Mini Gathering

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Pada 6 January lalu Kak Roshidayu adakan small Gathering di rumah beliau di Shah Alam. Ada makan2 sikit dan lama juga sebenarnya ku tak join Gathering seperti ini dan rindu kot nak sertai kembali Gathering sebegini seperti masa2 lalu. Masa lalu rajin lah buat gathering karena zaman itu Twitter tak aktif sangat, sekarang twitter semakin aktif yawl.

Gathering diadakan pada pukul 3 petang, ku ada roger2 dengan seorang blogger ini, nama jangan terperanjat ea ? Izzy Izzudin ! Kembarkah ? nama aje sama tapi orangnya lain-lain. Ku Eazy Izzuddin, dia Izzy Izzudin, cuma mungkin sebutannya sama kot hehe. Berjanji untuk ketemu dirumahku di LRT Setiawangsa. Si Izzy sanggup turun dari Putrajaya tu.

Alhamdulillah mencari rumah kak Roshidayu agak senang walaupun berpusing-pusing juga di Shah Alam itu. Lama dah tak mai Shah Alam semenjak jadi orang Kuala Lumpur ni hehe, padahal selama 6 Tahun kot stay Shah Alam dahulu. Hampir pukul 3 kami sampai ke rumah Kak Roshidayu, ada blogger yg baru sahaja sampai pada masa itu, tak ramai lagi, tak lah segan hihi.

Temanya potlcuk, adalah sikit ku bawa makanan dan paling best kami antara blogger terawal dapat rasa Spaghetti abg Zam masak hehe. Blogger lain tak dapat tau karena mereka datang lambat, siapa suruh ? hehe. Mereka juga ada bawa makanan masing2 dan sedap serta best sampai kekenyangan dibuatnya. Ada diantaranya blogger yg pernah berjumpa dan ada yg baru pertama kali.

gathering 

 Tak sempat nak ambil link blog masing2 tapi tweethandle twitter boleh aje kan ? hihi jangan marah. Aktiviti seperti ice breaking memperkenalkan diri masing-masing dan juga ada sesi sharing bersama blogger. Sesi sharing yg paling best karena kita dapat bertukar-tukar pendapat antara blogger dan memantapkan lagi pabila berblogging serta nasihat-nasihat yg diberikan.

Blogger yg paling otai dan lama ku kenal ialah Bro Framestone dan blogger yg hadir ialah:-

- KIFLIMALLY
- BYRAWLINS
- MAHAMAHU
- PENABERKALA
- BELIAMUDA
- MACIKZ KONAH
- MELASTIK BINTANG
- JAE 
- IZZY IZZUDIN

p/s: InTrend January 2013 sila dapatkan sekarang ya
LAYANS
(>_<)

26 comments:

najiah shaharain said...

menariknya..:)

akuzle ayu said...

hebat! tqvm sudi juin. best dengar citer how both of u yg kembar nama berjumpa. mmg akak nanti2kn citer tuh.semua org terpegun masa dengar.hihihii.. nanti kita geder2 laiks noo? akak share your n3 neh. in-trend januari ada apa agaknyer tuh? hihihihi..

atuk said...

Assalamualaikum EI

wa... gathering tak ajak pun...he he

popular Kak Ayu kita tu yer...
tahniah
moga ukhwah berkekalan

Melastik Bintang said...

sorang lagi post entri ini.. hehehe..

Kakcik Nur said...

Ramai juga yang hadir ya? Meriah nampaknya. :)

pena rozie said...

Wow.... Bestnyer....

✿A I N A A✿ said...

bkn nak ajak sekali tau.. hikhik.. apapun, nak tanya, pe yang warna warni tu?? roti jala ke??? huuu....

Suzie Yusuh said...

bestnya dapat jumpa ramai2 macam ni :)

Fatihah said...

Bestnya dapt pergi gathering mcm ni kan.

hazwan hairy said...

wahh untunglah..

evangelistaNiL said...

nak ikuttt !! nakk ikuttttt

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

ok fine..makan hati...

NIA SI DRUMSTICK said...

bestnye..huhu..jeles..

ZWAN SABRI said...

Walaupun mini ghatering, tapi ramai jugak blogger2 yang femes yang join.. ;)

izfanora said...

bestkan bila dpt jumpa camni.. next month ada rezeki, ramai r blogger berkumpul kt event anak yatim.. :)

penaberkala said...

dah ramai nampaknya update entri pasal gathering
nak update jugak la weekend ni
keh3

Fauzi Blues said...

Sempoi gak pi gath mcm ni...aku je yg x brapa in sbb penyegan...hehehe.. blogger pertama yg aku spot kat gambar tu bro framestone..yg lain x brapa kenal..sori..aku blogger baru

Yan Ty said...

Wah....bestnya ada gathering among the great bloggers.

Aniq Bukhary said...

Besstnya kalau ada gathering macam nie.. Sempii..... :)

Miza Lee said...

Salam,,singgah+follow..btw nice blog,, dan sudi2 la dtg blos sye. :)

Izzy Izzudin said...

salam, eazy...weyh, lg skali kalo ada gathering kita gi smer2 lgik...hehe

Hanih Borhan said...

owh,ni lah gathering yg kata haritu ye...

oh makanan...lapar lapar... haha...

Lyeen De Syifa said...

hebatnya..bestnya..seronoknya...:)
sedpa je nmpk makanan2 yg terhidang tu..:D

kak nora said...

salam ukhuwah dari bunda

Mas Zull said...

assalamualaikum eazy...seronoknya dpy berjumpa semua blogger...:)

Azham Vsvc said...

Kifly Mally tu kawan I hehehe.....untunglah korang hehe :)