Sketch & Win Contest !

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


blogger-image-1874688585

Great contest to whom interesting in Sketch !, lagi-lagi kepada yang suka Fashion Sketch ni, mesti ada dikalangan kalian ni ada bakat terpendam yang mendalam dalam Fashion Sketch, this contest will gave uols great oppurtunity to show your talent. Berminat silalah sertai okay dan war-war kepada rakan yang lain. Tarikh tutup makin hampir 20 JANUARY 2013.

TO ENTER?
1) Link FB Page this sini --> Arefen Zaidin Creations
next seperti yang tertera gambar di atas, nampak dan jelas kan ? Jom sertai dan berpeluang untuk memenangi DRESS worth RM250 sekarang !

p/s: cepat join ! kalau ku dah pandai sketch dah lama dah join hihi
LAYANS
(>_<)

24 comments:

Nurul Ainaa said...

i will join it! thank you for this entry <3

Eazy Izzuddin said...

NURUL AINAA :
selamat menyertai :D

evangelistaNiL said...

nil pon single haha

evangelistaNiL said...

nil pon single haha

ZWAN SABRI said...

memang harapan je laa.. x reti langsung nak sketch2 ni.. huhu

✿A I N A A✿ said...

semoga berjaya ye eazy! =3

hazwan hairy said...

nk usha2 sat...

Lyeen De Syifa said...

god luck ok.lyeen miknat fashion2 ni.tp part sketch2 tu mmg zero la..ahhah

Hanida Moss said...

Maigadddd sayang x pandai sketch! Pandai pakai je. haha

Hanih Borhan said...

oi menariklah...tapi kalau masuk kena submit sketch utk lelaki ke perempuan?...kalau lelaki masuk & menang, dapat dress jugak ke?...haha...

NIA SI DRUMSTICK said...

wahh..kalau nia pon jenis yg art2 ni boleh la..tapi i takk..ohohoho..haha.kompem2 kalah kalau nia masok.

zila manaf said...

memey dh terlambat lah knnnn

boni kacak said...

adeh..sayangnya, aku pun tak pandai nak sketch..hhaha

Eazy Izzuddin said...
This comment has been removed by the author.
Eazy Izzuddin said...

EVALINGELISTA :
sama2 single ni heheh
xD

Eazy Izzuddin said...

ZWAN SABRI :
hahaha ...
takpe2 hehee

Eazy Izzuddin said...

AINAA :
thanks
xD

Eazy Izzuddin said...

HAZWAN HAIRY :
cepat usha hehehe
xD

Eazy Izzuddin said...

LYEEN :
samalah kita
zero habis haha

Eazy Izzuddin said...

HANIDA MOSS :
mesti cantik awak pakai hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

HANIH BORHAN :
errr
tak tahu lah hahah
xD

Eazy Izzuddin said...

NIA :
takpe
kita cuba hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

ZILA MANAF :
takpe ...
cuba next time hihi

Eazy Izzuddin said...

BONI :
cuba lah sketch hehehe
xD