Lepaking

Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera

DSC_0128 


berkesempatan update untuk harini, ada lah bahan story sikit hehe
weekend baru ni dalam waktu yg kebetulan.
ku dengan family datang ke Shah Alam karena ada kenduri saudara.
kebetulan ku tweet yg ku berada di Shah Alam .
Kak Hanim reply tweet, Datang lah sini lepak .
kebetulan juga si NurAizuddin dan Nur Elyani pun ada.
memang ku kena datang lepak jugalah
sebab dah lama tak lepak sekali dengan mereka
inipun secara kebetulan, parents ku pergi Masjid Shah Alam
ada event di sana sambil mendengar ceramah dari Ustaz Don.
minta permission dari ayah nak jumpa mereka kejap di KFC Seksyen 7


DSC_0124


DSC_0120


DSC_0121 

 Sampai juga di KFC, lepak2 dan sembang2 .
Kak Hanim ada casting tu hehe jangan main2 :P
NurAizuddin juga makin sehat ku nampak hehe :P
Nur Elyani juga makin menawan, new hairstyle gitu :P
jangan marah ea kalian.
secara kebetulan, tak dirancang pun nak lepak sama
selalu jadi begini, kalau dirancang lepak
kang ada yg tak jadi lah, itulah, inilah
kan senang begini, tanya berada d mana
dan memang pula ku berada di area situ, dapat juga lepak :D
dapat juga photoshoot kejap. jom layans
hope dapat lepaking lagi,

p/s : thanks kepada dia belanja makan hehe
LAYANS
(>_<)


21 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

cntik laaa gamabr eazy...sharp!!!

hairy said...

bila kita leh lpk2 lak...haha

aslann said...

huntunglahhhh...bilalah dia tu nak blanja kita pulakkkk...

Edy Fee said...

lepak2 smbil photoshoot..mmg syok la..

Umar said...

wah! kebetulan itu memang ditakdirkan.. (what am i trying to say?)

Anonymous said...

aizudin tu junior sy...hihi


~eca

Azham Vosovic said...

hyep...lama x singgah sini jhehehe!

merahitujambu said...

salam perkenalan

Azham Vsvc said...

hehehe....suka sgt melepak heheheh....xpe....mengeratkan silaturrahim dgn kwn2 huhuhuh

tiafazunia said...

tia dah lama tak jumpaaa blogger2 neh. sigh~

Leoz said...

emm tetiba tejumpa blog kau kat cni, btw aku student unisel jugak n aku tak tau pun psl blog kau masuk remaja bgai..this is randomly je aku temasuk blog ni n aku tekejut bila kita dari U yg sma, how small world kan? BTW selamat menyambut Ramadhan al-mubarak :)

Eazy Izzuddin said...

A.F.A :
yeke
thanks !
luck aje tu
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

HAIRY :
boleh aje :p

Eazy Izzuddin said...

ASLANN :
org tu kan dah kerja
belanja diri sendiri lah hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

EDY FEE :
photoshoot gitu aje hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

UMAR :
kebetulan hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

ECA :
tahu2
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

AZHAM :
lama tak singgah sana juga :D

Eazy Izzuddin said...

MERAH ITUJAMBU :
salam perkenalan juga :D

Eazy Izzuddin said...

TIA :
tia!
mana anda menghilang ni

Eazy Izzuddin said...

LEOZ ;
reall?
salam perkenalan juga
:D