Kah+Win = Perkahwinan =D

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Sejak akhir ini banyak juga undangan perkahwinan
ku sangat suka wedding, dapat shoot depa
walaupun ku bukan officiall photog mereka tapi ku puas shoot
dapat lah juga belajar2 teknik cara shoot hehe
Baiklah, pada 8hb April yang lalu
ku telah hadiri ke majlis perkahwinan Fauzi & Zaihazra
Alhamdulillah telah selamat menjadi pengantin baru
ku mengenali Fauzi atau @pojiepooh sejak tahun 2009 ..
Akhirnya mengakhiri zaman bujang beliau ...
ku menghadiri d majlis perkahwinan di Pel. Klang
walaupun pada masa itu sampai2 aje terus hujan
hujan rahmat ... tapi sekejap aje, ramai juga yg hadir
memang terbaiklah majlis perkahwinan Fauzi & Zaihazra
siap ada tarian lagi, sempat juga ku berphotoshoot dengan pengantin baru


DSC_0246


DSC_0326


Next majlis pada 13 April,
sebenarnya ku tak berkesempatan nak hadir ke majlis perkahwinan
tapi ku berkesempatan hadir majlis akad nikah salah seorang blogger
eykameow & boboy ...eh boboy kan hehe
di akad nikah katanya pada tarikh lahir eykameow
wah ! special day tu ...
walau apa pun semoga berbahagia ...


DSC_0425 


DSC_0434


p/s : Selamat Pengantin baru, moga kekal hingga ke anak cucu hingga akhir hayat .. amin ..
LAYANS
(>_<)

12 comments:

Anasyg said...

lawa ^^ best

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

huhu best! mbr aku ramai kawin bln 6 ni.. but sadly time tu aku not available nak attend... so agak mengecewakan.. huhu

Eazy Izzuddin said...

SAIAZUAN :
yeke...
dah lah perkahwinan tu sekali seumur hidup
wuwuw

ADfeez said...

si eazy izzudin bila nk kahwin? :P

CIK CHIPSMORE said...

waahh sonok nye dpt kawin..bile ler jiliran aye tok kwin nie..hahaha nak gak rase nikmat alam pekawinan..lalalala
1st time masok blog kamu nie.. then aye dah jd folower kamu..wink..wink..

Pojiepooh Abdullah said...

Cantiknya gambar kamu amik,
Thanks dear :)

Ijann Hj Marzuki said...

(^__^) naisss... hehehe...

Eazy Izzuddin said...

ADFEEZ :
dalam masa terdekat hehe
xD
layans

Eazy Izzuddin said...

CIK CHIPSMORE :
oh ye ?
thanks tau !
:D

Eazy Izzuddin said...

POJIE :
thanks ! and welcome !

Eazy Izzuddin said...

IJANN :
bery naiss hee
xD

Eazy Izzuddin said...

ANASYG :
thanks!
xD