Followers



Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Yeah Skyfall ! ,  merupakan salah satu Filem kegemaranku
lihat double 007 pun dah tahu Filem mengenai apa
filem yang sangat adventure dan sangat best bila di tonton

sedikit plot tentang SKYFALL:-

When an operation in Istanbul ends in disaster, James Bond is missing and presumed to be dead, and the identities of every active undercover MI6 agent are leaked onto the internet. In the aftermath, questions are raised over M's ability to run the Secret Service, and she becomes the subject of a government review over her handling of the situation.

 When the service itself is attacked, Bond's sudden reappearance gives M the pretext she needs to seek out Raoul Silva, a dangerous villain claiming a personal connection to both of them – but as he follows a trail from London to the South China Sea, Bond soon finds his loyalty to M challenged over secrets from her past.

 Ini adalah entry ringkas yg ku join untuk menonton Filem Skyfall bersama Bro Framestone. Kenapa ku ingin menonton filem Skyfall bersama Bro Framestone adalah karena lama tak hangout bersama dengan bro dan dalam kesempatan ini dapat hangout bersama dengan menonton filem Skyfall. Lama sudah ku kenal Bro Framestone, cuma tak berkesempatan untuk gather2 hihi ..

that's it ! thanks Bro Framestone ! harap dapat sepasang tiket dari Bro Framestone untuk menonton Filem Skyfall pada 1 November 2012 (Khamis) pukul 9 malam di Cathay Cineplexes Damansara, e@Curve

LAYANS
(>_<)

Wednesday, October 10, 2012

Happy Birthday to Me :)


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera 

Alhamdulillah 
Selamat Hari Lahir untuk diriku sendiri pada 8 Oktober 1989
or yesterday 8 Oktober 2012
umur ku berapa ya ?? lupa lah hahaha
sudah besar anak ayah ni 
boleh kahwin ni ... dangggggg 

Birthday Saya 8 Oktober
Birthday Hanis Zalikha 9 Oktober
wahh dekat2 lah tu in the same month
Happy birthday to us !
ehhh 












p/s: Screen shoot from Instagram, Twitter and Facebook, thanks guys for wishing my birthday ! aminn btw sedekahkan surah Al Fatihah kepada my friend Arwah Mohd Errin Affian B. Alias yg meninggal dunia pada 8 Oktober 2012 ...AlFatihah
LAYANS
(>_<)