Followers

Monday, April 30, 2012

#KOPI

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Dalam dok nonton nasi lemak kopi o tiap pagi
tetiba terlintas di fikiran untuk mengupdate pasal KOPI
ha ... KOPI okay ..ini bukan sebarang KOPI ...
KOPI khas yg telah dibukukan sebagai novel FIXI hehe


DSC_0013 


 pada 24/3/2012 lalu ke bersama Sis Lord Zara n abg Faizal Sulaiman
ke pelancaran KOPI Cerpen FIXI di Central Market ...
berjumpa dengan Kak Zara n Abg Faizal di LRT ...
menjemput dan membawa mereka ke Central Market
almaklumlah mereka pun orang sini hehehe ...
rasa bangga di situ ececeh bila bersama dengan mereka
rupanya mereka ada terlibat dalam kumpulan cerpen KOPI
ada hasil cerpen mereka dalam buku KOPI tersebut ...


DSC_0019 


 sampai sahaja di dalam Central Market, dari jauh dah bau KOPI
mereka belum mulakan majlis karena menunggu Kak Zara kita
retis lah katakan ...hehe jangan marah ye Kak hihi
tiba dan mereka memperkenalkan siapa yg terlibat
semuanya 19 peserta yg terlibat ...
dan siap ada tontonan short filem berdasarkan dalam buku KOPI
ada tiga short filem, yg lain tak sempat nak buat ...KOT hehe
selesai aje majlis...sesi menandatangan siapa author di sebalik cerpen
dan di situ juga ada pembuat mesin KOPI ...
sangat terbaik KOPI dia bila merasa, pergh ! layans..


DSC_0040


DSC_0043


tapi apapun ku sangat gembira pada hari tersebut
karena dapat berjumpa dengan Kak Zara dan Abg Faizal..
mereka datang dari jauh dan bukan senang mereka mahu ke sini lagi ..
dalam kesempatang ku terjah juga berjumpa...
thanks !


DSC_0047


DSC_0048


p/s : berkopi-kopi lah selalu ya hihi
LAYANS
(>_<)

Comments (18)

On April 30, 2012 at 12:54 AM , MR. SYAH said... [Reply to comment]

teringin juga nak baca buku kopi tu tp kt kuantan xde.. tapi lagi teringin nak minum kopi yg eazy pegang tu.. salah satu azam tu nk minum kopi mcm tu.. hahah..

 
On April 30, 2012 at 1:27 AM , luqman zakaria said... [Reply to comment]

xnk bagi free satu kat sy ke?huhu~

 
On April 30, 2012 at 4:37 AM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

hehe terima kasih eazy sebab accompany us yang tatau jalan ke sana.

InsyaAllah kalau ada masa , kita jumpa lagi okey:)

 
On April 30, 2012 at 6:10 AM , ♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said... [Reply to comment]

Homai!
Thanks sayang!

Eh, ada gambar besar yang bawah sekali tak?
Nak!
Nak!

 
On April 30, 2012 at 10:35 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MR SYAH :

yeke
kan kopi ni edisi terhad hehe ...
jom capai kan azam :D

 
On April 30, 2012 at 10:36 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

LUQMAN ZAKARIA :
bagi free apakah ?
:D

 
On April 30, 2012 at 10:37 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

FAIZAL SULAIMAN :
sama2 bro !
insyallah
hehe
xD

 
On April 30, 2012 at 10:37 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

LORD ZARA :
sama2!
ada kot hehe
xD

 
On April 30, 2012 at 1:33 PM , farot said... [Reply to comment]

suke bace cerpen ^_^

tak suke minum kopi buatan sendiri... hehe

 
On April 30, 2012 at 7:38 PM , Muhammad Saiazuan Norhalik said... [Reply to comment]

huhu tak brapa layan kopi selain white coffee.. hehe

 
On April 30, 2012 at 9:26 PM , Selikat Coklat Berbicara said... [Reply to comment]

ahaaai ~ sedapnya la kopi yg encik eazy pegang tu ! bak mai satu .

peace :)

 
On April 30, 2012 at 9:28 PM , Selikat Coklat Berbicara said... [Reply to comment]

ahaaai ! sedapnya kopi tu . lurve lurve lagi ;)

 
On May 20, 2012 at 4:35 PM , Hanih Borhan said... [Reply to comment]

Hmm, kena check out buku tu lepas ni, ada jual kat mana ye agak2?...

Btw, saya peminat kopi tegar :)

 
On May 20, 2012 at 9:42 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

FAROT :
kopi buatan sendiri lah sedap :D

 
On May 20, 2012 at 9:42 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

SAIAZUAN :
me too !
heheh
xD

 
On May 20, 2012 at 9:43 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

COKLAT :
sedap tuu hehe
xD

 
On May 20, 2012 at 9:43 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

HANIH BORHAN ;
jual on9 aje tu hehe
xD

yeke ...
saya suka white cofee :P

 
On May 20, 2012 at 11:32 PM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

x dt jumpa faizal salah seorang penulis dlm KOPI tu..