Followers

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera




 Wow ! i just got an email from nuffnang about Acer & Intel “PLAYsure Redefined” Party, sangat menarik ! ini karena Acer akan melancarkan Aspire P3 Convertible Ultrabook™ powered by 3rd Generation Intel® Core™ i3 processor tidak lama lagi. Ku sendiri pun tidak sabar untuk menunggu teknologi baru dari Acer yang akan menggegarkan Party pada 23hb May ini .

Baiklah, ku pun tak sangka akan muncul teknologi sebegini untuk memudahkan pengguna menggunakkan dengan cara tersendiri seperti product Acer iaitu Ultrabook™. Inspired by Intel. Seperti ditunjukkan di dalam video youtube The convertible Acer Aspire P3 Ultrabook With Tiësto, boleh click link ini untuk menonton.

I'm impress the clip from that video The convertible Acer Aspire P3 Ultrabook With Tiësto. Ianya boleh melakukan pelbagai kerja dan hobi bergantung kepada minat seseorang itu dan kemungkinan akan mencapai keinginan cita-cita seseorang itu dengan hanya menggunakan Ultrabook™. Inspired by Intel. Well, kita mana tahu, di mana-mana sahaja kita berada impian boleh tercapai.


Ultrabook™. Inspired by Intel ini sangat Ultraportable karena ianya boleh dimudah alih mengikut keselesaan dan kesesuaian masing-masing. Wow ! kadang kala ia Detachable dan boleh menjadi Tab tanpa mengeluarkan keypad, dan battery boleh bertahan lebih lama daripada laptop biasa. Bolehlah menggunakan ia dengan secara maksima mengikut kepuasan !

Seperti di dalam video Youtube with Tiesto itu menunjukkan betapa banyaknya function yg boleh dilakukan dalam sesuatu masa, seperti contoh Acer Aspire P3 Ultrabook mempunyai Touch Centric yg boleh memaksimakan mengguna touch screen di Ultrabook. Its amazing world right now, memacam perkara yg boleh memudahkan hidup kita seperti boleh mencapai sesuatu cita-cita kita.

Ku pun tidak sabar untuk menyertai Acer & Intel “PLAYsure Redefined” Party untuk menyelami dan merasai sendiri kehangatan dan berteknologi Acer Aspire P3 Ultrabook, pasti ia sangat mengagumkan. 

p/s: see u there hopefully :)
LAYANS
(>_<)

Comments (6)

On May 17, 2013 at 12:03 PM , ✿AINAA ROSEBERRY✿ said... [Reply to comment]

All the best ye.. wahhh teringin juga nak join tapi aishhh xde jemputan.. huuuuuuu

 
On May 18, 2013 at 4:05 PM , Azham Vsvc said... [Reply to comment]

I pon join....insyaAlllah kalau ada rezki kita jumpa kat sana :)

 
On May 24, 2013 at 9:13 PM , Leny said... [Reply to comment]

Mantab bro,,,tapi dipastikan harganya sangat tinggi lah!!

 
On July 3, 2013 at 8:37 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AINAA :
kenalah join baru ada jemputan
xD

 
On July 3, 2013 at 8:37 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AZHAM :
ala
tak nampak pun heheh
xD

 
On July 3, 2013 at 8:38 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

LENY :
murahlah hehe
xD