Followers

Monday, June 18, 2012

Lepaking

Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera

DSC_0128 


berkesempatan update untuk harini, ada lah bahan story sikit hehe
weekend baru ni dalam waktu yg kebetulan.
ku dengan family datang ke Shah Alam karena ada kenduri saudara.
kebetulan ku tweet yg ku berada di Shah Alam .
Kak Hanim reply tweet, Datang lah sini lepak .
kebetulan juga si NurAizuddin dan Nur Elyani pun ada.
memang ku kena datang lepak jugalah
sebab dah lama tak lepak sekali dengan mereka
inipun secara kebetulan, parents ku pergi Masjid Shah Alam
ada event di sana sambil mendengar ceramah dari Ustaz Don.
minta permission dari ayah nak jumpa mereka kejap di KFC Seksyen 7


DSC_0124


DSC_0120


DSC_0121 

 Sampai juga di KFC, lepak2 dan sembang2 .
Kak Hanim ada casting tu hehe jangan main2 :P
NurAizuddin juga makin sehat ku nampak hehe :P
Nur Elyani juga makin menawan, new hairstyle gitu :P
jangan marah ea kalian.
secara kebetulan, tak dirancang pun nak lepak sama
selalu jadi begini, kalau dirancang lepak
kang ada yg tak jadi lah, itulah, inilah
kan senang begini, tanya berada d mana
dan memang pula ku berada di area situ, dapat juga lepak :D
dapat juga photoshoot kejap. jom layans
hope dapat lepaking lagi,

p/s : thanks kepada dia belanja makan hehe
LAYANS
(>_<)


Comments (21)

On June 17, 2012 at 11:39 PM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

cntik laaa gamabr eazy...sharp!!!

 
On June 17, 2012 at 11:40 PM , hairy said... [Reply to comment]

bila kita leh lpk2 lak...haha

 
On June 17, 2012 at 11:57 PM , aslann said... [Reply to comment]

huntunglahhhh...bilalah dia tu nak blanja kita pulakkkk...

 
On June 18, 2012 at 8:49 AM , Edy Fee said... [Reply to comment]

lepak2 smbil photoshoot..mmg syok la..

 
On June 18, 2012 at 7:13 PM , Umar said... [Reply to comment]

wah! kebetulan itu memang ditakdirkan.. (what am i trying to say?)

 
On June 27, 2012 at 10:52 AM , Anonymous said... [Reply to comment]

aizudin tu junior sy...hihi


~eca

 
On July 3, 2012 at 6:58 PM , Azham Vosovic said... [Reply to comment]

hyep...lama x singgah sini jhehehe!

 
On July 12, 2012 at 2:06 PM , merahitujambu said... [Reply to comment]

salam perkenalan

 
On July 15, 2012 at 5:51 PM , Azham Vsvc said... [Reply to comment]

hehehe....suka sgt melepak heheheh....xpe....mengeratkan silaturrahim dgn kwn2 huhuhuh

 
On July 16, 2012 at 4:40 PM , tiafazunia said... [Reply to comment]

tia dah lama tak jumpaaa blogger2 neh. sigh~

 
On July 23, 2012 at 8:48 AM , Leoz said... [Reply to comment]

emm tetiba tejumpa blog kau kat cni, btw aku student unisel jugak n aku tak tau pun psl blog kau masuk remaja bgai..this is randomly je aku temasuk blog ni n aku tekejut bila kita dari U yg sma, how small world kan? BTW selamat menyambut Ramadhan al-mubarak :)

 
On September 3, 2012 at 11:02 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

A.F.A :
yeke
thanks !
luck aje tu
hehe
xD

 
On September 3, 2012 at 11:03 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

HAIRY :
boleh aje :p

 
On September 3, 2012 at 11:03 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ASLANN :
org tu kan dah kerja
belanja diri sendiri lah hehe
xD

 
On September 3, 2012 at 11:03 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

EDY FEE :
photoshoot gitu aje hehe
xD

 
On September 3, 2012 at 11:04 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

UMAR :
kebetulan hehe
xD

 
On September 3, 2012 at 11:04 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ECA :
tahu2
hehe
xD

 
On September 3, 2012 at 11:05 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AZHAM :
lama tak singgah sana juga :D

 
On September 3, 2012 at 11:06 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MERAH ITUJAMBU :
salam perkenalan juga :D

 
On September 3, 2012 at 11:06 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

TIA :
tia!
mana anda menghilang ni

 
On September 3, 2012 at 11:07 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

LEOZ ;
reall?
salam perkenalan juga
:D