Followers

Monday, August 27, 2012

My Raya Story

Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera
Ini hanyalah introduction semata-mata
My Raya Story 
banyak perkara yg berlaku sepanjang seminggu beraya 
kini ku bosan berada di rumah
Internship pun dah habis
tunggu panggilan Interview kerja
nak hidupkan balik Blog Eazy Izzuddin !
mengembalikan zaman kegemilangan dulu hehehe 
Nantikan !

IMG_0199


p/s : ramai sangat tema purple tahun ni :D
LAYANS
(>_<)



Saturday, August 18, 2012

Salam Lebaran

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Selamat Hari Raya ! Maaf Zahir dan Batin
Pandu Cermat, jiwa Selamat
 Ingatlah orang yang tersayang
 ikhlas dari Eazy Izzuddin Roslan & Family


322995_4572489629047_392197144_o


 pic credit to Amar San Sr.

p/s: si kuning in action
LAYANS
(>_<)

Tuesday, August 7, 2012

Gathering Iftar 2012

Assalamualikum WBT & Salam Sejahtera

yeah gathering iftar 2012!
the best iftar kot rasanya sepanjang bulan Ramadhan ini
ia berlangsung pada 4.08.2012 ..thanks kepada yg menjemput
pertama kali join gathering iftar ini yg di anjurkan mereka
rasanya mereka telah buat gathering berbuka puasa tahun yg ke -4
hope dapat join next year pula ye Insyallah

536569_476313445712733_1075407296_n (1) 

 Ku bergerak ke Kelana Jaya tempat berlangsungnya majlis bersama Mr Syazwan Fuhyoo
then meet Hizami, Daniel Adie and Ahmad Fauzi Aryaan
almaklumlah mereka2 tak beberapa tahun sangat ..redah !
Alhamdulillah setelah berpusing2 sampai juga di Teratak Ar Rayyan Kids


533235_476338952376849_93449854_n


527020_476338992376845_597406547_n


Aktiviti pertama yg dilakukan setelah semua sampai ialah decorate Cake !
Cake ?! tak pernah try lagi
inilah masanya menunjukkan bakat terpendam
ku berkumpulan bersama Ahmad Fauzi Aryaan, Pojie and Syafiq Rosli
perghh ! memang mencabar decorate cake ya ..
rasa nak telan aje ising2 cake itu, tapi waktu berbuka belum tiba hehe
ta daaa.. korang boleh lihat sendiri ya cake2 itu ...
sebanyak 4 kumpulan yg bertanding ..tak tahu lah siapa juara, semua kot juara xD


484491_476355595708518_1483553004_n


Next aktivit berbuka puasa ! Alhamdulillah
berbuka dengan kurma dan air, kemudian solat maghrib berjemaah
ada tetamu Istimewa ...ialah Imam Muda Omar !
Imam Muda dari musim ke tiga..
rupanya Imam Muda Omar Junior ku dan Nisa Kay di UNISEL
selepas itu sesi perkenalan antara masing2
ada diantara ku kenal dan ada yang tidak
diselitkan juga tazkirah oleh Imam Muda Omar sebelum menunaikan solat isyak dan terawikh
terakhir sekali sesi permainan yg agak santai
plus sesi bergambar....


373960_476355865708491_2046684729_n



406187_476356149041796_506392039_n


Kehadiran di sertai oleh blogger2 otai dan retis seperti :-
Nisa Kay, Ahmad Fauzi Aryaan, Pojiepooh , Hizami Li, Daniel Adie , Syafiq Rosli , Syazwan Fuhyoo,
Lutfi Syafiq, Adam Arjuna, Nabil Aizat, Amir Rayyan, Qarl Haiqal, Rahim Azhari, Karl Hummingbird, Khalellalensa dan lain-lain ...layansss xD


391317_476391005704977_936456445_n


Sedikit Informasi Tentang Ar-Rayyan Kids

Ar-Rayyan Kids (ARK) first opened its door to pre-school children in June 2012. Based in Kelana Jaya; now ARK has opened a second branch in Seksyen 7 Bandar Baru Bangi. The name Ar-Rayyan means a heaven's door meant for fasting muslim. The relevent behind the name choosen was at ARK aims to make ' my school my heaven' a reality.

ARK is not just another Islamic Kindergarten whereby ARK aims to promote moral and academic excellence in a caring and secure Islamic environment, providing opportunities for the realisation of children's fullest potential.

more information about Ar-Rayyan Kids click --> Ar-Rayyan Kids

gambar kredit dari Adam Arjuna

p/s : kalaulah DSLR ku masih ada... hurmmm
LAYANS
(>_<)