Followers

Saturday, April 13, 2013

WeChat Party 2013

Assalamualaikum Wbt & Salam Sejahtera




Yeahhh i'm backk, kerinduan sangat dekat kalian hehe, baiklah.. Pada 2hb April 2013 lalu ku telah menghadiri event part gilang gemilang Wechat ! Di Neverland Club Kuala Lumpur. Terima kasih kepada yang menjemput!

Event party bermula pukul 7pm, memang sempat lah ku pergi bersama seorang rakan Faiz Rahim ataupun Ziafmihar hehe, tapi jalan agak sesak tapi sampai juga ku ke sana Alhamdulillah. Sampai di sini terus mendaftar.

Ku dapat bantal wechat ! Sebagai goodies bag, thanks wechat dan dapat juga bergambar secara percuma dengan background dari wechat, sangat nice !

Masuk sahaja di dalam club party permulaan event party dengan dance dance yang sangat terbaik ! Sambil nonton dance sambil makan dan MC pasa malam itu ialah Rudi ! Sangat sporting okay .

Next kata-kata aluan dari Mr Ponshu Yeung Vice President, Tencent International Business. Bercerita sedikit pasal WeChat ni lah.



Kemudian ada performance dari Vivian Chua dan Henley Hii. Sedap gak diorg berdua ni duet. Harmoni je rasanya. Dan persembahan dari Awie Rafael ! Terbaik lah, siap pass mic kat ku lagi nyanyi lagu beliau haha.

Dalam masa event berlangsung, mestilah ada game! Ku sertai game itu ! Menjawab pasal isu wanita kepada lelaki, haaaa kaum lelaki haruslah tahu serba sedikat pasal wanita kayh hehe , tapi lelaki kalah juga, wanita yang menang.

Ku dapat juga gift dari game yg ku sertai, dapat CD and Dvd artis korean , thanks wechat! Hadiah lain pun menarik separti external harddisk, dock untuk iphone and ipod, earphone dan lain2 lagi ..rasa beruntung join wechat party ni hehe

Korang download wechat di smart phone korang, sangat best, menarik dan mudah ! Mehlah install WeChat apps ni. Semua smartphone tak kira Ios, Android, Symbian, Blackberry dan Windows phone boleh tau. Lagi plak FREE je download dan install

Now lets WeChat ! My id eazyizzuddin







p/s: back on track !
LAYANS
(>_<)


Comments (8)

On April 13, 2013 at 11:49 AM , luqman zakaria said... [Reply to comment]

wah2! seronok gk tuh!

 
On April 13, 2013 at 12:08 PM , kinara kinatara said... [Reply to comment]

suka blog nice...nice...hitam n hijau...


jom join ga kina...lebih 50 hadiah menarik menanti:

 
On April 13, 2013 at 5:36 PM , Rozuan Ismail said... [Reply to comment]

bestnya join party mcm ni

 
On April 14, 2013 at 1:09 AM , Judiene said... [Reply to comment]

Untung la untung la untung la. Bila nak berparty lagi ke Puncak Alam? Haha. :-D

 
On April 19, 2013 at 9:16 AM , Anis Athia said... [Reply to comment]

Kemain camwhore ngan bantal wechat.. Hehehe

 
On April 22, 2013 at 5:38 PM , Muhammad Saiazuan Norhalik said... [Reply to comment]

ohsemm la dude

 
On May 17, 2013 at 10:47 AM , Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

bestnya dapat patung/bear wechat tu....

 
On May 24, 2013 at 9:26 PM , Leny said... [Reply to comment]

waouwww,,,asyik sekali nih!!!sangat seru kelihatannya