I'm a Film Editor Love Puzzle? =P

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Alhamdulillah result exam ku telah keluar
Syukur Alhamdulillah padaMU
still maintain pointer dan minggu hadapan bermulalah praktikal
GEMENTAR !

love puzzle


hah ! i'm a film editor?
ku baru juga jinak2 dalam edit video2 ini selepas berjinak dalam photog
selepas task majlis pertunangan ...
ku di beri peluang & kepercayaan untuk edit short film arahan Nazim Nasri
assingment kolej katanya, kasihan Nazim dok tension pasal benda ini
ku hanya dapat ringan bebannya sedikit hehe
mengambil masa 6 jam juga untuk edit video durasi dalam 12 minit
walaupun directornya jauh dan film editornya di sini
kami keep in touch only use BBM tau ! hehe
ni nak letak tang mana, letak lagu apa hehe
tapi sehari sebelum edit ku berjumpa Nazim dan sempat shoot last scene!
then Nazim memilih video yg terbaik untuk di combine
pergh ! last minute shooting tu..
ku pun tergelak2 melihat mereka  ...
haih teringat zaman student dulu hehe ...
okay di atas inilah posternya ...
dan saksikanlah video ...Play okeh !








p/s : semakin hampir
LAYANS
(>_<)

22 comments:

Unknown said...

dah nak praktikal ek bro? goodluck! hehe dlu rajin la aku shoot2 ngan mbr aku..skrng, malas.. haha

Blog Eazy Izzuddin said...

SAIAZUAN :
hah bro !
bila nak shoot ni heheh ...
thanks !

Faizal Sulaiman said...

terbaik la eazy!!

Anasyg said...

can't stop LAUGHING !!! pecah perut tengok depa ni

Umie Nadhirah said...

amacam deans list?
hahaha. kemain video..

nurul diana said...

hahaha boleh tak ? boleh tak ? beres ! hahahaha nazim x boleh blahhh ! kahkah

Anonymous said...

hahahaaa...sempoi je sume org blakon.spontan pun ade.suka tgk =)

ainraus said...

saya follower baru sini.
macam best pulak lepak sini. :)

Unknown said...

nice la

Lya Amie said...

cool nye ! aku nak edit gmba pon terkial kial. mmg mmpi aa nak edit vdeo. btw, gudluk praktikal bro !

meo said...

smart!

H A N said...

Cool! Lepas ni boleh buat movie pulak ni, kan, haha...

Tahniah result ok...

Blog Eazy Izzuddin said...

FAIZALSULAIMAN :
thanks brooo
hehe
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

ANASYG :
tahu takpe...
hehe
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

UMIE :
dean list ?
hehehe

best kan?
:P

Blog Eazy Izzuddin said...

NURUL DIANA :
boleh2 hehehe
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

EJA :
sangat spontan
dan diorang creative :D

Blog Eazy Izzuddin said...

AIRAUS :
thanks ain
:D

Blog Eazy Izzuddin said...

AMIR AIZAT :
very2 nice
:D

Blog Eazy Izzuddin said...

ALIA AZMI :
thanks !
xpe ..
slow2 pasti akan ok juga :D

Blog Eazy Izzuddin said...

MEO :
thanks!

Blog Eazy Izzuddin said...

HANIH BORHAN :
insyallah ok aje hehe
xD