Assalamualikum WBT & Salam Sejahtera 

Keadaan tidak begitu menggembirakan buat masa sekarang
karena ku telah KEHILANGAN sesuatu yg amat bernyawa dan berharga bagiku
my baby D5 ! 
or Nikon D5

DSC_0133 

 aduhai 
kesilapan diriku juga 
berlaku sewaktu mahu dinner di KFC Wangsa Maju 
kawasan "panas"
pada kira2 2minggu yang lalu 
ku pula tak terfikir mahu keluarkan DSLR dari kereta
ingat mahu sekejap 
tapi bila dah kembali ke kereta ..
LESAP semuanya
satu beg pencuri tu kebas ...
huhu.. bagus2..ku berdoa sangat ke Yang Maha Esa
pada bulan mulia Ramadhan
pada pencuri tersebut harap akan terima balasan !
aminn..
kalau sesiapa mengenali or terserempak dengan kamera ini
bagi lah tahu *mengharap ..walau tidak akan menjumpainya


iKea 

tapi kamera itu ada my sticker "belongs to eazyizzuddin"
beg Nikon masih ada, mujur Speed Light dan peralatan lain masih ada
cuma body and lens hilang ..huhu..
banyak kot pic dalam tu tak sempat backup ..adeh ...
Raya yg suram nanti huehue...
2 tahun bersama baby D5 .. :'(

p/s: buat report polis pun buat apa ..tak boleh membantu pun :( kepada korang2 ..sila bawa barang berharga anda sekali ...jangan tinggal dalam kereta..nanti jadi macam aku huhu
LAYANS

Update via iPod Touch Apple

Miss My Baby D5

by on 10:33 PM
Assalamualikum WBT & Salam Sejahtera  Keadaan tidak begitu menggembirakan buat masa sekarang karena ku telah KEHILANGAN se...
Assalamulaikum wbt & salam sejahtera

Salam Ramadhan semua
Iftar ramai2 pertama ku bersama teman2 di Ayam Penyet Ampang Park
Terupdate juga blog heheh
Slow2 ..lepas ni mak join d masjid pula
Jimat2 ehehe layans




update via iPod Touch Apple

IFTAR

by on 11:00 PM
Assalamulaikum wbt & salam sejahtera Salam Ramadhan semua Iftar ramai2 pertama ku bersama teman2 di Ayam Penyet Ampang Park Ter...