Followers

Monday, April 30, 2012

#KOPI

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Dalam dok nonton nasi lemak kopi o tiap pagi
tetiba terlintas di fikiran untuk mengupdate pasal KOPI
ha ... KOPI okay ..ini bukan sebarang KOPI ...
KOPI khas yg telah dibukukan sebagai novel FIXI hehe


DSC_0013 


 pada 24/3/2012 lalu ke bersama Sis Lord Zara n abg Faizal Sulaiman
ke pelancaran KOPI Cerpen FIXI di Central Market ...
berjumpa dengan Kak Zara n Abg Faizal di LRT ...
menjemput dan membawa mereka ke Central Market
almaklumlah mereka pun orang sini hehehe ...
rasa bangga di situ ececeh bila bersama dengan mereka
rupanya mereka ada terlibat dalam kumpulan cerpen KOPI
ada hasil cerpen mereka dalam buku KOPI tersebut ...


DSC_0019 


 sampai sahaja di dalam Central Market, dari jauh dah bau KOPI
mereka belum mulakan majlis karena menunggu Kak Zara kita
retis lah katakan ...hehe jangan marah ye Kak hihi
tiba dan mereka memperkenalkan siapa yg terlibat
semuanya 19 peserta yg terlibat ...
dan siap ada tontonan short filem berdasarkan dalam buku KOPI
ada tiga short filem, yg lain tak sempat nak buat ...KOT hehe
selesai aje majlis...sesi menandatangan siapa author di sebalik cerpen
dan di situ juga ada pembuat mesin KOPI ...
sangat terbaik KOPI dia bila merasa, pergh ! layans..


DSC_0040


DSC_0043


tapi apapun ku sangat gembira pada hari tersebut
karena dapat berjumpa dengan Kak Zara dan Abg Faizal..
mereka datang dari jauh dan bukan senang mereka mahu ke sini lagi ..
dalam kesempatang ku terjah juga berjumpa...
thanks !


DSC_0047


DSC_0048


p/s : berkopi-kopi lah selalu ya hihi
LAYANS
(>_<)

Tuesday, April 24, 2012

Kah+Win = Perkahwinan =D

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Sejak akhir ini banyak juga undangan perkahwinan
ku sangat suka wedding, dapat shoot depa
walaupun ku bukan officiall photog mereka tapi ku puas shoot
dapat lah juga belajar2 teknik cara shoot hehe
Baiklah, pada 8hb April yang lalu
ku telah hadiri ke majlis perkahwinan Fauzi & Zaihazra
Alhamdulillah telah selamat menjadi pengantin baru
ku mengenali Fauzi atau @pojiepooh sejak tahun 2009 ..
Akhirnya mengakhiri zaman bujang beliau ...
ku menghadiri d majlis perkahwinan di Pel. Klang
walaupun pada masa itu sampai2 aje terus hujan
hujan rahmat ... tapi sekejap aje, ramai juga yg hadir
memang terbaiklah majlis perkahwinan Fauzi & Zaihazra
siap ada tarian lagi, sempat juga ku berphotoshoot dengan pengantin baru


DSC_0246


DSC_0326


Next majlis pada 13 April,
sebenarnya ku tak berkesempatan nak hadir ke majlis perkahwinan
tapi ku berkesempatan hadir majlis akad nikah salah seorang blogger
eykameow & boboy ...eh boboy kan hehe
di akad nikah katanya pada tarikh lahir eykameow
wah ! special day tu ...
walau apa pun semoga berbahagia ...


DSC_0425 


DSC_0434


p/s : Selamat Pengantin baru, moga kekal hingga ke anak cucu hingga akhir hayat .. amin ..
LAYANS
(>_<)

Tuesday, April 17, 2012

Snap - Snap Eazy Photog & Videography

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
minggu cuti ! Alhamdulillah habis sudah semester ini
habis sudah menjawab final exam
next month ! internship ..
wuwuwuwu nervous oh


DSC_0389


 Ya dalam kesempatan itu
ku sempat shoot majlis pertunangan
Majlis Pertunangan Jaafar & Hana
terima kasih karena di beri kepercayaan
untuk shoot majlis pertunangan korang
Jaafar actually is my housemate di Shah Alam
percaya dengan hasil tangkapan gambar aku
thanks ! hehe
so ada beberapa gambar semasa Majlis Pertunangan beliau


DSC_0226    DSC_0158


DSC_0295


DSC_0288


DSC_0398    DSC_0397


DSC_0387 

 termasuk sekali Videography
mereka mahu 'Nona Style'
wahhh elegent gitu hehe, Alhamdulillah berjaya juga ku hasilkan
play jangan tak play dan berikan pendapat anda







p/s: Tahniah Jaafar & Hana, mereka sungguh berpuas hati dengan hasil daku, Alhamdulillah xD
LAYANS
(>_<)
Lilypie Kids Birthday tickers
EaZy IzZuDDiN's OFFlinE!! ,HikS...Selamat Berblogging2 =P(>_<)