Citra Orang Muda (COM) Blogger Pilihan

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera



Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah, apa yg ku inginkan sudah tercapai apabila Blog ku terpilih untuk masuk ke ruangan Citra Orang Muda (COM) Surat khabar Utusan pada Sabtu lalu 9 February 2013 dan akan menjadi kenangan sepanjang masa bagi Blog Eazy Izzuddin dan ku sendiri. Thanks kepada COM ! ku sungguh terharu.

Sebenarnya ku pun tak pasti bilakah Blog Eazy akan keluar ke ruangan COM Blogger Pilihan ini, tapi pada pagi Sabtu lalu selepas parents hantar ku ke Stesen LRT untuk balik kampung karena kereta tak muat haha, mereka pun balik kampung pada hari yg sama. Bonda call "Abg! Fan of Si Kuning dah keluar ! Abg beli lagi ok !" Alhamdulillah ku rasa sungguh excited ! hehe


IMG_4814    IMG_4737


Sebenarnya ku beli tiket bus ke Penang untuk ke Majlis Tunang my Campus Besties dan kebetulan pada hari yg sama family ku pun balik kg ke Perak, tak jauh jugak la. Ku terus beli dan baca dalam bus dan sempat lagi upload my ruangan ke dalam Instagram, Facebook dan Twitter ! Excited lah katakan hehe. Ada juga rakan2 share my ruangan blogger pilihan di lama social mereka, thanks! terharu :D

Bila baca ruangan COM Blogger Pilihan ku tergelak sendiri dan di situ tertulis semuanya mengenai Blog Eazy Izzuddin ini, Fans of Si Kuning dari mula ku berblogging hinggalah sekarang. Alamak ! muka agak berisi di dalam ruangan itu hahaha, nampaknya ku kena berdiet dan bersenam untuk maintain my fizikal dan kesihatan.


IMG_4813     IMG_4811


IMG_4809     IMG_4810


Terima Kasih juga kepada blogger dan rakan-rakan yg telah share fasal blog ku dan ku sertakan screen shoot dari mereka, oh sungguh terharu ! kalau ada yang terlepas sila bagi tahu ea. Interview dan photoshoot bersama wartawan COM sebenarnya dibuat pada dua minggu lepas di taman kegemaran ku di KLCC Park, walaupun agak panas tapi best !

Sehinggakan abg photographer berkata " Eh pandai posing rupanya dan tak perlu di suruh ! hahaha' almaklumlah kita kan pernah photoshoot, belajar dari diaorang lah hehe, segan sungguh ku di situ. Tapi apa apapun terima kasih pada Wartawan bro Amirul yg menemuramah. Dahulu ku pernah post entry tentang rakan2 blogger ku yg pernah masuk ke ruangan blogger pilihan ini. Kali ini, diriku sendiri termasuk, Alhamdulillah terima kasih !

Balik ke kampung baru ini, ramai lah atuk nenek pakcik dan makcik saudara dan adik2 sepupu dok kecoh pasal ku masuk paper harini, aduhai malunya, ku biasa2 aje tapi meraka sungguh bangga. Layans


IMG_4660     IMG_4652


IMG_4735     IMG_4734 

 p/s: Adakah anda yang seterusnya? terima kasih juga pada blogger Hazwan Hairy hihi
LAYANS
(>_<)

26 comments:

ZWAN SABRI said...

Ini sebagai bukti blog Eazy Izzuddin adalah sebuah blog yang hebat.. ;)

Eazy Izzuddin said...

ZWAN SABRI :
eh bro ...
blog kite biasa2 aje ..
blog anda lagi hebat :D

Umar Kadir said...

Terbaiklah!!! Congrats!!

Eazy Izzuddin said...

UMAR KADIR :
thanks umar !
:D

atuk said...

Assalamualaikum EI

Tahniah..
moga terus maju jaya dalam berblogging

Along Arman said...

Congrate kamu.. me tumpang bangga.. nampaknya semua member blogger berjaya2 semuanya...

✿A I N A A✿ said...

makin meletop eazy ni.. jelesnyaaaaaa.. teringin gak nk masuk lam surat khabar...

Z@i Z@mR33 said...

tahniah....waa....glemer u :)

Nur Emilya said...

Waa tahniahh! Untong gilaaa!

Eazy Izzuddin said...

ATUK :
walaikumusalam atuk ...
thanks...
:)

Eazy Izzuddin said...

ALONG ARMAN :
thanks to u too
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

AINAA ;
jom suggestkan Ainaa lak heheh
xD

Eazy Izzuddin said...

ZAI ;
thanks
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

NUR EMILYA :
:D
thanksss
xD

Kakcik Nur said...

Tahniah. :)

Eazy Izzuddin said...

KAKCIK NUR :
terima kasih :')

Arry_RennwoodBlogerBoy said...

wahh..thniah..ini mnnjukkn blog anda trknal pada smua org..hehe..keep it up bro..:D..

mr.syazwan said...

tahniah eazy!!

now ur turn kan? hehe

eh sama lokasi kita taman klcc

dulu wan n adie pun situ gak hahahha

senang katanya

=_=

iKhRam said...

Tahniah..
Usaha selama ni nampaknya dah membuahkan hasil

Semiga teruskan penulisan yg baik2 yer..

Nick Nashram said...

perghh..terbaik bro.blog aku punye bila r boleh masuk..tahun 2020 kot..hahah

Cik Pensil said...

haha. ada bace jugak :D

saya selalu bagi isyarat sebelum membelok. hikss

izfanora said...

tahniah.. semoga lebih sukses di masa akan datang.. blog daku tak mungkin msuk ruangan ni kot.. merapu je byk.. hahaha..

hazwan hairy said...

wahhh dh terpilih...tahniah3..

NIA SI DRUMSTICK said...

wooooo!!hebatt tu..masuk paper..hikhik..blogger retis la ni..

Asyraf Arif said...

tak lama lagi boleh kejar populariti tok ti. haha

Leny said...

selamat ya,,semoga sukses terus