Followers

Monday, August 5, 2013

Decoration Raya di Mall










Assalamualaikum wbt & salam sejatera

Harini dengan kekuatan diri ku gigih lah juga keluar berjalan window shopping ye sebab bajet dah ke nak balik kampung hehe. Nasiblah ku guna kemudahan LRT Putra ke destinasi, tak lah menghadap mjammed sangatkan. First lokasi mestilah di KLCC my second home hehe.

Decoratiom kat situ pun boleh tahan juga ala2 minang kabau habaq hang adalah juga rasa feel balik kampung kan hehe Almaklumlah nak dekat raya ni kan mestilah meriah dengan suasana kampung halaman. Oh gak sabarnya nak pulang ke kampung.

Next decoration mall ialah di Pavilion, kat sini rasa sangat meriah karena kawasannya luas dan macam2 boleh buat di sini, music dia dan aktiviti yg disediakan, lagi2 ada tempat duduk di setiap tangga. Jaga2 jangan sampai blok laluan orang ya di sini tau hehe.  

P/s: Selamat Hari Raya
LAYANS
(>_<) 


- Posted using BlogPress from my iPad

Comments (6)

On August 4, 2013 at 12:55 AM , The ShomeL TwinZ said... [Reply to comment]

meriahnye, mcm esk nk raya dah hehe... :)

 
On August 5, 2013 at 9:34 AM , suezen said... [Reply to comment]

selamat ari raye!

 
On August 5, 2013 at 10:38 AM , NurainSuperr said... [Reply to comment]

wow, dah lama tak pergi pavi. memang cantik la decorationnya.

 
On August 5, 2013 at 11:49 AM , Mohd Khairi said... [Reply to comment]

Klcc smart ~~ :)

 
On August 5, 2013 at 12:16 PM , RAND's said... [Reply to comment]

hi..nice entry..visit me back..http://randsomana.blogspot.com/search/label/lukisan.^_^

 
On August 27, 2013 at 5:03 PM , Awie Omar said... [Reply to comment]

Salam sejahtera. awieomar.blogspot dengan seikhlas hati nak menjemput anda sertai game top "BLOGGER" untuk musim yang ke 4. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1, 2 & 3 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri, hanya komen di mana mana entri blog Awie Omar dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES. SEGALA SYARAT DAN PERATURAN AKAN SAYA IKUTI".". Harap sudi la menyertainya. Ganjaran pasti ada untuk pemenang :) http://awieomar.blogspot.com/2013/01/blogger-4-survivor-series-pengenalan.html