Followers



Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Yeah Skyfall ! ,  merupakan salah satu Filem kegemaranku
lihat double 007 pun dah tahu Filem mengenai apa
filem yang sangat adventure dan sangat best bila di tonton

sedikit plot tentang SKYFALL:-

When an operation in Istanbul ends in disaster, James Bond is missing and presumed to be dead, and the identities of every active undercover MI6 agent are leaked onto the internet. In the aftermath, questions are raised over M's ability to run the Secret Service, and she becomes the subject of a government review over her handling of the situation.

 When the service itself is attacked, Bond's sudden reappearance gives M the pretext she needs to seek out Raoul Silva, a dangerous villain claiming a personal connection to both of them – but as he follows a trail from London to the South China Sea, Bond soon finds his loyalty to M challenged over secrets from her past.

 Ini adalah entry ringkas yg ku join untuk menonton Filem Skyfall bersama Bro Framestone. Kenapa ku ingin menonton filem Skyfall bersama Bro Framestone adalah karena lama tak hangout bersama dengan bro dan dalam kesempatan ini dapat hangout bersama dengan menonton filem Skyfall. Lama sudah ku kenal Bro Framestone, cuma tak berkesempatan untuk gather2 hihi ..

that's it ! thanks Bro Framestone ! harap dapat sepasang tiket dari Bro Framestone untuk menonton Filem Skyfall pada 1 November 2012 (Khamis) pukul 9 malam di Cathay Cineplexes Damansara, e@Curve

LAYANS
(>_<)

Comments (11)

On October 23, 2012 at 1:13 PM , nurul diana said... [Reply to comment]

untunglaaaa

 
On October 23, 2012 at 2:53 PM , ♥ Nana BamBam ♥ said... [Reply to comment]

mcm best je citer skyfall tu..hehe

nti nk tengok lah.. :)

 
On October 23, 2012 at 3:20 PM , atuk said... [Reply to comment]

Assalamualaikum Eazy

tak sempat nak menonton...

 
On October 23, 2012 at 4:57 PM , crax_up said... [Reply to comment]

keren !!!!

 
On October 23, 2012 at 4:57 PM , Rajanya-bola said... [Reply to comment]

awesome !!!!

 
On October 24, 2012 at 7:16 AM , Tauke Budu said... [Reply to comment]

filem ni dah lama ke promosi dia? knape aku tiba2 je tgk kat iklan tv..ke dah lama promosi filem ni??

 
On October 24, 2012 at 11:20 AM , Afasz said... [Reply to comment]

kirim salam pada bro ye... bgtau bro, saya disini tanya: bro tk jemput ke kenduri kawin dia? huhu~

 
On October 27, 2012 at 11:25 AM , Dkna Abza said... [Reply to comment]

LAYANNNN ;P

 
On October 29, 2012 at 11:43 PM , hazwan hairy said... [Reply to comment]

blh jmpa..haha

 
On November 2, 2012 at 8:57 AM , Dkna Abza said... [Reply to comment]

tak jumpa pon semalam :P

 
On November 6, 2012 at 11:59 AM , Joni Dep said... [Reply to comment]

Walaupon menjanjikan sesuatu yang kononnya baru – tiada lagi kete sukan, tiada lagi gadget canggih, tiada lagi weapon of mass destruction, tiada lagi penjahat dengan world domination plan tapi penjahat yang lembut-lembut gitu, namun Skyfall still nampak biase je bagi aku.

-Movie Review: Skyfall Penuh Dengan Plot Yang Buduh. Baca di www.sinema.my