#10 Photog of The Week

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera











fisheye nightshoot from my Condo, Love Kuala Lumpur





I don't why i'm so obsessed with this building, Kuala Lumpur City Center KLCC, been dreaming to work inside that building, apakah kan daya ..rezeki ku tiada di situ. Tapi tiap2 pagi ku akan exercise ataupun berjogging di sana, karena ku berasa sangat selesa jogging di KLCC park (cuci mata=P). Almaklumlah, rumahku dari KLCC pun dekat..di Jalan Semarak xD

Ku pun pernah photoshoot seorang model di KLCC kalau kalian pernah perasan entry ku yg sebelum ini, sangat terbaik hasilnya ..ku pun tak sangka, nak lihat ? pergi ke link ini ---> photog by Eazy . Gambar2 di atas telah di upload dalam Instagram ku ..search and follow 'eazyizzuddin' ya .

p/s: Alhamdulillah..walaupun DSLR hilang, ku masih boleh shoot dengan hadiah farewell dari TNB ..iaitu sebuah kamera ?? nantikan 
LAYANS
(>_<)



20 comments:

Anonymous said...

ez..tukaq la header or design baru blog...baru la vogue!...
hehehe

acap

Eazy Izzuddin said...

takpa lah acap ..
eazy suka lagi design ni hehe
xD

Nurul Akmal said...

gambar memang sangat2 cantik.. :)

Eazy Izzuddin said...

NURUL AKMAL :
thank u !
;)

Anisa Anuar said...

cantiknya pemandangan kat KLCC...mcm ne leh hilang?? tidakkkkkkk...hahaha reaksi yg over dr saya

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

nice fish eye effect.. aku suka tengok fish eye style, trutama di gmbar orang tengah main skate

shera haifa said...

nice pic.. :)

Asrul "iLham" Sany said...

tang perut tu comel... ada kaitan x? hahhaa

Afasz said...

cantik nye gambar. dah beli kamera baru ke? tk update apa2 ek tuk getharig aritu?

abdullah al-hadi hj muhamed said...

Salam, singgah

Edy Fee said...

perghh cun2 la gambar..thumbs up

akuzle ayu said...

err...hilang???

Eazy Izzuddin said...

ANISA ANUAR :
serius cantik

err hilang kena curi
:((

Eazy Izzuddin said...

SAIAZUAN :
yeke
nak try lah main skate hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

SHERA HAIFA :
thanks!
:D

Eazy Izzuddin said...

ASRUL :
alamak !
lupa coverr
hehehe
xD
tak kira :P

Eazy Izzuddin said...

AFASZ :
nantikan hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

DATO LH :
thanks singgah
xD

Eazy Izzuddin said...

EDY FEE :
thanks !
ups sampai mana tu hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

AKUZLE AYU :
aah hilang
:((