Menonton Filem Skyfall bersama Bro Framestone



Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Yeah Skyfall ! ,  merupakan salah satu Filem kegemaranku
lihat double 007 pun dah tahu Filem mengenai apa
filem yang sangat adventure dan sangat best bila di tonton

sedikit plot tentang SKYFALL:-

When an operation in Istanbul ends in disaster, James Bond is missing and presumed to be dead, and the identities of every active undercover MI6 agent are leaked onto the internet. In the aftermath, questions are raised over M's ability to run the Secret Service, and she becomes the subject of a government review over her handling of the situation.

 When the service itself is attacked, Bond's sudden reappearance gives M the pretext she needs to seek out Raoul Silva, a dangerous villain claiming a personal connection to both of them – but as he follows a trail from London to the South China Sea, Bond soon finds his loyalty to M challenged over secrets from her past.

 Ini adalah entry ringkas yg ku join untuk menonton Filem Skyfall bersama Bro Framestone. Kenapa ku ingin menonton filem Skyfall bersama Bro Framestone adalah karena lama tak hangout bersama dengan bro dan dalam kesempatan ini dapat hangout bersama dengan menonton filem Skyfall. Lama sudah ku kenal Bro Framestone, cuma tak berkesempatan untuk gather2 hihi ..

that's it ! thanks Bro Framestone ! harap dapat sepasang tiket dari Bro Framestone untuk menonton Filem Skyfall pada 1 November 2012 (Khamis) pukul 9 malam di Cathay Cineplexes Damansara, e@Curve

LAYANS
(>_<)

11 comments:

nurul diana said...

untunglaaaa

♥ Nana BamBam ♥ said...

mcm best je citer skyfall tu..hehe

nti nk tengok lah.. :)

atuk said...

Assalamualaikum Eazy

tak sempat nak menonton...

crax_up said...

keren !!!!

Rajanya-bola said...

awesome !!!!

Tauke Budu said...

filem ni dah lama ke promosi dia? knape aku tiba2 je tgk kat iklan tv..ke dah lama promosi filem ni??

Afasz said...

kirim salam pada bro ye... bgtau bro, saya disini tanya: bro tk jemput ke kenduri kawin dia? huhu~

Dkna Abza said...

LAYANNNN ;P

hazwan hairy said...

blh jmpa..haha

Dkna Abza said...

tak jumpa pon semalam :P

Joni Dep said...

Walaupon menjanjikan sesuatu yang kononnya baru – tiada lagi kete sukan, tiada lagi gadget canggih, tiada lagi weapon of mass destruction, tiada lagi penjahat dengan world domination plan tapi penjahat yang lembut-lembut gitu, namun Skyfall still nampak biase je bagi aku.

-Movie Review: Skyfall Penuh Dengan Plot Yang Buduh. Baca di www.sinema.my