Ramadhan bersama VCOA - TreeneaAssalamualaikum wbt & Salam Sejahtera

Alhamdulillah 10 malam terakhir Ramadhan kita berpuasa dan tak lama lagi kita akan menyambut kedatangan syawal tak lama lagi. Okay baiklah sepanjang bulan Ramadhan ini ku kekal bertenaga mestilah bersunat dengan sahur ditambah pula ku mengambil VCO ataupun Virgin Coconut oil dari Treenea kerana ia dapat meningkatkan sistem daya tahan tubuh.

Dalam hampir sebulan ku mengambil VCO Antioxidants Treenea ini ada beberapa perubahan dari segi kesihatan ku semakin baik, ku kurang ambil ubat sedut Asma, kurang muka berjerawat, merawat masalah kulit ku dan ia juga dapat melambatkan sel dan tisu penuaan tau. Terima kasih kepada Blogger Eazyinsyira karena bagi VCO Antioxidants Treenea kepada secara percubaan dan untuk testimoni sekali. 

Selepas ini kena order lagi lah VCO ini dekat anda karena ku juga ingin kekal sehat dan kelihatan cantik gitu hehe. Sebab ramai yang kata VCO ini bagus untuk penjagaan kesihatan anda. so apa lagi dapatkan sekarang VCO Antioxidants Treenea ini karena ia kaya dengan Vitamin A dan Vitamin E serta bebas kolestrol dan rendah kalori. 

Sedikit sejarah Minyak kelapa dara VCO ini, VCO diperolehi dari Treenea mempunyai banyak khasita dan manfaat kesihatan tubuh badan manusia karena ia mempunyai kandungan antioxidants yang tinggi. VCO -Treenea kaya dengan dengan vitamin E (a-tocopherol), Vitamin A (retinol) dan Vitamin D (cholecaciferol) yang diperlukan tubuh badan manusia.

Vitamin A dan E juga dipercayai boleh bertndak sebagai ejen antioksidan yang mempunyai kebolehan memerangkap radikal bebas dan kajian penyelidikan menunjukkan ia berkebolehan mencegah penyakit kanser serta penyakit berkaitan dengan jantung.   
Senyum sokmo hehe ... Peace dari Eazy Izzuddin Roslan .. Selamat berpuasa ...

p/s : boleh contact The Beauty Court By Eazy Insyira untuk dapatkan VCO Antioxidants Treenea ini ..oh yeah ...terbaik ... 

2 comments:

✿INA AINAA✿ said...

perrrgghhhhh makin hnsem la eazy! :3

suezen said...

hehe....mmg nk cuba vco ni. tp blom lg....hihi