Blog Eazy Izzuddin dalam Majalah Remaja

STICKY POST
SCROLL DOWN FOR THE LATEST ENTRY
=))


DSC_1014 


 Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ...
fuhhhh...baru balik dari outstation di Cameron Highlands terus update..
ini karena semasa di Cameron Highlands, dapat satu call
dari my best friend, Izzuddin Aminudin
"eh angah ! blog kau masuk majalah remaja "


DSC_1009 

 ku tercengang sebentar, akhirnya ! masuk juga blog ini dalam majalah remaja
kegembiraan melonjak! time tu juga nak cari majalah remaja di CH
tapi boss nak balik awal, tak sempat lah nak mencari
tapi semasa berhenti rehat di RNR Slim River, dapat juga yeay !
dapatkan majalah Remaja edisi 15Mei 2012
ada cover Elfira Loy, auww cantiknya hehe
ku dapat markah 4/5 ...ok lah tu kan 


DSC_1013


thanks juga siapa yg inform daku yg blog ku masuk Remaja
siap minta tolong depa snap lagi, almaklumlah tadi tak sempat beli hehe
btw ku ucap terima kasih pada @EncikAfil yg suggest blog ku pada remaja
@EncikAfil Jefri dari Mag Maskulin woo hehe


p/s : Fan of Si Kuning is .. Suzuki Swift Sport Kuning, my dream and fav car, dr  situ lah tercetus nama Fan of Si Kuning, that car ... thanks Remaja !
LAYANS
(>_<)

33 comments:

Cik Nur said...

Tahniah..!

seronokkan bila rasa di hargai.. :)

Anasyg said...

Tahniah ^^,

Cik Z@i Pen@nG said...

tahniah ^^,

Diana @ BKKC said...

wah..glamer lah.. pasni makin rancak trafik masuk

sarah mohamad said...

Tahniaaaaaaaaaahhhhhhhh! Semoag terus berjaya :D

aeinio said...

tahniah ya dik...

Tcca Anuar said...

eh baru semalam beli majalah remaja cover by elfira loy.. tak sangka kau punya blog yg aku tengok. hehe

ZWAN SABRI said...

Congrats Eazy.. :)

aien said...

tahniah bro... ^,^

Umar said...

terbaiklah! ;)

meo said...

wow.. terbaik bro! :D

hairy said...

wahhh ade aku juga...haha..xsgka dpt masuk...haha

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

tu dyew blogger sorang lagi masuk remaja !
tahniah yer..=)

nana kamarul said...

awww ... congrats :)

Mohd Khairi Khadzir said...

hebat! >_< hehehehe

maDiey said...

congrat..ada nmpk dlm magazine coz tu mai terjah nie..hehe

merahitujambu said...

tak sangka blog sy pon terpilih..^_*..itu pon ada org bg th

xila riston said...

ayt mintak kai untnglahhhhhhhh~ hahah

BlueiceButterfly said...

tahniah..best..hehe :)

Hanih Borhan said...

Glamour! Artis habis. hahaha...

Cool! :)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

kalau dh msok meg ni hebat dh eazy!!!

tahniah yee..

Along Arman said...

woa..! Mantap kamu sekarang yeap..! Tahniah untuk diri kamu.. header yang menarik.. Me pun ngah pk nak tukar header jugak nie.. :)

Sally Yatiey said...

Tahniah ye :D hehe

Cik Mimey (owner fida's story) said...

tahniah:)

syahirah said...

congrats !

Azham Vosovic said...

OMG!

Tahniah yea!

iKhRam said...

hai.. dah femes orang tue.. hehehe

Bitt (doubleIS) said...

wahh congratulation...saya follower anda yg ke 1379 ;)

alia zainol said...

waa best niii. TAHNIAH =)

Azham Vosovic said...

Tahniah Eazy! hehehehehe

walaupun agak terlewat ehhehehe

Umi Nazrah said...

wah! mabeles nya dia lani noh XD

amir aizat said...

congrats eazy !

Eazy Izzuddin said...

THANKS SEMUA !