Followers

Saturday, January 12, 2013

Mini Gathering

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Pada 6 January lalu Kak Roshidayu adakan small Gathering di rumah beliau di Shah Alam. Ada makan2 sikit dan lama juga sebenarnya ku tak join Gathering seperti ini dan rindu kot nak sertai kembali Gathering sebegini seperti masa2 lalu. Masa lalu rajin lah buat gathering karena zaman itu Twitter tak aktif sangat, sekarang twitter semakin aktif yawl.

Gathering diadakan pada pukul 3 petang, ku ada roger2 dengan seorang blogger ini, nama jangan terperanjat ea ? Izzy Izzudin ! Kembarkah ? nama aje sama tapi orangnya lain-lain. Ku Eazy Izzuddin, dia Izzy Izzudin, cuma mungkin sebutannya sama kot hehe. Berjanji untuk ketemu dirumahku di LRT Setiawangsa. Si Izzy sanggup turun dari Putrajaya tu.

Alhamdulillah mencari rumah kak Roshidayu agak senang walaupun berpusing-pusing juga di Shah Alam itu. Lama dah tak mai Shah Alam semenjak jadi orang Kuala Lumpur ni hehe, padahal selama 6 Tahun kot stay Shah Alam dahulu. Hampir pukul 3 kami sampai ke rumah Kak Roshidayu, ada blogger yg baru sahaja sampai pada masa itu, tak ramai lagi, tak lah segan hihi.

Temanya potlcuk, adalah sikit ku bawa makanan dan paling best kami antara blogger terawal dapat rasa Spaghetti abg Zam masak hehe. Blogger lain tak dapat tau karena mereka datang lambat, siapa suruh ? hehe. Mereka juga ada bawa makanan masing2 dan sedap serta best sampai kekenyangan dibuatnya. Ada diantaranya blogger yg pernah berjumpa dan ada yg baru pertama kali.

gathering 

 Tak sempat nak ambil link blog masing2 tapi tweethandle twitter boleh aje kan ? hihi jangan marah. Aktiviti seperti ice breaking memperkenalkan diri masing-masing dan juga ada sesi sharing bersama blogger. Sesi sharing yg paling best karena kita dapat bertukar-tukar pendapat antara blogger dan memantapkan lagi pabila berblogging serta nasihat-nasihat yg diberikan.

Blogger yg paling otai dan lama ku kenal ialah Bro Framestone dan blogger yg hadir ialah:-

- KIFLIMALLY
- BYRAWLINS
- MAHAMAHU
- PENABERKALA
- BELIAMUDA
- MACIKZ KONAH
- MELASTIK BINTANG
- JAE 
- IZZY IZZUDIN

p/s: InTrend January 2013 sila dapatkan sekarang ya
LAYANS
(>_<)

Comments (26)

On January 11, 2013 at 8:10 AM , najiah shaharain said... [Reply to comment]

menariknya..:)

 
On January 11, 2013 at 8:33 AM , akuzle ayu said... [Reply to comment]

hebat! tqvm sudi juin. best dengar citer how both of u yg kembar nama berjumpa. mmg akak nanti2kn citer tuh.semua org terpegun masa dengar.hihihii.. nanti kita geder2 laiks noo? akak share your n3 neh. in-trend januari ada apa agaknyer tuh? hihihihi..

 
On January 11, 2013 at 8:40 AM , atuk said... [Reply to comment]

Assalamualaikum EI

wa... gathering tak ajak pun...he he

popular Kak Ayu kita tu yer...
tahniah
moga ukhwah berkekalan

 
On January 11, 2013 at 8:43 AM , Melastik Bintang said... [Reply to comment]

sorang lagi post entri ini.. hehehe..

 
On January 11, 2013 at 9:03 AM , Kakcik Nur said... [Reply to comment]

Ramai juga yang hadir ya? Meriah nampaknya. :)

 
On January 11, 2013 at 9:12 AM , pena rozie said... [Reply to comment]

Wow.... Bestnyer....

 
On January 11, 2013 at 1:46 PM , ✿A I N A A✿ said... [Reply to comment]

bkn nak ajak sekali tau.. hikhik.. apapun, nak tanya, pe yang warna warni tu?? roti jala ke??? huuu....

 
On January 11, 2013 at 2:37 PM , Suzie Yusuh said... [Reply to comment]

bestnya dapat jumpa ramai2 macam ni :)

 
On January 11, 2013 at 3:05 PM , Fatihah said... [Reply to comment]

Bestnya dapt pergi gathering mcm ni kan.

 
On January 11, 2013 at 3:26 PM , hazwan hairy said... [Reply to comment]

wahh untunglah..

 
On January 11, 2013 at 3:41 PM , evangelistaNiL said... [Reply to comment]

nak ikuttt !! nakk ikuttttt

 
On January 11, 2013 at 4:28 PM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

ok fine..makan hati...

 
On January 11, 2013 at 4:47 PM , NIA SI DRUMSTICK said... [Reply to comment]

bestnye..huhu..jeles..

 
On January 11, 2013 at 4:56 PM , ZWAN SABRI said... [Reply to comment]

Walaupun mini ghatering, tapi ramai jugak blogger2 yang femes yang join.. ;)

 
On January 11, 2013 at 5:33 PM , izfanora said... [Reply to comment]

bestkan bila dpt jumpa camni.. next month ada rezeki, ramai r blogger berkumpul kt event anak yatim.. :)

 
On January 11, 2013 at 5:51 PM , penaberkala said... [Reply to comment]

dah ramai nampaknya update entri pasal gathering
nak update jugak la weekend ni
keh3

 
On January 11, 2013 at 7:53 PM , Fauzi Blues said... [Reply to comment]

Sempoi gak pi gath mcm ni...aku je yg x brapa in sbb penyegan...hehehe.. blogger pertama yg aku spot kat gambar tu bro framestone..yg lain x brapa kenal..sori..aku blogger baru

 
On January 11, 2013 at 8:11 PM , Yan Ty said... [Reply to comment]

Wah....bestnya ada gathering among the great bloggers.

 
On January 11, 2013 at 8:19 PM , Aniq Bukhary said... [Reply to comment]

Besstnya kalau ada gathering macam nie.. Sempii..... :)

 
On January 11, 2013 at 8:56 PM , Miza Lee said... [Reply to comment]

Salam,,singgah+follow..btw nice blog,, dan sudi2 la dtg blos sye. :)

 
On January 12, 2013 at 3:39 AM , Izzy Izzudin said... [Reply to comment]

salam, eazy...weyh, lg skali kalo ada gathering kita gi smer2 lgik...hehe

 
On January 12, 2013 at 12:08 PM , Hanih Borhan said... [Reply to comment]

owh,ni lah gathering yg kata haritu ye...

oh makanan...lapar lapar... haha...

 
On January 12, 2013 at 2:18 PM , Lyeen De Syifa said... [Reply to comment]

hebatnya..bestnya..seronoknya...:)
sedpa je nmpk makanan2 yg terhidang tu..:D

 
On January 13, 2013 at 8:21 AM , kak nora said... [Reply to comment]

salam ukhuwah dari bunda

 
On January 16, 2013 at 4:39 PM , Mas Zull said... [Reply to comment]

assalamualaikum eazy...seronoknya dpy berjumpa semua blogger...:)

 
On January 17, 2013 at 1:43 PM , Azham Vsvc said... [Reply to comment]

Kifly Mally tu kawan I hehehe.....untunglah korang hehe :)