Blogger Pilihan Minggu Ini


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


Tiap pagi sabtu yg menenangkan di hujung minggu adalah masa untuk beristirehat bersama family takpun bagi yg tinggal bujang itu berehat bersama rakanlah kan ? Kalau bosan, pagi2 itu pergilah jogging dan beli surat khabar untuk mengetahui berita terkini dan hiburan sensasi =P

Semua jenis surat khabar ku beli, dari The Star, NST, Utusan, Berita Harian. Itu sahaja rasanya kot ? Almaklumlah ingin mencari maklumat lebih tentang apa yg berlaku di sekeliling ku xD.

Sedang menyelak surat khabar utusan, eh ku lihat gambar ini, macam ku kenal sangat haha. Lagi2 dalam segmen Blogger Pilihan untuk minggu tersebut. Memang terbaik lah ! teman2 blogger dah hebat sekarang. Siap keluar dalam surat khabar, Alhamdulillah rezeki masing2 .

First !, kira-kira dalam bulan Ramadhan yang lalu, kira-kira 7 minggu yang lalu, teman blogger ku yg selalu ku photoshoot beliau, iaitu Nisa Kay ! teman sekampus dahulu. Yup memang benar beliau jana pendapatan dengan blog. I've seen it ! jealous oh ! berbaloi dengan hasil kerja keras beliau dalam blogging. Saya tabik dengan kamu Nisa Kay ! 

Nisa Kay ? siapa Nisa Kay. Kalian boleh lihat gambar Instagram di atas, yeah itu dia, pinjam pic Instagram dari YanaSamsudin karena ku tak sempat nak snap Instagram hehe. Senang, bila ada Instagram, di mana2 aje boleh terus update pic. Untung lah siapa Instagram :P . Blog Nisa Kay --> www.nisakay.com

Baiklah, Blogger seterusnya ialah Mr. Secretary !, Helo Mr Secretary . Mr NurAizuddin. Sejurus selepas Nisa Kay, minggu seterusnya dalam Blogger Pilihan oleh utusan ialah Mr Secretary. Tak sangka, selang seli ya korang keluar dalam Blogger Pilihan. Terbaik... tetiba ku excited haha .





Gambar Instagram di atas ialah hasil keratan akhbar 6 minggu yg lalu. Excited tuan Mr Secretary, ku pun tumpang excited pergi beli surat khabar pagi2 dan terus buka ruangan Blogger Pilihan. Dalam hati berkata, bagaimanakah rasanya di interview oleh wartawan hehe. Tak pernah ku merasa. Apa-apa pun, hal yg berkaitan Setiausaha..boleh contact NurAizzuddin di www.nuraizuddin.com hehe.

Seterusnya blogger yg ku kenal dan pernah jumpa mereka seperti dua di atas dan di bawah ialah seorang cikgu ! Cikgu Hizami ... ataupun nama blognya .. Budak Lelaki Sebelah Pintu, unikkan nama blognya. Berada dalam Blogger Pilihan hari sabtu baru ini ! still fresh, boleh lihat dalam pic Instagram, baru sahaja 5 jam di post hehe. 






Hari Sabtu baru ni dengan bangun lewatnya, mengambil akhbar di atas meja, selak-selak, belek2, eh macam kenal aje ! terus Instagram hehe . Haish, bilakah turn aku nak jadi macam depa ni. Boleh singgah ke blog Budak Lelaki Sebelah Pintu di laman web www.budaklelaki.com . Daily life story yg ditulis oleh Cikgu Hizami hehe. 

p/s: senang upload pic pakai Instagram ..nak promote katanya ..find me dalam Instagram eazyizzuddin. Baru ku perasan, masing-masing2 ada domain sendiri. Best !
LAYANS
(>_<)

38 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

wow! dia jana pendapadan dr blog ek.. nice

Nisa Kay said...

hehehehe kalau eazy work hard in blogging inshaAllah satu hari nnt mesti eazy pon akan tampil dlm majalah / surat khabar..

and yeah rindu nak lepak and shoot shoot dgn eazy!

hawiz said...

semua pemes2...

nurul diana said...

--> tak ada instagram hahaha . well kenal semua :)

Eazy Izzuddin said...

SAIAZUAN :
gaji tiap bulan tu
really nice
hehe

Eazy Izzuddin said...

NISA KAY :
InsyAllah
akan berusaha !

bila mai KL bagi tahu hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

HAWIZ :
sangat
hehe

Eazy Izzuddin said...

NURUL DIANA :
buat juga instagram hehe
xD

Nyamuk Terbang said...

srnknya dpt msuk akhbar

nuraizuddin [Mr. Secretary] said...

wah.. thx eazy.. selitkan aku dlm entry hg nie. terharu. cewah.. insyallah, sampai rezeki hg, siap kuar TV terus. meletop. kan. ihihih. btw, next week aku ada kelas kat UITM. shah alam. leh lepak

zainatul abu bakar said...

semua blogger2 hebat, hopefully satu hari nanti dapat jadi mcm diorg :))

Embun Melati said...

makin hebat blogger sekarang..Eazy pun hebat..:)

Azney Shamsuddin said...

wauuu best betei kan..untungkan dapat duet dari blog nie hehehe

mademoiselle azieshakespeare said...

lepas ni eazy la pula, kans? :)

Tauke Budu said...

untunglah dah jadi femes..rezeki pun masyuk

Eazy Izzuddin said...

NYAMUK TERBANG :
sangat seronok ..
best !

Eazy Izzuddin said...

NURAIZUDDIN :
welcome2...
no problem ..
next week ka ?
Insyallah hihi

Eazy Izzuddin said...

ZAINATUL :
insyAllah ..
jika berusaha ..ada hasilnya
xD

Eazy Izzuddin said...

EMBUN MELATI :
eh kite biasa2 aje
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

AZNEY :
masyuk tu ...
xD

Eazy Izzuddin said...

AZIES :
tak tahu lak awak bila lagi
:D

Eazy Izzuddin said...

TAUKE BUDU :
Tahu takpe..
xD

Asrul "iLham" Sany said...

selamat berkenalan juga... :D

onie said...

ezay bila lak?hihi

boni kacak said...

kita ni bila la nak jadi setaraf dorang tu kan? kena la berusaha bersungguh2 lagi..

Afasz said...

eazy pon leh jd cam mereka.. insyaAllah. amin

baru follow blog. :D

atuk said...

Assalamualaikum EI

Insyaallah
EI pun boleh berjaya macam dia orang
amin

ishiko said...

dah femes ames dah diaorg ~

Azian Elias said...

salam kenal..


belajar kat unisel yee.. seberang rumah aunty je.

Eazy Izzuddin said...

ASRUL :
salam perkenalan..
;)

Eazy Izzuddin said...

ONIE ;
kalau ada rezki ..
adalah tu
xD

Eazy Izzuddin said...

BONI KACAK :
tu lah ..
kena berusaha sungguh2
xD

Eazy Izzuddin said...

AFASZ :
InsyAllah ..
thanks!
=D

Eazy Izzuddin said...

ATUK :
walaikumusalam ...
InsyAllah one day hik2

Eazy Izzuddin said...

ISHIKO :
sangat femes
xD

Eazy Izzuddin said...

AZIAN ALIAS :
oh yeke ...
baiklah nanti boleh terjah
hehe
xD

shera haifa said...

femes amous smua tu..

Anonymous said...

Comment puis-je transférer des fichiers joomla actuelles sur yahoo pour l'hébergement web?