Blog Eazy Izzuddin Dalam Majalah InTrend

STICKY POST
SCROLL DOWN FOR THE LATEST ENTRY
=)

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


IMG_3538


Hmmm, Blog Eazy Izzuddin dalam Majalah InTrend terbitan Astro keluaran January 2013. Alhamdulillah tak sangka blog ku akan masuk dalam Majalah yang glamour ini hehe. Ku berasa sangat gembira dan syukur karena apa yg diimpikan telah menjadi nyata. Rasa dah berbulan ku request kat InTrend nak masuk blog ku dalam majalah.




Pada last week sedang ku rajin berblogwalking, ku terima satu msg dari BBM ataupun Blackberry Messenger, he send me a picture " Blog abg Eazy ke ? Baru terbaca InTrend, ade blog abg Eazy ". Sangat suprise pada situasi itu, ku zoom betul gambar tu eh betul ke blog aku tu, memang sah betul tu. Tanpa berlengah lagi ambil kunci kereta terus ke kedai buku yang berdekatan, malam pula tu hihi

Dua kedai pergi takde majalah InTrend, adakah habis ? oh tidak tolonglah jangan. Last kedai pergi teringat dekat Jusco AU Setiawangsa ada satu kedai majalah. Terus terjah ke sana parking kereta dan berlari-lari anak ke kedai tersebut, Alhamdulillah ada, *lap air peluh hihi. Dan yang membuat ku keliru, cover hadapan majalah InTrend ada dua dalam keluar yang sama. Adekah ??



IMG_3654



IMG_3539 


Cover InTrend bulan January 2013 adalah Dato' Siti Nurhaliza ! memang penyanyi nombor satu yang ku minat tahu? Beli aje majalah InTrend terus cari ruangan Blog. Oh itu dia my blog di review, walaupun pendek aje ayat dia tapi bermakna bagi ku hihi. Ada ayat yg menarik hatiku iaitu " JEJAKA BERNAMA IZZUDDIN BERKONGSI IDEA DAN KREATIVITYNYA " wow ! meletup ! hihi

So sila dapatkan InTrend January 2013, Cover Dato' Siti Nurhaliza. Ia ada dua cover tapi dalam isinya sama okay ;) Alhamdulillah pada May 2012 lalu buat pertama kali Blog Eazy Izzuddin di review dalam Majalah Remaja, dan satu page sama dengan si Hazwan Hairy pula tu, tapi dia lagi popular hehe gegurau aje bro.


DSC_1009 
Remaja 15 Mei 2012 (satu page dengan blogger Hazwan Hairy)


 Ku ingin mengucapkan terima kasih kepada sesiapa yg datang singgah ke Blog Eazy Izzuddin yang tak sebeberapa ini. Pengalaman berblogging hampir 5 tahun sangat manis dan best ! ramai berjumpa dengan blogger dan adakan gathering. Saya suka !

p/s: Scroll Down2 to next page hehe
LAYANS
(>_<)

31 comments:

Wan Zulqhairi said...

Wowwww.. tahniah eazy :)

Cyber_Lover said...

Tahniah eazy

Maisarah Azmi said...

tahniah... mmg layak blog nie selalu masuk magazine... best kowt

ZWAN SABRI said...

Waahhhhh.. HEBAT.. TAHNIAH! #Jeles

izfanora said...

untung r org popular.. :) hihi,.

ame elms ! said...

Tahniah Eazy ! Teringin sangat nak featured dalam magazine jugeks . Ha .

hazwan hairy said...

wahhh tahniah eazy! intrend dlm dh berwajah baru....eh ada mention nma hery lak..haha..terima kasih eazy..xfemes mn pn aih! eh gath nnti tgh planning...waiting!

Umar Kadir said...

Congratulation izzu!

atuk said...

Assalamualaikum Izzuddin

Alhamdulillah
Tahniah
moga terus berjaya dlm dunia bloger

atuk said...

Assalamualaikum Munna

Alhamdulillah

Fatihah said...

Congratulations !

Fauzi Blues said...

Untungla masih remaja...blogger tua susah kot nak dpt masuk majalah...kalau masuk majalah pun..majalah politik kot...heheh

Ijann Hj Marzuki said...

Wah! Fofuler laaa... Ekekeke...

penaberkala said...

perghhh,fofular giler blog nih
cayalah bro
keep it up

NIA SI DRUMSTICK said...

untung laa..*jeles..hahaha..tahniah2!..nia pulak ntah bila la nk glamer cm korang neh..

nUR_rOsALiNdA said...

Hehehehe!!~ Tahniah dik

✿A I N A A✿ said...

wahhh tahniahhh eazy.. perghh jeleslah pula rasanya... ahakx... apapun, semoga terus berjaya...

Mas Zull said...

assalamualaikum eazy...tahniah2 pertama kali mama singgah sini dr blog HH best2...:)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

bilo la den nak meraso masok dalam majalah

Cik Tomorrow says... said...

oh anda rupanya ... ^^

The Fanatic Kuning Guy ...ohok... ^^

congrates!

Embun Melati said...

Tahniah Eazy!:)

najmeenazam said...

blogwalker di siniiii. kalau nak gelak gelak drop by okay ? http://najmeenazam.blogspot.com/

Azham Vsvc said...

Untunglah retiss hehehe! Syukur, I pun nak cubalah hehehe :)

pena rozie said...

Tahniah....

nur emilya said...

Bestnya! Hihi, tahniah2! :)

Arry Rennwood Boniface Buyong said...

Wahh,.bestnyer..hehe..brtuah kpda Senior Blog..hhehe..:D

Makbed Journal said...

congratulation...

jemput datang singgah blog makbed yer...
http://makbedthejournal.blogspot.com

Macikz Konah said...

ha...helo jumpa eazy dah....kita konpius awak punya blog dgn kembar awak lg satu tu!

Seneorita Baharin said...

wahh masuk magazine...tahniah bro! keep blogging! :)

Asyraf Arif said...

amboiiii bertuahnya badan! haha setaraf Siti Nurhaliza nie! hehe

Arham Md Ali said...

Tahniah bro! Tapi Eazy cakap request untuk masuk majalah? Macamane tu ek?