adalah amat menarik hehe. Pelbagai masalah, ragam dan karenah yang berlalu sepanjang membawa balik Dadah itu ke tempat boss nya. Best ! ku pun dok tergelak-gelak dalam pawagam haha. Kalau mahu tahu cerita selanjutnya, jangan lupa menontonnya dia pawagam yang aka keluar pada 29 August 2013.

Perhatian ! untuk 18 tahun ke atas sahaja ea yang boleh menonton filem ini dan kenapa? anda tahu sebabnya hehe. Be ready to watch ! have fun dan selamat menonton.

p/s: Open House !
LAYANS
(>_<)

4 comments:

Macikz Konah said...

Hey awak...kita pun dapat kiffly denhan rawlins pun ada. Halamak syg x dpt jumpa

Azham Vsvc said...

Nanti I nak tengok....mcm best je hehehe!

Eazy Izzuddin said...

MAKCIKZ KONAH :
hai
ala yeke
takde rezeki
maybe next time
xD

Eazy Izzuddin said...

AZHAM :
best jom tengok hhe
xD