Followers

Thursday, January 31, 2013

Blog Eazy Izzuddin Dalam Majalah InTrend

STICKY POST
SCROLL DOWN FOR THE LATEST ENTRY
=)

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


IMG_3538


Hmmm, Blog Eazy Izzuddin dalam Majalah InTrend terbitan Astro keluaran January 2013. Alhamdulillah tak sangka blog ku akan masuk dalam Majalah yang glamour ini hehe. Ku berasa sangat gembira dan syukur karena apa yg diimpikan telah menjadi nyata. Rasa dah berbulan ku request kat InTrend nak masuk blog ku dalam majalah.




Pada last week sedang ku rajin berblogwalking, ku terima satu msg dari BBM ataupun Blackberry Messenger, he send me a picture " Blog abg Eazy ke ? Baru terbaca InTrend, ade blog abg Eazy ". Sangat suprise pada situasi itu, ku zoom betul gambar tu eh betul ke blog aku tu, memang sah betul tu. Tanpa berlengah lagi ambil kunci kereta terus ke kedai buku yang berdekatan, malam pula tu hihi

Dua kedai pergi takde majalah InTrend, adakah habis ? oh tidak tolonglah jangan. Last kedai pergi teringat dekat Jusco AU Setiawangsa ada satu kedai majalah. Terus terjah ke sana parking kereta dan berlari-lari anak ke kedai tersebut, Alhamdulillah ada, *lap air peluh hihi. Dan yang membuat ku keliru, cover hadapan majalah InTrend ada dua dalam keluar yang sama. Adekah ??



IMG_3654



IMG_3539 


Cover InTrend bulan January 2013 adalah Dato' Siti Nurhaliza ! memang penyanyi nombor satu yang ku minat tahu? Beli aje majalah InTrend terus cari ruangan Blog. Oh itu dia my blog di review, walaupun pendek aje ayat dia tapi bermakna bagi ku hihi. Ada ayat yg menarik hatiku iaitu " JEJAKA BERNAMA IZZUDDIN BERKONGSI IDEA DAN KREATIVITYNYA " wow ! meletup ! hihi

So sila dapatkan InTrend January 2013, Cover Dato' Siti Nurhaliza. Ia ada dua cover tapi dalam isinya sama okay ;) Alhamdulillah pada May 2012 lalu buat pertama kali Blog Eazy Izzuddin di review dalam Majalah Remaja, dan satu page sama dengan si Hazwan Hairy pula tu, tapi dia lagi popular hehe gegurau aje bro.


DSC_1009 
Remaja 15 Mei 2012 (satu page dengan blogger Hazwan Hairy)


 Ku ingin mengucapkan terima kasih kepada sesiapa yg datang singgah ke Blog Eazy Izzuddin yang tak sebeberapa ini. Pengalaman berblogging hampir 5 tahun sangat manis dan best ! ramai berjumpa dengan blogger dan adakan gathering. Saya suka !

p/s: Scroll Down2 to next page hehe
LAYANS
(>_<)

Comments (31)

On January 14, 2013 at 10:28 AM , Wan Zulqhairi said... [Reply to comment]

Wowwww.. tahniah eazy :)

 
On January 14, 2013 at 11:49 AM , Cyber_Lover said... [Reply to comment]

Tahniah eazy

 
On January 14, 2013 at 12:11 PM , Maisarah Azmi said... [Reply to comment]

tahniah... mmg layak blog nie selalu masuk magazine... best kowt

 
On January 14, 2013 at 12:21 PM , ZWAN SABRI said... [Reply to comment]

Waahhhhh.. HEBAT.. TAHNIAH! #Jeles

 
On January 14, 2013 at 12:46 PM , izfanora said... [Reply to comment]

untung r org popular.. :) hihi,.

 
On January 14, 2013 at 12:52 PM , ame elms ! said... [Reply to comment]

Tahniah Eazy ! Teringin sangat nak featured dalam magazine jugeks . Ha .

 
On January 14, 2013 at 12:59 PM , hazwan hairy said... [Reply to comment]

wahhh tahniah eazy! intrend dlm dh berwajah baru....eh ada mention nma hery lak..haha..terima kasih eazy..xfemes mn pn aih! eh gath nnti tgh planning...waiting!

 
On January 14, 2013 at 1:21 PM , Umar Kadir said... [Reply to comment]

Congratulation izzu!

 
On January 14, 2013 at 2:18 PM , atuk said... [Reply to comment]

Assalamualaikum Izzuddin

Alhamdulillah
Tahniah
moga terus berjaya dlm dunia bloger

 
On January 14, 2013 at 2:19 PM , atuk said... [Reply to comment]

Assalamualaikum Munna

Alhamdulillah

 
On January 14, 2013 at 7:24 PM , Fatihah said... [Reply to comment]

Congratulations !

 
On January 14, 2013 at 7:43 PM , Fauzi Blues said... [Reply to comment]

Untungla masih remaja...blogger tua susah kot nak dpt masuk majalah...kalau masuk majalah pun..majalah politik kot...heheh

 
On January 14, 2013 at 7:55 PM , Ijann Hj Marzuki said... [Reply to comment]

Wah! Fofuler laaa... Ekekeke...

 
On January 14, 2013 at 10:45 PM , penaberkala said... [Reply to comment]

perghhh,fofular giler blog nih
cayalah bro
keep it up

 
On January 15, 2013 at 1:22 AM , NIA SI DRUMSTICK said... [Reply to comment]

untung laa..*jeles..hahaha..tahniah2!..nia pulak ntah bila la nk glamer cm korang neh..

 
On January 15, 2013 at 8:59 AM , nUR_rOsALiNdA said... [Reply to comment]

Hehehehe!!~ Tahniah dik

 
On January 15, 2013 at 11:32 AM , ✿A I N A A✿ said... [Reply to comment]

wahhh tahniahhh eazy.. perghh jeleslah pula rasanya... ahakx... apapun, semoga terus berjaya...

 
On January 15, 2013 at 1:02 PM , Mas Zull said... [Reply to comment]

assalamualaikum eazy...tahniah2 pertama kali mama singgah sini dr blog HH best2...:)

 
On January 15, 2013 at 4:57 PM , Muhammad Saiazuan Norhalik said... [Reply to comment]

bilo la den nak meraso masok dalam majalah

 
On January 15, 2013 at 5:21 PM , Cik Tomorrow says... said... [Reply to comment]

oh anda rupanya ... ^^

The Fanatic Kuning Guy ...ohok... ^^

congrates!

 
On January 15, 2013 at 5:30 PM , Embun Melati said... [Reply to comment]

Tahniah Eazy!:)

 
On January 17, 2013 at 1:29 AM , najmeenazam said... [Reply to comment]

blogwalker di siniiii. kalau nak gelak gelak drop by okay ? http://najmeenazam.blogspot.com/

 
On January 17, 2013 at 1:41 PM , Azham Vsvc said... [Reply to comment]

Untunglah retiss hehehe! Syukur, I pun nak cubalah hehehe :)

 
On January 18, 2013 at 6:56 PM , pena rozie said... [Reply to comment]

Tahniah....

 
On January 23, 2013 at 11:53 AM , nur emilya said... [Reply to comment]

Bestnya! Hihi, tahniah2! :)

 
On January 23, 2013 at 4:47 PM , Arry Rennwood Boniface Buyong said... [Reply to comment]

Wahh,.bestnyer..hehe..brtuah kpda Senior Blog..hhehe..:D

 
On January 27, 2013 at 10:18 PM , Makbed Journal said... [Reply to comment]

congratulation...

jemput datang singgah blog makbed yer...
http://makbedthejournal.blogspot.com

 
On January 28, 2013 at 4:18 AM , Macikz Konah said... [Reply to comment]

ha...helo jumpa eazy dah....kita konpius awak punya blog dgn kembar awak lg satu tu!

 
On January 29, 2013 at 11:16 AM , Seneorita Baharin said... [Reply to comment]

wahh masuk magazine...tahniah bro! keep blogging! :)

 
On January 30, 2013 at 1:56 PM , Asyraf Arif said... [Reply to comment]

amboiiii bertuahnya badan! haha setaraf Siti Nurhaliza nie! hehe

 
On March 21, 2013 at 10:37 PM , Arham Md Ali said... [Reply to comment]

Tahniah bro! Tapi Eazy cakap request untuk masuk majalah? Macamane tu ek?