LIVE LIFE LARGE LG's Blogger Event

Assalamualaikum WBt & Salam Sejahtera Alhamdulillah ku berasa sungguh bertuah dan super excited ! Karena ku dijemput untuk ke LIVE LIFE LARGE LG's blogger event pada 8th June, 10am di The Curve (The Piazza) dan ku tidak sabar untuk menghadirkan diri di event blogger tersebut. Pastinya ada sesuatu yang menarik yang bakal berlaku nanti dan ku sungguh teruja ! 

Okay baiklah, dalam pada masa event berlangsung, akan diadakan aktiviti, games dan pelbagai hadiah menarik untuk dimenangi pada hari tersebut. Oh ku tidak sabar untuk menyertainya dan memenangi hadiah daripada LG pastinya best ! Diharap juga blogger lain yang dijemput turut menyertai bagi memeriahkan lagi LIVE LIFE LARGE LG's Blogger Event .

Juga, selepas daripada event itu, mereka juga akan menjalankan satu pertandingan blogger dimana blogpost yang terbaik akan memenangi TV 84inch. Wow ! Itu sangat terbaik dapat memenangi TV tersebut. LG Ultra HD 3D TV membentangkan kualiti gambar yang hebat dengan 8 juta piksel setiap bingkai, empat kali ganda resolusi (3840x2160) panel TV HD penuh yang sedia ada.

Pastinya ia menjanjikan pengalaman yang paling mendalam melihat semua di keselesaan rumah. Baiklah, pada hari event berlangsung, ku menantikan feature TV 84 inch ini mempunyai paparan HD yang pastinya menakjubkan dan segala benda kecil di paparan akan nampak dengan resolusi tinggi dan yang paling penting ialah sound system speaker yang terbaik untuk pendengaran dan mengalami suasana bunyi sebenar.

Selain event LIFE LIVE LARGE LG's untuk blogger, ianya tidak terhenti disitu sahaja, LG akan mengadakan roadshow yang bertempat di The Curve (The Piazza) dari 7-9th June 2013, 10am to 10pm. Whoa! Jika anda terlepas pada hari pertama, hari keesokkan pun boleh juga datang ke roadshow LG sebelum ia berakhir.

Pastinya ku akan dan sangat teruja untuk menghadiri dan menyertai LIVE LIFE LARGE LG's blogger event. Nantikan. Sedikit Info tentang THE WORLD'S FIRST 84 INCH LG ULTRA HD TV,  84LM9600 ...  • ULTRA HD TV 2160P 
  • 84” GIGANTIC SCREEN 
  • 2.2 SPEAKERS SYSTEM 
  • COMFORTABLE 3D GLASSES
More details, boleh lah Click di link ini -- > http://www.lg.com/my/tvs/lg-84LM9600-led-tv 

p/s: Cerita malam Jumaat ..jeng3x 
LAYANS
(>_<)

2 comments:

✿INA AINAA✿ said...

Wahh tahniah ye eazy

Blog Eazy Izzuddin said...

AINAA :
thanks
ainaa...
xD