Followers

Tuesday, April 24, 2012

Kah+Win = Perkahwinan =D

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Sejak akhir ini banyak juga undangan perkahwinan
ku sangat suka wedding, dapat shoot depa
walaupun ku bukan officiall photog mereka tapi ku puas shoot
dapat lah juga belajar2 teknik cara shoot hehe
Baiklah, pada 8hb April yang lalu
ku telah hadiri ke majlis perkahwinan Fauzi & Zaihazra
Alhamdulillah telah selamat menjadi pengantin baru
ku mengenali Fauzi atau @pojiepooh sejak tahun 2009 ..
Akhirnya mengakhiri zaman bujang beliau ...
ku menghadiri d majlis perkahwinan di Pel. Klang
walaupun pada masa itu sampai2 aje terus hujan
hujan rahmat ... tapi sekejap aje, ramai juga yg hadir
memang terbaiklah majlis perkahwinan Fauzi & Zaihazra
siap ada tarian lagi, sempat juga ku berphotoshoot dengan pengantin baru


DSC_0246


DSC_0326


Next majlis pada 13 April,
sebenarnya ku tak berkesempatan nak hadir ke majlis perkahwinan
tapi ku berkesempatan hadir majlis akad nikah salah seorang blogger
eykameow & boboy ...eh boboy kan hehe
di akad nikah katanya pada tarikh lahir eykameow
wah ! special day tu ...
walau apa pun semoga berbahagia ...


DSC_0425 


DSC_0434


p/s : Selamat Pengantin baru, moga kekal hingga ke anak cucu hingga akhir hayat .. amin ..
LAYANS
(>_<)

Comments (12)

On April 23, 2012 at 7:20 PM , Anasyg said... [Reply to comment]

lawa ^^ best

 
On April 23, 2012 at 11:03 PM , Muhammad Saiazuan Norhalik said... [Reply to comment]

huhu best! mbr aku ramai kawin bln 6 ni.. but sadly time tu aku not available nak attend... so agak mengecewakan.. huhu

 
On April 24, 2012 at 3:37 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

SAIAZUAN :
yeke...
dah lah perkahwinan tu sekali seumur hidup
wuwuw

 
On April 25, 2012 at 1:28 AM , ADfeez said... [Reply to comment]

si eazy izzudin bila nk kahwin? :P

 
On April 25, 2012 at 10:45 AM , CIK CHIPSMORE said... [Reply to comment]

waahh sonok nye dpt kawin..bile ler jiliran aye tok kwin nie..hahaha nak gak rase nikmat alam pekawinan..lalalala
1st time masok blog kamu nie.. then aye dah jd folower kamu..wink..wink..

 
On April 26, 2012 at 4:08 PM , Pojiepooh Abdullah said... [Reply to comment]

Cantiknya gambar kamu amik,
Thanks dear :)

 
On April 27, 2012 at 10:41 AM , Ijann Hj Marzuki said... [Reply to comment]

(^__^) naisss... hehehe...

 
On April 30, 2012 at 12:09 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ADFEEZ :
dalam masa terdekat hehe
xD
layans

 
On April 30, 2012 at 12:10 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

CIK CHIPSMORE :
oh ye ?
thanks tau !
:D

 
On April 30, 2012 at 12:10 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

POJIE :
thanks ! and welcome !

 
On April 30, 2012 at 12:11 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

IJANN :
bery naiss hee
xD

 
On April 30, 2012 at 10:34 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ANASYG :
thanks!
xD