Hobi

with maria elena
Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


Tajuk minggu ini adalah hobi ! Hobi penulis Blog Eazy Izzuddin suka meet new friends and blogger or twitter. Entah lah, ku pun tak tahu kenapa hobi ku suka meet orang, orang aje tak suka meet Eazy =P. Best tau jumpa kawan yang dah lama kenal melalui blog dan twitter takpun di facebook dan jumpa secara 'REAL'

Ku pun takut juga kalau first time nak jumpa, tapi bila kita dah kenal lama seseorang itu dan berjumpa akan jadi macam dah lama kawan dan jumpa. Pening tak ? haha. Bila dah jumpa tu, hubungan silaturahim itu akan erat dan diteruskan tanpa henti terutamanya membuat Gathering Blogger takpun Twtup.

Ahaaa.. dahulu aktif juga dengan Gathering Blogger, tetapi sekarang pabila laman social twitter semakin hangat dan ramai yg lebih aktif di twitter. Ada yg akan buat Twtup sana sini, agak terkenal jugalah. Tapi ku kerinduan Gathering Blogger, sesiapa yg ada blog ni hehe.

Serius ku cakap kebanyakan kawan2 ku kenal dari blogger, twitter dan facebook dan seringkali meet up and hangout bersama. Ada juga kawan2 dari zaman sekolah, Alhamdulillah masih berhubung lagi walaupun seringkali terputus, tapi ku masih mengingati.

Sejak kebelakangan ini, ada juga ku meet up bersama blogger dan Twitterian eh ? Yg tinggal jauh dan study jauh2. Bila lagi kan nak meet mereka sebelum mereka jauh dari kita hehe. Dari alam maya ke alam nyata, fuhh ! lain gua cakap beb hehe, ada yg ramah di twitter tapi pemalu di alam nyata hehe. Jangan marah ea ..layans


536569_476313445712733_1075407296_n (1)


Gather..


DSC_0730


#KarokWithPojie 


Ada juga meet up in person, nantikan entrynya. Almaklum lah penulis Blog Eazy ni suka photoshoot dan kadang2 ada mini photoshoot bersama dan masing2 akan share di blog, twitter dan facebook. Dari situ juga akan dapat ramai kenalan. Dapat kenalan dari kecil sampai ke besar hehe. ada sedikit pic yg mahu di share sepanjang ku ke Gathering ini..


left shoot


p/s: dare to date me ? hehe rindu kawan2 blog, twitter dan fb, hope tak dilupakan ;)
LAYANS
(>_<)

33 comments:

onie said...

tau takpe,memang best bila dapat jumpa in real ! macam dah kenal lama kan :D

Eazy Izzuddin said...

ONIE:
serius best

rindu ...
xD

akuzle ayu said...

Samerlaa hobi kiter. 23 sept, ahad depan ada gath blogger kat bangi. Jomler juin..

hazanis said...

ada gathering bgthu la...:)

Eazy Izzuddin said...

AKUZLE :
yeay ada geng
yeah InsyAllah
nanti kite contact akak
;)

Eazy Izzuddin said...

HAZANIS :
InsyAllah
;)

nurul diana said...

untunglahh hahaha saya nak jumpa awak tp trlepas jeee , tak ada rezeki mungkin

nuraizuddin [Mr. Secretary] said...

bnyak kali kita berjumpa bro. nice to meet u..

::FAIZ:: said...

good quality picture

MéuzAngelo™ XXIII said...

banyak gak muka2 yg aku kenal.. haha
dari dulu niat nak join mende2 mcm ni.. tapi tak kesampaian..

Edy Ramanov said...

lama betul x join gathering bloggers. huhuhu

zila manaf said...

setail skirt terbang2 dlm mall an an ;p

Eazy Izzuddin said...

NURUL DIANA :
tu lah
tiada rezeki sampai sekarang walaupun dah lama kenal hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

NURAIZUDDIN :
nice meet u too
bila mau lepak ?

Eazy Izzuddin said...

FAIZ :
thanks!

Eazy Izzuddin said...

MEUZ ANGELO :
lepas ni join lah ..
teringin nak lepak sama hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

EDY RAMANOV :
tahu takpa ..
lama sangat tau

Eazy Izzuddin said...

ZILA MANAF :
im trying new idea hehe
xD

MéuzAngelo™ XXIII said...

nanti kalau ade buat lg roger aku awal2.. haha

mademoiselle azieshakespeare said...

wah.. :)
lama tak comment blog kereta kuning ni XD

Eazy Izzuddin said...

MEUZ ANGELO :
baiklah hehehe..
ed ada FB? Twitter?
:P

Eazy Izzuddin said...

AZIE :
hey2 ...
apa khabar
hehe

Syazwan Che Deraman said...

aku tak aktif sangat kat twitter.

bila ye boleh lepak bersama.
aku baru sekali join gathering.
tu pon dengan blogger kelantan je.
bukak pose ramai ramai.

Eazy Izzuddin said...

SYAZWAN CHE DERAMAN :
oh yeke
aktifla ...

join la blogger2 sini juga
;)

Muaz Faris said...

bila ada peluang nak jumpe bro ni.. jom jom jom

Tuan Cimot said...

rajin btol buat gathering..stkt ni xpnh join pun wlp dh 3thn lbh brblog..hoho

syakey said...

tak brapa nak pernah sgt lahh jejmpe reramaii cenggini huhu

Anisa Anuar said...

ni nak bg smthg...harap sudi la ek terima ni...

http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/09/4-photograph-er-their-blog.html

Eazy Izzuddin said...

MUAZ FARIS :
bila2 pun boleh ...
jom2 hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

TUAN CIMOT :
3 tahun ?!
kena harus join gath ni nanti
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

SYAKEY :
eh kenapa kah ?

Eazy Izzuddin said...

ANISA ANUAR :
terima kasih banyak2
thank u!
=D

Afasz said...

nice pic. cantik la