Followers

Tuesday, September 18, 2012

Hobi

with maria elena
Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


Tajuk minggu ini adalah hobi ! Hobi penulis Blog Eazy Izzuddin suka meet new friends and blogger or twitter. Entah lah, ku pun tak tahu kenapa hobi ku suka meet orang, orang aje tak suka meet Eazy =P. Best tau jumpa kawan yang dah lama kenal melalui blog dan twitter takpun di facebook dan jumpa secara 'REAL'

Ku pun takut juga kalau first time nak jumpa, tapi bila kita dah kenal lama seseorang itu dan berjumpa akan jadi macam dah lama kawan dan jumpa. Pening tak ? haha. Bila dah jumpa tu, hubungan silaturahim itu akan erat dan diteruskan tanpa henti terutamanya membuat Gathering Blogger takpun Twtup.

Ahaaa.. dahulu aktif juga dengan Gathering Blogger, tetapi sekarang pabila laman social twitter semakin hangat dan ramai yg lebih aktif di twitter. Ada yg akan buat Twtup sana sini, agak terkenal jugalah. Tapi ku kerinduan Gathering Blogger, sesiapa yg ada blog ni hehe.

Serius ku cakap kebanyakan kawan2 ku kenal dari blogger, twitter dan facebook dan seringkali meet up and hangout bersama. Ada juga kawan2 dari zaman sekolah, Alhamdulillah masih berhubung lagi walaupun seringkali terputus, tapi ku masih mengingati.

Sejak kebelakangan ini, ada juga ku meet up bersama blogger dan Twitterian eh ? Yg tinggal jauh dan study jauh2. Bila lagi kan nak meet mereka sebelum mereka jauh dari kita hehe. Dari alam maya ke alam nyata, fuhh ! lain gua cakap beb hehe, ada yg ramah di twitter tapi pemalu di alam nyata hehe. Jangan marah ea ..layans


536569_476313445712733_1075407296_n (1)


Gather..


DSC_0730


#KarokWithPojie 


Ada juga meet up in person, nantikan entrynya. Almaklum lah penulis Blog Eazy ni suka photoshoot dan kadang2 ada mini photoshoot bersama dan masing2 akan share di blog, twitter dan facebook. Dari situ juga akan dapat ramai kenalan. Dapat kenalan dari kecil sampai ke besar hehe. ada sedikit pic yg mahu di share sepanjang ku ke Gathering ini..


left shoot


p/s: dare to date me ? hehe rindu kawan2 blog, twitter dan fb, hope tak dilupakan ;)
LAYANS
(>_<)

Comments (33)

On September 17, 2012 at 10:05 PM , onie said... [Reply to comment]

tau takpe,memang best bila dapat jumpa in real ! macam dah kenal lama kan :D

 
On September 17, 2012 at 10:27 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ONIE:
serius best

rindu ...
xD

 
On September 17, 2012 at 10:28 PM , akuzle ayu said... [Reply to comment]

Samerlaa hobi kiter. 23 sept, ahad depan ada gath blogger kat bangi. Jomler juin..

 
On September 17, 2012 at 10:38 PM , hazanis said... [Reply to comment]

ada gathering bgthu la...:)

 
On September 17, 2012 at 10:50 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AKUZLE :
yeay ada geng
yeah InsyAllah
nanti kite contact akak
;)

 
On September 17, 2012 at 10:52 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

HAZANIS :
InsyAllah
;)

 
On September 18, 2012 at 6:51 AM , nurul diana said... [Reply to comment]

untunglahh hahaha saya nak jumpa awak tp trlepas jeee , tak ada rezeki mungkin

 
On September 18, 2012 at 8:09 AM , nuraizuddin [Mr. Secretary] said... [Reply to comment]

bnyak kali kita berjumpa bro. nice to meet u..

 
On September 18, 2012 at 9:11 AM , ::FAIZ:: said... [Reply to comment]

good quality picture

 
On September 18, 2012 at 11:39 AM , MéuzAngelo™ XXIII said... [Reply to comment]

banyak gak muka2 yg aku kenal.. haha
dari dulu niat nak join mende2 mcm ni.. tapi tak kesampaian..

 
On September 18, 2012 at 11:40 AM , Edy Ramanov said... [Reply to comment]

lama betul x join gathering bloggers. huhuhu

 
On September 18, 2012 at 12:28 PM , zila manaf said... [Reply to comment]

setail skirt terbang2 dlm mall an an ;p

 
On September 18, 2012 at 4:04 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

NURUL DIANA :
tu lah
tiada rezeki sampai sekarang walaupun dah lama kenal hehe
xD

 
On September 18, 2012 at 4:04 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

NURAIZUDDIN :
nice meet u too
bila mau lepak ?

 
On September 18, 2012 at 4:05 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

FAIZ :
thanks!

 
On September 18, 2012 at 4:05 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MEUZ ANGELO :
lepas ni join lah ..
teringin nak lepak sama hehe
xD

 
On September 18, 2012 at 4:06 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

EDY RAMANOV :
tahu takpa ..
lama sangat tau

 
On September 18, 2012 at 4:06 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ZILA MANAF :
im trying new idea hehe
xD

 
On September 18, 2012 at 4:36 PM , MéuzAngelo™ XXIII said... [Reply to comment]

nanti kalau ade buat lg roger aku awal2.. haha

 
On September 18, 2012 at 7:21 PM , mademoiselle azieshakespeare said... [Reply to comment]

wah.. :)
lama tak comment blog kereta kuning ni XD

 
On September 18, 2012 at 10:01 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MEUZ ANGELO :
baiklah hehehe..
ed ada FB? Twitter?
:P

 
On September 18, 2012 at 10:01 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AZIE :
hey2 ...
apa khabar
hehe

 
On September 18, 2012 at 10:03 PM , Syazwan Che Deraman said... [Reply to comment]

aku tak aktif sangat kat twitter.

bila ye boleh lepak bersama.
aku baru sekali join gathering.
tu pon dengan blogger kelantan je.
bukak pose ramai ramai.

 
On September 18, 2012 at 10:35 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

SYAZWAN CHE DERAMAN :
oh yeke
aktifla ...

join la blogger2 sini juga
;)

 
On September 19, 2012 at 11:34 PM , Muaz Faris said... [Reply to comment]

bila ada peluang nak jumpe bro ni.. jom jom jom

 
On September 20, 2012 at 8:32 PM , Tuan Cimot said... [Reply to comment]

rajin btol buat gathering..stkt ni xpnh join pun wlp dh 3thn lbh brblog..hoho

 
On September 21, 2012 at 2:11 PM , syakey said... [Reply to comment]

tak brapa nak pernah sgt lahh jejmpe reramaii cenggini huhu

 
On September 21, 2012 at 3:30 PM , Anisa Anuar said... [Reply to comment]

ni nak bg smthg...harap sudi la ek terima ni...

http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/09/4-photograph-er-their-blog.html

 
On September 22, 2012 at 10:23 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MUAZ FARIS :
bila2 pun boleh ...
jom2 hehe
xD

 
On September 22, 2012 at 10:23 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

TUAN CIMOT :
3 tahun ?!
kena harus join gath ni nanti
hehe
xD

 
On September 22, 2012 at 10:24 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

SYAKEY :
eh kenapa kah ?

 
On September 22, 2012 at 10:24 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ANISA ANUAR :
terima kasih banyak2
thank u!
=D

 
On September 25, 2012 at 10:39 AM , Afasz said... [Reply to comment]

nice pic. cantik la