Followers

Sunday, September 23, 2012

Blogger Pilihan Minggu Ini


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


Tiap pagi sabtu yg menenangkan di hujung minggu adalah masa untuk beristirehat bersama family takpun bagi yg tinggal bujang itu berehat bersama rakanlah kan ? Kalau bosan, pagi2 itu pergilah jogging dan beli surat khabar untuk mengetahui berita terkini dan hiburan sensasi =P

Semua jenis surat khabar ku beli, dari The Star, NST, Utusan, Berita Harian. Itu sahaja rasanya kot ? Almaklumlah ingin mencari maklumat lebih tentang apa yg berlaku di sekeliling ku xD.

Sedang menyelak surat khabar utusan, eh ku lihat gambar ini, macam ku kenal sangat haha. Lagi2 dalam segmen Blogger Pilihan untuk minggu tersebut. Memang terbaik lah ! teman2 blogger dah hebat sekarang. Siap keluar dalam surat khabar, Alhamdulillah rezeki masing2 .

First !, kira-kira dalam bulan Ramadhan yang lalu, kira-kira 7 minggu yang lalu, teman blogger ku yg selalu ku photoshoot beliau, iaitu Nisa Kay ! teman sekampus dahulu. Yup memang benar beliau jana pendapatan dengan blog. I've seen it ! jealous oh ! berbaloi dengan hasil kerja keras beliau dalam blogging. Saya tabik dengan kamu Nisa Kay ! 

Nisa Kay ? siapa Nisa Kay. Kalian boleh lihat gambar Instagram di atas, yeah itu dia, pinjam pic Instagram dari YanaSamsudin karena ku tak sempat nak snap Instagram hehe. Senang, bila ada Instagram, di mana2 aje boleh terus update pic. Untung lah siapa Instagram :P . Blog Nisa Kay --> www.nisakay.com

Baiklah, Blogger seterusnya ialah Mr. Secretary !, Helo Mr Secretary . Mr NurAizuddin. Sejurus selepas Nisa Kay, minggu seterusnya dalam Blogger Pilihan oleh utusan ialah Mr Secretary. Tak sangka, selang seli ya korang keluar dalam Blogger Pilihan. Terbaik... tetiba ku excited haha .





Gambar Instagram di atas ialah hasil keratan akhbar 6 minggu yg lalu. Excited tuan Mr Secretary, ku pun tumpang excited pergi beli surat khabar pagi2 dan terus buka ruangan Blogger Pilihan. Dalam hati berkata, bagaimanakah rasanya di interview oleh wartawan hehe. Tak pernah ku merasa. Apa-apa pun, hal yg berkaitan Setiausaha..boleh contact NurAizzuddin di www.nuraizuddin.com hehe.

Seterusnya blogger yg ku kenal dan pernah jumpa mereka seperti dua di atas dan di bawah ialah seorang cikgu ! Cikgu Hizami ... ataupun nama blognya .. Budak Lelaki Sebelah Pintu, unikkan nama blognya. Berada dalam Blogger Pilihan hari sabtu baru ini ! still fresh, boleh lihat dalam pic Instagram, baru sahaja 5 jam di post hehe. 






Hari Sabtu baru ni dengan bangun lewatnya, mengambil akhbar di atas meja, selak-selak, belek2, eh macam kenal aje ! terus Instagram hehe . Haish, bilakah turn aku nak jadi macam depa ni. Boleh singgah ke blog Budak Lelaki Sebelah Pintu di laman web www.budaklelaki.com . Daily life story yg ditulis oleh Cikgu Hizami hehe. 

p/s: senang upload pic pakai Instagram ..nak promote katanya ..find me dalam Instagram eazyizzuddin. Baru ku perasan, masing-masing2 ada domain sendiri. Best !
LAYANS
(>_<)

Comments (38)

On September 22, 2012 at 9:51 PM , Muhammad Saiazuan Norhalik said... [Reply to comment]

wow! dia jana pendapadan dr blog ek.. nice

 
On September 22, 2012 at 9:54 PM , Nisa Kay said... [Reply to comment]

hehehehe kalau eazy work hard in blogging inshaAllah satu hari nnt mesti eazy pon akan tampil dlm majalah / surat khabar..

and yeah rindu nak lepak and shoot shoot dgn eazy!

 
On September 22, 2012 at 10:00 PM , hawiz said... [Reply to comment]

semua pemes2...

 
On September 22, 2012 at 10:34 PM , nurul diana said... [Reply to comment]

--> tak ada instagram hahaha . well kenal semua :)

 
On September 22, 2012 at 10:48 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

SAIAZUAN :
gaji tiap bulan tu
really nice
hehe

 
On September 22, 2012 at 10:48 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

NISA KAY :
InsyAllah
akan berusaha !

bila mai KL bagi tahu hehe
xD

 
On September 22, 2012 at 10:48 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

HAWIZ :
sangat
hehe

 
On September 22, 2012 at 10:49 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

NURUL DIANA :
buat juga instagram hehe
xD

 
On September 23, 2012 at 2:09 AM , Nyamuk Terbang said... [Reply to comment]

srnknya dpt msuk akhbar

 
On September 23, 2012 at 10:47 AM , nuraizuddin [Mr. Secretary] said... [Reply to comment]

wah.. thx eazy.. selitkan aku dlm entry hg nie. terharu. cewah.. insyallah, sampai rezeki hg, siap kuar TV terus. meletop. kan. ihihih. btw, next week aku ada kelas kat UITM. shah alam. leh lepak

 
On September 23, 2012 at 12:37 PM , zainatul abu bakar said... [Reply to comment]

semua blogger2 hebat, hopefully satu hari nanti dapat jadi mcm diorg :))

 
On September 23, 2012 at 3:22 PM , Embun Melati said... [Reply to comment]

makin hebat blogger sekarang..Eazy pun hebat..:)

 
On September 23, 2012 at 4:02 PM , Azney Shamsuddin said... [Reply to comment]

wauuu best betei kan..untungkan dapat duet dari blog nie hehehe

 
On September 23, 2012 at 9:02 PM , mademoiselle azieshakespeare said... [Reply to comment]

lepas ni eazy la pula, kans? :)

 
On September 23, 2012 at 11:45 PM , Tauke Budu said... [Reply to comment]

untunglah dah jadi femes..rezeki pun masyuk

 
On September 24, 2012 at 9:57 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

NYAMUK TERBANG :
sangat seronok ..
best !

 
On September 24, 2012 at 9:58 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

NURAIZUDDIN :
welcome2...
no problem ..
next week ka ?
Insyallah hihi

 
On September 24, 2012 at 9:59 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ZAINATUL :
insyAllah ..
jika berusaha ..ada hasilnya
xD

 
On September 24, 2012 at 9:59 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

EMBUN MELATI :
eh kite biasa2 aje
hehe
xD

 
On September 24, 2012 at 10:00 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AZNEY :
masyuk tu ...
xD

 
On September 24, 2012 at 10:00 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AZIES :
tak tahu lak awak bila lagi
:D

 
On September 24, 2012 at 10:01 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

TAUKE BUDU :
Tahu takpe..
xD

 
On September 24, 2012 at 11:10 PM , Asrul "iLham" Sany said... [Reply to comment]

selamat berkenalan juga... :D

 
On September 24, 2012 at 11:58 PM , onie said... [Reply to comment]

ezay bila lak?hihi

 
On September 25, 2012 at 12:20 AM , boni kacak said... [Reply to comment]

kita ni bila la nak jadi setaraf dorang tu kan? kena la berusaha bersungguh2 lagi..

 
On September 25, 2012 at 10:37 AM , Afasz said... [Reply to comment]

eazy pon leh jd cam mereka.. insyaAllah. amin

baru follow blog. :D

 
On September 25, 2012 at 11:49 AM , atuk said... [Reply to comment]

Assalamualaikum EI

Insyaallah
EI pun boleh berjaya macam dia orang
amin

 
On September 25, 2012 at 1:59 PM , ishiko said... [Reply to comment]

dah femes ames dah diaorg ~

 
On September 25, 2012 at 5:58 PM , Azian Elias said... [Reply to comment]

salam kenal..


belajar kat unisel yee.. seberang rumah aunty je.

 
On September 25, 2012 at 10:16 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ASRUL :
salam perkenalan..
;)

 
On September 25, 2012 at 10:16 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ONIE ;
kalau ada rezki ..
adalah tu
xD

 
On September 25, 2012 at 10:18 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

BONI KACAK :
tu lah ..
kena berusaha sungguh2
xD

 
On September 25, 2012 at 10:18 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AFASZ :
InsyAllah ..
thanks!
=D

 
On September 25, 2012 at 10:19 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ATUK :
walaikumusalam ...
InsyAllah one day hik2

 
On September 25, 2012 at 10:21 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ISHIKO :
sangat femes
xD

 
On September 25, 2012 at 10:22 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AZIAN ALIAS :
oh yeke ...
baiklah nanti boleh terjah
hehe
xD

 
On September 26, 2012 at 10:50 AM , shera haifa said... [Reply to comment]

femes amous smua tu..

 
On January 23, 2013 at 10:04 AM , Anonymous said... [Reply to comment]

Comment puis-je transférer des fichiers joomla actuelles sur yahoo pour l'hébergement web?