Followers

Monday, June 18, 2012

Lepaking

Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera

DSC_0128 


berkesempatan update untuk harini, ada lah bahan story sikit hehe
weekend baru ni dalam waktu yg kebetulan.
ku dengan family datang ke Shah Alam karena ada kenduri saudara.
kebetulan ku tweet yg ku berada di Shah Alam .
Kak Hanim reply tweet, Datang lah sini lepak .
kebetulan juga si NurAizuddin dan Nur Elyani pun ada.
memang ku kena datang lepak jugalah
sebab dah lama tak lepak sekali dengan mereka
inipun secara kebetulan, parents ku pergi Masjid Shah Alam
ada event di sana sambil mendengar ceramah dari Ustaz Don.
minta permission dari ayah nak jumpa mereka kejap di KFC Seksyen 7


DSC_0124


DSC_0120


DSC_0121 

 Sampai juga di KFC, lepak2 dan sembang2 .
Kak Hanim ada casting tu hehe jangan main2 :P
NurAizuddin juga makin sehat ku nampak hehe :P
Nur Elyani juga makin menawan, new hairstyle gitu :P
jangan marah ea kalian.
secara kebetulan, tak dirancang pun nak lepak sama
selalu jadi begini, kalau dirancang lepak
kang ada yg tak jadi lah, itulah, inilah
kan senang begini, tanya berada d mana
dan memang pula ku berada di area situ, dapat juga lepak :D
dapat juga photoshoot kejap. jom layans
hope dapat lepaking lagi,

p/s : thanks kepada dia belanja makan hehe
LAYANS
(>_<)


STICKY POST
SCROLL DOWN FOR THE LATEST ENTRY
=))


DSC_1014 


 Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ...
fuhhhh...baru balik dari outstation di Cameron Highlands terus update..
ini karena semasa di Cameron Highlands, dapat satu call
dari my best friend, Izzuddin Aminudin
"eh angah ! blog kau masuk majalah remaja "


DSC_1009 

 ku tercengang sebentar, akhirnya ! masuk juga blog ini dalam majalah remaja
kegembiraan melonjak! time tu juga nak cari majalah remaja di CH
tapi boss nak balik awal, tak sempat lah nak mencari
tapi semasa berhenti rehat di RNR Slim River, dapat juga yeay !
dapatkan majalah Remaja edisi 15Mei 2012
ada cover Elfira Loy, auww cantiknya hehe
ku dapat markah 4/5 ...ok lah tu kan 


DSC_1013


thanks juga siapa yg inform daku yg blog ku masuk Remaja
siap minta tolong depa snap lagi, almaklumlah tadi tak sempat beli hehe
btw ku ucap terima kasih pada @EncikAfil yg suggest blog ku pada remaja
@EncikAfil Jefri dari Mag Maskulin woo hehe


p/s : Fan of Si Kuning is .. Suzuki Swift Sport Kuning, my dream and fav car, dr  situ lah tercetus nama Fan of Si Kuning, that car ... thanks Remaja !
LAYANS
(>_<)

Thursday, June 7, 2012

Hoore - Hoore Karaoke

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

yeah ! hoore - hoore karaoke !
ku hanya mahu menolong kawan baik ku ialah Afil Jefri
ataupun Syafil Syazwan Jefri (letak pic sikit hehe)

#KarokWithPojie

 beliau telah menyertai satu competition..
karaoke lah jawabnya, memang suara beliau sangat superb !
baiklah ... di sini ku sertaikan printscreen link competition tersebut
boleh klik di sini ----> Mylaunchpad
cari nama Syafil Syazwan Jefri dan like ya
thank guys!
ini karena Afil Jefri pernah suggest blogku di Remaja,
 membalas jasa hehe





btw ku ada snap bersama pelakon2 hoore - hoore ! hehe
masa di hari belia di Putrajaya :D


Hoore2


p/s : Alhamdulillah .. baru sehat dari demam panas yg berterusan ...Kak Hanim ...terselit di atas hehe
LAYANS
(>_<)